ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Οι ειδήσεις της ημέρας 


Συνάντηση Δημάρχου Ήλιδας με εργαζόμενη που πέτυχε στις πανελλαδικές
28.08.15 11:48
Συνάντηση Δημάρχου Ήλιδας με εργαζόμενη που πέτυχε στις πανελλαδικές
Συνάντηση με την εργαζόμενη του Τομέα καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας κα. Μαρία Πετρούτσου, που κατάφερε στα 46 της χρόνια να εισαχθεί στο Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών, είχε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Ο κ. Χριστοδουλόπουλος συνεχάρη την σκληρά εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών, η οποία παράλληλα με την εργασία της φοιτούσε στο Εσπερινό Λύκειο Αμαλιάδας και με την συνδρομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ήλιδας, κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ήλιδας εξήρε το έργο των Κοινωνικών δομών που έχουν συσταθεί και δεσμεύτηκε για την απρόσκοπτη συνέχιση και ενίσχυσή
τους. Όπως τόνισε σε δήλωσή του: «Η Δημοτική αρχή υποχρεούται στο ζοφερό οικονομικό τοπίο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, να ενισχύει προσπάθειες και δομές όπως αυτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Η επιτυχία, δε, της κας Πετρούτσου και των υπολοίπων παιδιών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας αυτών».
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Σάββατο και την Κυριακή
28.08.15 11:06
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Σάββατο και την Κυριακή
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (www.civilprotection.gr), για αύριο Σάββατο
29 & Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4 ) για τις εξής περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας:
. Δήμος Πύργου
. Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
. Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων
. Δήμος Ήλιδας
. Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης
. Δήμος Πηνειού
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
(www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειές και τους Δήμους των Ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτική προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α.
Συνιστάται στους αγρότες, κτηνοτρόφους, και μελισσοκόμους να αποφεύγουν ενέργειες πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια οφειλόμενη σε υπαίθριες γεωργικές εργασίες.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.
Αφιέρωμα στην Εκκλησιαστική Ιστορία και τα τιμημένα ράσα της Δίβρης
28.08.15 6:42
Αφιέρωμα στην  Εκκλησιαστική Ιστορία και τα τιμημένα ράσα της Δίβρης
Το «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ», όπως είναι γνωστό το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε δυο Εκδηλώσεις. Την πρώτη στις 26 Ιουλίου με θέμα «Αφιέρωμα στην Εκκλησιαστική Ιστορία και τα τιμημένα ράσα της Δίβρης» που είχε σημαντική επιτυχία και που αναρτήσαμε στην Ιστοσελίδα μας σε δυο συνέχειες. Και την δεύτερη στις 22 Αυγούστου με θέματα: «Ιστορία της ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΒΡΗΣ το έτος 1461μ.Χ. (πριν 554 χρόνια)» και «Πρωτότυπη ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ (με πιάνο, ακορντεόν, μπουζούκι».
Σε αυτό το Α΄ μέρος, μέχρις ότου συγκεντρώσουμε τα κείμενα των χαιρετισμών και ομιλιών που έγιναν στην ΗΜΕΡΙΔΑ – ΓΙΟΡΤΗ θα δημοσιεύσουμε το φωτογραφικό και μαγνητοσκοπημένο υλικό που έχουμε, με κάποιες διευκρινίσεις-επεξηγήσεις και στο Β΄ μέρος σε επόμενη ανάρτηση, θα δώσουμε τις βαρυσήμαντες ομιλίες και χαιρετισμούς, καθώς και πλήρες φωτο-ρεπορτάζ για τα σπουδαία συμβάντα στην μεγάλη και σημαντική αυτή Εκδήλωση.
Πρέπει να ομολογήσουμε, ότι στα 40 περίπου χρόνια που πραγματοποιούμε παρόμοιες Εκδηλώσεις (ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ-ΘΕΑΤΡΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ), αυτή η τελευταία της 22 Αυγούστου ήταν (προσωπική γνώμη αλλά και κατά γενικήν ομολογία) η καλλίτερη...
Θα αφήσουμε στην κρίση των αναγνωστών που δεν παρακολούθησαν την εκτίμηση και την ...βαθμολογία, γιατί εκείνοι που παραβρέθηκαν ήδη έχουν εκφραστεί και τα μηνύματα που λάβαμε ξεπερνούν κάθε προσδοκία που είχαμε.
Να τονίσουμε εντελώς επιγραμματικά, πως η Εκδήλωση αυτή είχε σημαντικές ...«ιδιορρυθμίες» και εκπλήξεις. Πρώτα από όλα το όλον ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ήταν ΔΩΡΕΑ-προσφορά διβριωτισσών τρίτης γενιάς (που αγαπάνε υπερβολικά τον τόπο των προγόνων τους), που διάλεξαν μια πρωτότυπη μουσική θεματογραφία με πιάνο και κλασσική σύνθεση (για πρώτη φορά στα χρονικά της Δίβρης) . Δεύτερον η Επιστημονική Ανακοίνωση του Ιστορικού θέματος που έγινε κι αυτή με ανιδιοτέλεια και προθυμία από διακεκριμένο ειδικό επιστήμονα, άνοιξε ένα ακόμη παράθυρο τεκμηριωμένης ιστοριογνωσίας για την πάλαι ποτέ ένδοξη κωμόπολη της Δίβρης. Τρίτον η τρίωρη σχεδόν παρακολούθηση, με θρησκευτική ευλάβεια από ένα πολυπληθές κοινό με ποιοτικές αναφορές και αντοχές, δημιουργεί πλέον διαύλους για πολιτιστική αντίσταση και ανάταση στην καθημαγμένη Δίβρη, θύμα (όπως άλλωστε σε όλη τη χώρα) της ανάλγητης και αντιανθρώπινης συμπεριφοράς των κάθε είδους εξουσιαστών μας που θέλουν να μας προσφέρουν πολιτιστικά σκουπίδια και μάλιστα με χρήματα από τον κρατικό κορβανά δηλ. ημών των φορολογούμενων πολιτών. Αλλά για αυτά, περισσότερα στο Β΄ Μέρος...
Να ενημερώσουμε, ότι η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του προσκεκλημένου επισήμως Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας κ. Ευθ. Κοτζά (δεδομένων των γνωστών και έντονων διαφωνιών του «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ» με την πολιτική του Δήμου στην ιδιαίτερη πατρίδα μας) που μάλιστα παρέμεινε από την αρχή μέχρι τέλους με πολύ καλή προαίρεση και διάθεση. Επίσης παρέστησαν ο Αρχιεπιστολέας του Αρχηγείου του Πολεμικού Ναυτικού Αρχιπλοίαρχος διβριώτης κ. Ιω. Γ. Αγγελόπουλος, ο θεματικός Αντιδήμαρχος ΔΕ Λαμπείας κ. Βασ. Αρβανίτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κονότητας Λαμπείας κ. Δημ. Αβράμης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρ. Πατσή, ο αιδ. Ιερέας π. Κων. Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Πάτραις Λαμπειέων κ. Αγγ. Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διβριωτών Αθήνας κ. Ιω. Αμπατζής, ο πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Αστραίων κ. Θοδ. Αρβανίτης, Τοπικοί Σύμβουλοι Κοινότητας Λαμπείας, μέλη ΔΣ Συλλόγων. Επίσης εκτός των εκατοντάδων ντόπιων και ξενιτεμένων διβριωτών, παραβρέθηκαν πολλοί από πολύ μακριά και κοντά. Ενδεικτικά: από Ιταλία (Όθων Μεγαλόφων), , Πύργο-Δούκα (Σπ. Παπαγεωργίου), Μακρίσια (Κώστ. Χριστοδουλόπουλος), Δερβινή (Παν. Παπαθεοδώρου) Τσίπιανα (Νικ. Κορμπάκης), από Φολόη (κ. Β. Παπαθεοδώρου) κ.ά. με τις παρέες τους...
Στο επόμενο η συνέχεια.....
Τρεις συνεδριάσεις τη Δευτέρα του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας
28.08.15 4:53
Τρεις συνεδριάσεις τη Δευτέρα του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας
Δύο ειδικές συνεδριάσει και μία τακτική θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.
Η πρώτη ειδική συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ. με τα εξής θέματα:
1. Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2013 Δήμου ΄Ηλιδας, βάσει της υπ΄αριθμ. 155/2015 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής
2. Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως έτους 2013 Δήμου ΄Ηλιδας, βάσει της υπ΄αριθμ. 156/2015 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπή.
Η δεύτερη ειδική συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6:45 μ.μ. με θέμα:
1. Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2014 Δήμου Ήλιδας, βάσει της υπ΄αριθμ. 157/2015 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.
Η τακτική συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. με τα κάτωθι θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Έγκριση ενεργειών τού Δήμαρχου και αποδοχή των όρων τής σύμβασης έκδοσης της Εγγυητικής Επιστολής , την οποία εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς κατόπιν της υπ΄αριθμ. 103/15 ΑΔΣ με θέμα «Έκδοση εγγυητικής επιστολής για την υλοποίηση του προγράμματος ‘Στέγαση και επανένταξη’»
2. Έγκριση ενεργειών τού Δήμαρχου και αποδοχή των όρων τής σύμβασης έκδοσης της Εγγυητικής Επιστολής, την οποία εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς κατόπιν της υπ΄αριθμ. 175/15 ΑΔΣ με θέμα «Έκδοση εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης των όρων τής σύμβασης μίσθωσης του Κάμπινγκ Κουρούτας».
3. Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ ‘Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ήλιδας’.
4. Παραχώρηση χώρου στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Α.Ε. Ο.Τ.Α., για τη μεταφορά εγκατάσταση και λειτουργία του Εδαφολογικού Eργαστηρίου σε χώρο του Παραστήματος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην πόλη της Αμαλιάδας.
5. Συμμετοχή τού δήμου ΄Ηλιδας στο σωματείο για την προστασία αρχαίων θεάτρων «Διάζωμα».
6. Δημιουργία γραφείου εθελοντισμού.
7. Επί αιτήματος δημοτικού συμβούλου Χρήστου Παναγόπουλου, για θέματα λαϊκής αγοράς.
8. 8η Αναμόρφωση οικονομικού προϋπολογισμού έτους 2015, βάσει Απόφασης Ο.Ε.
9. Ενημέρωση επί Έλεγχου προϋπολογισμού και υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης Β΄ τριμήνου 2015 για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων τού δήμου, βάσει Απόφασης Ο.Ε.
10. Παράταση μίσθωσης κτιρίου για τη στέγαση των υπηρεσιών του Κοινοτικού Γραφείου τής Τ. Κ. Κάμπου του Δήμου Ηλιδας.
11. 6η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015, βάσει Απόφασης Εκτελεστικής Επιτροπής.
12. Έγκριση 1ου τακτοποιητικού Α.Π.Ε του έργου «Κατασκευή ατομικών συνδέσεων αποχέτευσης λυμάτων στις οδούς Αγ. Τρύφωνος - Γ. Παπανδρέου και ανώνυμος οδός εντός πόλεως Αμαλιάδας» [ Αρ. μελ. 16/2012]
13. Έγκριση 2ου τακτοποιητικού Α.Π.Ε του έργου: Ολοκλήρωση αποκατάστασης καθίζησης συνδετήριου επαρχιακού δρόμου Τ.Κ Δαφνιώτισσας [Αρ. Μελ:87/2014].
14. Έγκριση 1ου τακτοποιητικού Α.Π.Ε και 2ης παράτασης προθεσμίας του έργου: Ασφαλτόστρωση δρόμου πρόσβασης προς την νέα πτέρυγα Γ.Ν Αμαλιάδας [Αρ. Μελ:88/2014].
15. 3η Παράταση προθεσμίας του έργου: Επισκευή σχολικών κτιρίων Δήμου Ήλιδας [Αρ. Μελ:2/2014]
16. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής- οριστικής παραλαβής τού έργου ‘Αγροτική οδοποιία Τ.Κ/των Σιμόπουλου, Οινόης, Σκλίβα [Αρ. Μελ:12/2011]
17. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής- οριστικής παραλαβής τού έργου ‘Αγροτική οδοποιία Τ.Κ/των Λαγανά, Ροδιάς, Λουκά’ [Αρ. Μελ:18/2011].
18. Διαγραφή ποσού 21.404,92 €, το οποίο αφορά πρόστιμο πολεοδομίας ανέγερσης και διατήρησης.
19. Πεζοδρόμηση οδού ρυμοτομικού σχεδίου επέκτασης πόλεως Αμαλιάδας.
2α Πολιτιστικά Δρώμενα στον Πύργο
28.08.15 4:51
2α Πολιτιστικά Δρώμενα στον Πύργο
Ο Σύλλογος μας «Πύργος - Όλοι μαζί» στις 30 Αυγούστου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 9 το βράδυ θα πραγματοποιήσει τα 2α Πολιτιστικά Δρώμενα.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Κούβελου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν χορευτικά από τον χορευτικό όμιλο Κρεστένων καθώς και ζωντανή μουσική από τους Κατερίνα Τερλεπάνη, Ιωάννη Χασαλεύρη και Μανώλη Καλογερόπουλο στο τραγούδι, Νίκο Ανδριόπουλο στο μπουζούκι και Διονύσιο Χασαλεύρη στα πλήκτρα. Επίσης συμμετέχουν τα παιδιά Λίνα Λύγκα στο βιολί, τα αδέλφια Μπαντουζάκη καθώς και η Λένα Δούζα.
Συνεδρίαση Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Ήλιδας
28.08.15 4:18
Συνεδρίαση Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Ήλιδας
Μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Δήμου Ήλιδας διαδικασία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης, στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη. Πρόκειται για την παρθενική συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης, ενός οργάνου άμεσης δημοκρατίας εντός του Δήμου, που προβλέπεται από τον Καλλικράτη και συνδέει την κοινωνία με την Δημοτική αρχή.
Η Επιτροπή Διαβούλευσης απαρτίζεται από εκπροσώπους όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας, λειτουργώντας γνωμοδοτικά στο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό και το τεχνικό πρόγραμμα, καθώς και για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος τα οποία παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο. Δύναται, μάλιστα, ακόμα και να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων.
Όπως τόνισε στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: «Από την αρχή υποσχεθήκαμε την δημοκρατική και διάφανη λειτουργία του δήμου και την συμμετοχή των πολιτών στην λήψη αποφάσεων με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του δημότη και των προστασία των δικαιωμάτων του. Για τον λόγο αυτό αποτελούσε υποχρέωση μας η ενεργοποίηση θεσμών όπως η επιτροπή διαβούλευσης, ο συμπαραστάτης του δημότη και η επιτροπή μεταναστών. Έτσι λήφθηκε xristodoulopoulosαπόφαση για την σύσταση της με την συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και με τρόπο ώστε να εκπροσωπούνται σε αυτή, κατά το δυνατόν, όλοι οι φορείς και οι κοινωνικές ομάδες και στην συνέχεια με νεότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ψηφίστηκε για πρώτη φορά ο κανονισμός λειτουργίας της. Για εμάς η επιτροπή διαβούλευσης αποτελεί την διαρκή γνώμη και φωνή της κοινωνίας που ακούγεται παράλληλα με τις γνώμες και τις φωνές των δημοτικών συμβούλων. Η απαίτηση του νόμου για σύσταση της με αυξημένη πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο εγγυάται την αδιάβλητη, ανεξάρτητη και αδέσμευτη λειτουργία της, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα».
Ρητή δέσμευση του κ. Χριστοδουλόπουλου ήταν η επιτροπή να συνεδριάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και όχι μια φορά το χρόνο που προβλέπεται από τον Καλλικράτη. Η επιτροπή λειτουργεί παράλληλα και επιβοηθητικά προς το δημοτικό συμβούλιο, ενώ κατά την πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση συστάθηκε προ ημερησίας διατάξεως –έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας και ομόφωνη απόφαση–, η πενταμελής συντονιστική γραμματεία που απαρτίζεται από: τον πρώην Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Κράλλη, τον πρώην Δήμαρχο Πηνείας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νικόλαο Κυπρούλη, τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο και τον εκπρόσωπο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης κ. Απόστολο Αποστολόπουλο.
rallis«Την συμμετοχή αυτή σκοπεύουμε να ενισχύσουμε και να τη διευρύνουμε με την προώθηση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης, δηλαδή με την παράλληλη υποβολή και περαιτέρω επεξεργασία προτάσεων μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του δήμου. Σκοπός μας μέσω αυτής είναι η δημοκρατικότερη λειτουργία το δήμου και η αποτελεσματικότερη και η ορθότερη άσκηση πολιτικής για τον πολίτη», επεσήμανε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.
Εν συνεχεία ξεκίνησε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, με τον προϋπολογισμό και το Τεχνικό πρόγραμμα να αναλύεται στους παρευρισκομένους. Τα τεχνικά έργα, μάλιστα, εμπλουτίστηκαν με τις προτάσεις των εκπροσώπων της κοινωνίας, αλλά και για τον προϋπολογισμό διατυπώθηκαν νέες προτάσεις πριν την σύνταξη του προσχεδίου, παρά το ζοφερό οικονομικό τοπίο για τους ΟΤΑ.
Όσον αφορά στο τρίτο ζήτημα της διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων συμφώνησαν για ανταποδοτική λειτουργία, με την επισήμανση από μερίδα εκπροσώπων φορέων η λειτουργία με τον τρόπο αυτό να είναι αναλογική.
Αναδείχθηκαν τα ιστορικά μνημεία της Ηλείας σε εκδήλωση στο Δούκα
28.08.15 2:23
Αναδείχθηκαν τα ιστορικά μνημεία της Ηλείας σε εκδήλωση στο Δούκα
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος» πραγματοποίησε την καθιερωμένη πια εκδήλωση με θέμα «Η ιστορία της Ηλείας μέσα από τα μνημεία της», η οποία διοργανώθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού Δούκα.
Η εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα από την ταμία του συλλόγου Κωνσταντίνα Γερασιμοπούλου και ακολούθησε χαιρετισμός και παρουσίαση του πάνελ των ομιλητών από την πρόεδρο του συλλόγου Γεωργία Κανελλοπούλου.
Ο πρώτος ομιλητής ήταν ο αρχαιολόγος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ηλείας Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο οποίος παρουσίασε σημαντικό φωτογραφικό υλικό, χάρτες και πληροφορίες για τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της Ηλείας. Εκτενείς αναφορές έκανε για την Αρχαία Ήλιδα, την Αρχαία Ολυμπία, τον Επικούριο Απόλλωνα, τον τάφο του Σταφιδόκαμπου, το παράκτιο λουτρό της Σκαφιδιάς καθώς και το κάστρο της Κορυφής, ενώ παράλληλα η παρουσίαση περιείχε και άλλα αρχαιολογικά μνημεία που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στο ευρύ κοινό.
Η συνέχεια δόθηκε από την εκπαιδευτικό και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Ιωάννα Δούρου , η οποία παρουσίασε μνημεία της Βυζαντινής και Φράγκικης περιόδου. Η παρουσίασή της είχε αναφορές σε ναούς όπως της Αγίας Σοφίας Ανδραβίδας, των Αγίων Αναργύρων Αντρωνίου και της Αγίας Τριάδας Δίβρης, σε μονές όπως της Σκαφιδιάς, των Βλαχερνών, της Ίσοβας, του Σεπετού, της Σμέρνας και του Ασκητή Γούμερου, αλλά και σε κάστρα όπως αυτό του Χλεμουτσίου, της Γλαρέντζας, του Κατακόλου και του Κουνουπελίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ιερείς της περιοχής, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζάς, ο αντιδήμαρχος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Μαρούντας και Ρόη Αντωνοπούλου, ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Νίκος Αναστασόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Αρχαίας Ολυμπίας Δημήτρης Πατέλης και Νίκος Σικοτακόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας Αυγής Ανδρέας Καπογιάννης, ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νίκος Αγγελόπουλος, η αρχαιολόγος Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο εκδότης του περιοδικού Φολόη Ανδρέας Χρονόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας Κώστας Μπιλάλης, καθώς και πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση έκλεισε με εδέσματα και κρασί για τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Οι παρουσιάσεις, καθώς και το βίντεο και οι φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου του χωριού www.douka-ilias.gr.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ: Αξιοποίηση του παραλιακού δάσους και την ανάδειξή του ως Διεθνούς Εναλλακτικού Κέντρου Τουρισμού
27.08.15 14:01
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ: Αξιοποίηση του παραλιακού δάσους και την ανάδειξή του ως Διεθνούς Εναλλακτικού Κέντρου Τουρισμού
ΠΡΟΣ την Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Ήλιδας
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΑΣΟΣ «ΘΙΝΕΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ – ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ»
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
1000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
2000 ΞΥΛΙΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 8000 ΚΛΙΝΩΝ
Αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας εξασφαλίζουμε εισόδημα στους δημότες και θέσεις εργασίας για τη νέα γενιά.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ
Το παραλιακό δάσος ΜΑΡΑΘΙΑ-ΠΑΛΟΥΚΙ συνολικής έκτασης 1000 περίπου στρεμμάτων αποτελεί για τον Δήμο Ήλιδας τουριστικό πόρο που η αξιοποίησή του θα αλλάξει ριζικά τον οικονομικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής. Από το περιεχόμενο της προγραμματικής σύμβασης που υπογράφτηκε αλλά δεν υλοποιήθηκε) στις 4/5/2012 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και τον Δήμο Ήλιδας, διάρκειας πέντε ετών, διαπιστώνουμε τα εξής:
Σκοπός της σύμβασης ήταν η εκτέλεση έργων αναψυχής και η προστασία των δασικών εκτάσεων στη θέση ΜΑΡΑΘΙΑ και ΠΑΛΟΥΚΙ. Ειδικότερα στα άρθρα 1 και 2 προσδιορίζεται ότι σκοπός είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ήπιων μορφών τουριστικής ανάπτυξης. Σε αυτό ακριβώς το σημείο οφείλουμε να σταθούμε ως Δήμος Ήλιδας και ως πολίτες. Καταθέτοντας σήμερα τον οδικό χάρτη ενεργειών και πρωτοβουλιών διεκδίκησης, φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε το παραλιακό δάσος σε σημαντικό πυλώνα της παραγωγικής και τουριστικής στροφής της οικονομίας του Δήμου Ήλιδας με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
1. ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του εγχειρήματος είναι η εγγραφή σχετικής πίστωσης της μελέτης στον προϋπολογισμό του Δήμου Ήλιδας για το 2016. Η μελέτη εφαρμογής θα αντιμετωπίζει όλες τις αναγκαίες υποδομές του εν λόγω εγχειρήματος, δηλαδή αποχετευτικό δίκτυο, ύδρευση, ηλεκτροδότηση, πυρασφάλεια-περίφραξη, υποδομές ανοιχτού θεάτρου, εστιατόρια, αναψυκτήριο, παραλιακό ξύλινο πεζόδρομο από το Δημοτικό Κάμπινγκ ως την παραλία Ροβιάτας, ξύλινη πεζογέφυρα σύνδεσης Δημοτικού Κάμπινγκ-Θινών και Θινών-Παραλίας Ροβιάτας, χωροταξική μελέτη τοποθέτησης ξύλινων οικίσκων. Οι συγκεκριμένες υποδομές αποτελούν προϋπόθεση για τη λειτουργία του Διεθνούς Εναλλακτικού Κέντρου Τουρισμού.
2. ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
Η τοποθέτηση ξύλινων οικίσκων εμβαδού 30 τ.μ. αποτελεί τη μόνη ενδεδειγμένη παρέμβαση, όπως αυτή περιγράφεται στο άρθρο 2 της προγραμματικής σύμβαση, όπου επιτρέπεται η κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων οικίσκων τύπου Καλαμπάκας. Ο Δήμος έχοντας ολοκληρωμένη τη μελέτη εφαρμογής διεκδικεί από την πολιτεία νέα προγραμματική σύμβαση διάρκειας 50 ετών με ξεκάθαρο στόχο την ανάπτυξη ήπιων μορφών εναλλακτικού τουρισμού διαμορφώνοντας παράλληλα νέο πλαίσιο πολεοδομικών παρεμβάσεων και ρυθμίσεων.
3. ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το Διεθνές Κέντρο Εναλλακτικού Τουρισμού θα αποτελεί συλλογική ιδιοκτησία των δημοτών του Δήμου Ήλιδας. Στο σύνολο των 1000 στρεμμάτων του παραλιακού δάσους προτείνουμε την τοποθέτηση 2000 ξύλινων οικίσκων, δηλαδή δύο οικίσκων ανά στρέμμα. Ο κάθε οικίσκος θα έχει τις προδιαγραφές σύγχρονου τουριστικού καταλύματος τετράκλινης δυναμικότητας. Επισημαίνεται ότι ο κάθε οικίσκος θα τοποθετείται εντός του παραλιακού δάσους στην προβλεπόμενη από την μελέτη εφαρμογής χωροταξική θέση, χωρίς να καταστρέφουμε ούτε ένα δένδρο, απεναντίας θα ενδυναμώσουμε το οικοσύστημα με νέες δενδροφυτεύσεις αξιοποιώντας την υπάρχουσα φυτοτεχνική μελέτη του Δήμου.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Στη λειτουργία και διαχείριση του συγκεκριμένου έργου ο Δήμος Ήλιδας αποτελεί τον βασικό πυλώνα στη διεκδίκηση πιστώσεων για την κατασκευή των υποδομών, ενώ η κατασκευή και τοποθέτηση των 2000 ξύλινων οικίσκων (ενδεικτικού κόστους 20.000 € έκαστος) αποτελεί το επιδιωκόμενο «επιχειρείν» των δημοτών του Δήμου Ήλιδας.
Συγκεκριμένα ο Δήμος θα εκπονήσει το αρχιτεκτονικό σχέδιο του ξύλινου οικίσκου με όλες τις προδιαγραφές. Ο επενδυτής Αμαλιαδίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει τον κατασκευαστή του οικίσκου, με μοναδική δέσμευση την απόλυτη τήρηση των προδιαγραφών που θέτει ο Δήμος. Επιπλέον με την εκχώρηση χρήσης του αριθμού των οικίσκων που επιθυμεί ο δημότης-επενδυτής θα γίνεται αυτόματα και για 50 χρόνια (όσο δηλαδή και η διάρκεια της νέας προγραμματικής σύμβασης) μέτοχος στην υπό ίδρυση Τουριστική Επιχείρηση, η μορφή της οποίας (π.χ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ) θα επιλεγεί έπειτα από ανοιχτή κοινωνική διαβούλευση.
Ενδιάμεση επιβεβλημένη ενέργεια: Η πολεοδομική τακτοποίηση και αποπεράτωση του ημιτελούς αναψυκτηρίου βόρεια του Δημοτικού Κάμπινγκ, το οποίο κατασκευάστηκε επί της Δημαρχίας του Δ. Ράλλη αποτελεί επείγουσα παρέμβαση για άμεση διέξοδο του υπάρχοντος πιεζόμενου λειτουργικά παραλιακού μετώπου.
5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ
Για να βοηθήσουμε να γίνει κατανοητό το εύρος του εγχειρήματος θα επιχειρήσουμε ενδεικτικά να επισημάνουμε τα οικονομικά μεγέθη που αυτό συνεπάγεται στην πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία των 2000 οικίσκων με δυναμικότητα 8.000 κλινών. Εάν θεωρήσουμε ότι η τουριστική περίοδος στην περιοχή μας είναι κατ’ ελάχιστο οι 100 διανυκτερεύσεις οδηγούμεθα στις παρακάτω εκτιμήσεις. Ο Αμαλιαδίτης επενδυτής με κόστος επένδυσης ανά οικίσκο 20.000 € διαμορφώνει στην κατ’ ελάχιστο τουριστική περίοδο των 100 ημερών εισόδημα 6.000 € (κόστος διανυκτέρευσης 60 €). Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο χαρακτήρας του εγχειρήματος θα στηρίζεται στην τοπική παραγωγική διατροφική αλυσίδα, η τελική συνολική παραγόμενη αξία κόστους διανυκτέρευσης - κόστους κατανάλωσης τοπικών προϊόντων διαμορφώνει οικονομικά μεγέθη πρωτόγνωρα για την τοπική κοινωνία. Υπολογίζεται ότι η παραγόμενη αξία ανά οικίσκο ανέρχεται σε 15.000 € για την τουριστική περίοδο των 100 ημερών. Επομένως για το σύνολο των 2000 οικίσκων η συνολική παραγόμενη αξία για την τοπική οικονομία εκτιμάται σε 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό είναι δεκαπλάσιο από την τελική παραγόμενη αξία προς όφελος της τοπική οικονομίας σε σχέση με την οικονομική δραστηριότητα των τριών μεγάλων τουριστικών ομίλων που λειτουργούν στο Νομό μας. Το μοντέλο που προτείνουμε υπερτερεί, γιατί στηρίζεται στην τοπική επιχειρηματικότητα, παραγωγή και απασχόληση, εν αντιθέσει με τις υπάρχουσες μεγάλες τουριστικές μονάδες, οι οποίες συμβάλλουν μόνο στην απασχόληση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η λειτουργία Διεθνούς Εναλλακτικού Κέντρου Τουρισμού στο παραλιακό δάσος ΜΑΡΑΘΙΑΣ-ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ με την τοποθέτηση 2000 ξύλινων οικίσκων τετράκλινης δυναμικότητας δημιουργεί 8000 νέες κλίνες. Οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι αυτός ο στόχος απαιτεί την καθολική στήριξη του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς που στο νέο υπό διαμόρφωση οικονομικό τοπίο έχει τον πρώτο λόγο.
Η ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΜΑΣ: Η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας. Γιατί τόσα λάθη;
27.08.15 12:17
Η ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΜΑΣ: Η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας. Γιατί τόσα λάθη;
Του Γιώργου Νικολόπουλου

Όταν στενεύουμε κεντρικούς δρόμους και μεγαλώνουμε την πλατεία αυτό δεν λέγεται υποδομή ανάπτυξης αυτό λέγεται χρεοκοπία, καταστροφή.
Προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη είναι ακριβώς το αντίθετο. Η διαπλάτυνση των δρόμων. Συγκεκριμένα όταν περνάς τα φανάρια στα Δικαστήρια, με το αυτοκίνητο σου και φθάνοντας στην άνω πλατεία εκεί απέναντι από το Ταχυδρομείο αρχίζει το στένωμα του δρόμου ή και το μπλοκάρισμα, το ένα αμάξι πίσω από το άλλο. Και το λιβάνισμα από το καυσαέριο. Ενώ πρώτα είχαμε δύο λωρίδες κυκλοφορίας η μία πήγαινε δεξιά για Πηνεία και η άλλη αριστερά για Κάμπο και περιφέρεια.
Αυτό που μας κάνανε αυτοί του Δημαρχείου, μου θυμίζει τα ‘’Κουστέκια’’ που βάζανε παλιά στα άλογα της Πηνείας, στα πόδια για να τα μάθουν ‘’Γιωργαλίτικα’’ Καλά αυτοί οι μελετητές πίστευαν ότι φτιάχνουν πάρκο κλιματικής αλλαγής;
Καλά δεν είδαν ότι δρόμος που στένευαν ήταν η κεντρική είσοδος της πόλης από τον Πύργο - Καλαμάτα και περιφέρειας. Δεν είδαν ότι ήταν και ο κεντρικός δρόμος για έξοδο προς Πηνεία, Κάμπο και περιφέρεια; Και ότι περνούν βαρέα οχήματα όπως λεωφορεία και φορτηγά.
Δεν είδαν ότι ο δρόμος αυτός ήταν συνέχεια φορτωμένος;
Δεν είδαν ότι εκεί υπάρχει μια πιάτσα ταξί, ένα Ταχυδρομείο, τρεις Τράπεζες, ένα ΚΤΕΛ;, ένα μικρό νοσοκομείο και πιο κάτω άλλα ιατρεία.
Η αγορά έγινε με βάση προϋποθέσεων και αναγκών της κοινωνίας. Τι κάνανε γι’ αυτούς; Τους ξεφωλιάζουνε. Αυτό λέγεται ανάπτυξη; Ενώ υπήρχε χώρος και για τα ταξί και για να παρκάρει κάποιος και να κατεβάσει άτομα, να πάει στην Τράπεζα, να κατεβάσει κάποιες αποσκευές, να πάει κάποιον που ταξιδεύει στο ΚΤΕΛ, να περιμένει λίγο να πάρει κάποιον ταξιδιώτη ή κάποιον άρρωστο από τα ιατρεία. Τώρα όμως όχι μόνο δεν μπορεί κάποιος να παρκάρει αλλά ούτε να περάσει.
Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με την ανάπλαση. Όλη η πλατεία περιμετρικά έπρεπε να μικρύνει τουλάχιστον πέντε μέτρα.
Για να πλατύνουν και να ξεμπλοκάρουν οι δρόμοι, να ανασάνει η πόλη. ‘Η τουλάχιστον να αφήναν τους δρόμους όπως ήταν πριν, που καλά τους είχαν φτιάξει οι παππούδες μας. Αυτοί έκαναν το αντίθετο, δεν σεβάστηκαν τίποτα, σπάσανε τα φτιαγμένα. Στενέψανε τους δρόμους και συνεχίζουν. Με αυτές τις κινήσεις μας μπλοκάρουν και μας βασανίζουν, δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε. Θεέ μου τι είναι αυτό;
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ
27.08.15 11:34
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ
Μία ακόμα συνάντηση με εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομογένειας, είχε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Το Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο επισκέφτηκε ο πρόεδρος την Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ.
Βασίλης Καυκάς, συνοδευόμενος από το μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης κ. Κώστα Κουτρουμπή.
Ο Δήμαρχος Ήλιδας μίλησε με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής ομογένειας για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και του γνωστοποίησε τα σχέδιά του για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων του Δήμου με την Ομογένεια.
Ο κ. Καυκάς, που έλκει την καταγωγή του από το Σιμόπουλο Πηνείας, έχει επί σειρά ετών διατελέσει πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστόνης, ενώ στα 25 χρόνια ενασχόλησής του με τα κοινά της ομογένειας υπήρξε δύο φορές πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε 14 Παγκόσμια συνέδρια σε ολόκληρο τον κόσμο και διαχειρίζεται το ελληνόφωνο ομογενειακό portal με την επωνυμία paneliakos.com.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Λευκοχώρι για κατοχή ναρκωτικών
27.08.15 11:32
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Λευκοχώρι για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες (26-8-2015), το βράδυ, στο Λευκοχώρι Ηλείας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δύο 26χρονοι ημεδαποί (άνδρας-γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στους δύο δράστες, την στιγμή που κινούνταν με αυτοκίνητο, κατά τον όποιο βρήκαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν δύο μπισκότα που περιείχαν την ναρκωτική ουσία LSD και τέσσερα περίπου γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Οι επιτυχόντες από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας
27.08.15 3:41
Οι επιτυχόντες από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥΜΑΡΘΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ)
ΓΚΕΓΚΑ ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ ΓΚΕΖΙΜ ΜΕΦΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΓΚΡΙΛΛΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΔΑΝΙΚΑ ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)
ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΡΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΥΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΚΟΤΣΕΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
ΛΑΤΤΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)
ΝΤΑΛΑΜΑΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ)
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)
ΣΚΑΡΤΣΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΤΑΞΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΤΣΕΚΡΕΖΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΟΤ ΣΑΝΙΓΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
ΤΣΙΧΛΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)
Απόφοιτοι 2014
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
Απόφοιτοι 2013
ΜΑΡΙΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)
Οι επιτυχόντες από το 4ο Λυκειο Πύργου
26.08.15 15:29
Οι επιτυχόντες από το 4ο Λυκειο Πύργου
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΥΡΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΒΑΡΤΖΩΚΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΓΕΜΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΝΘΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΡΡΕΣ) ΑΠΘ
ΓΚΙΩΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΟΥΛΙΝ ΦΛΩΡΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΓΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΠΥΡΟΥΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΟΥΡΟΥ ΝΕΦΕΛΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΤΟΡΙΤΣΑ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΤΟΡΙΤΣΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΡΡΕΣ) ΑΠΘ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΦΩΤΕΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ
ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΨΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΟΖΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΟΥΜΑΔΩΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΖΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΩΤΣΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) - ΟΠΛΑ ΣΜΥ
ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΛΙΒΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΙΜΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΛΟΥΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΑΝΝΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΑΤΑΛΙ-ΑΝΝ-ΜΑΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΑΝΙΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΜΑΚΡΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΑΤΖΑΡΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΜΙΚΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΙΣΥΡΗ ΞΑΝΘΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΟΥΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
(ΠΥΡΓΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΠΕΛΜΠΑ ΝΙΚΟΛΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ
ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΤΑΦΗ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΝΤΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΡΗΓΑ ΝΙΚΟΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΡΟΥΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΣΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΙΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΚΕΝΝΤΕΡΙ ΜΠΛΕΟΝΑ ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΕΝΝΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΟΥΛΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΝΤΑΛΕΝΑ-ΤΖΕΝΟΒΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΝΤΑΛ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΧΙΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΟΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΤΟΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΩΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΡΟΖΑ-ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΥΡΣΙΝΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) ΑΣΤΕ
ΤΣΙΓΚΡΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΟΥΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΦΥΤΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΕΛΟΥΔΩ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΧΑΡΜΠΑΛΗ ΕΛΕΝΗ ΖΩΗΣ ΕΛΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
Οι επιτυχόντες από το 3ο Λυκειο Πύργου
26.08.15 15:28
Οι επιτυχόντες από το 3ο Λυκειο Πύργου
ΑΚΟΥΛΛΙ ΤΖΕΣΙΑΝ ΦΑΣΛΛΙ ΠΡΑΝΒΕΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΒΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΣΑΣ
ΒΛΑΣΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ - ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΛΓΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΓΚΟΛΦΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΓΡΟΥΜΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΑΜΑΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΩΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΖΟΥΒΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΑΒΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ
ΚΑΡΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΚΑΤΣΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΚΟΛΒΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ ΠΑΝ ΑΘ
ΚΟΛΟΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΟΡΔΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΧΡΥΣΑΥΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΥΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΟΥΡΝΟΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΑ ΙΩΑΝ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΛΑΝΓΚΕ ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΟΧΑΝΕΣ-ΡΑΙΝΕΡ ΙΟΥΛΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΥΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΝΑ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ ΡΟΔΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΠΑΝΤΙΛΕΣΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΑΝΤΙΛΕΣΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΑΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΠΑΧΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΠΑΧΟΥ ΑΘΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) -
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε.
ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΜΠΕΡΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΟΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΚΡΙΒΗ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΠΟΥΡΟΥΝΗ ΠΑΥΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΝΤΕΡΒΙΣΑΪ ΝΤΕΝΙΣΑ ΦΑΤΜΙΡ ΑΝΙΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΝΤΟΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΘΑΝΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΞΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΡΑΔΕΑ ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΡΑΠΑΚΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑ- ΑΟΥΡΕΛΙΑΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) ΑΣΤΕ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΣΑΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
Οι επιτυχόντες από το 1ο Λύκειο Πύργου
26.08.15 15:14
Οι επιτυχόντες από το 1ο Λύκειο Πύργου
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΟΥΔΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΑΝΤΥΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΖΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣΑΝΤΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΒΑΧΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΓΑΒΡΙΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ ΑΡΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΥΖΑΝΝΕ-ΕΥΑΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΓΙΑΜΠΑΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΙΑΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΓΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΕΠΟΥΝΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ
ΚΡΗΤΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΡΕΤΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΚΑΡΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΡΥΔΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΩΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΟΝΔΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΑΤΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΛΙΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΜΠΑΛΑΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΑΝΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΠΕΪΝΤΟ ΕΛΕΝΑ ΑΡΜΠΕΝ ΡΟΥΝΤΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΝΤΟΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΘΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΙΚΟΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΒΙΟΛΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΣΥΛΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΤΟΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΡΑΓΟΥΣΤΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΣΑΠΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΦΙΛΑΪ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΓΚΙΜ ΦΛΟΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΨΑΡΡΗ ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
Οι επιτυχόντες από το 2ο Λύκειο Πύργου
26.08.15 15:12
Οι επιτυχόντες από το 2ο Λύκειο Πύργου
ΑΓΑΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΝΤΖΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΥΛΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΑΡΕΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΝΘΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΓΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΙΟΝΥΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΡΟΥΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΣΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΖΩΧΙΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΚΑΜΠΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΔΑΝΑΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΣΣΑ ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΑΤΕΒΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΦΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΜΙΩΤΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΤΣΩΡΗ ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΛΒΙΝΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΚΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΜΑΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΠΑΔΟΥΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΕΒΟΥΔΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΑΛΕΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΠΕΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣΣΩΤΗΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΠΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΝΤΑΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ ΠΑΝ ΑΘ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΝΑ- ΕΛΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΟΖΑΝΤΖΗ ΑΓΛΑΪΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΦΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΣΓΟΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΗΛΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ-ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑ-ΜΑΡΙΑΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΤΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΤΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΤΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΜΙΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΗΜΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΦΥΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
ΤΑΤΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΛΙΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.
(ΑΘΗΝΑ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/
ΝΙΑΣ
ΤΣΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΣΙΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΣΟΥΡΕΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΘΕΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΨΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
(ΠΥΡΓΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συνεδριάζει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας
26.08.15 14:15
Συνεδριάζει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας
Συνεδριάζει την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Πύργου το Δ.Σ. της Ο.Α.Σ.Η. με θέματα:
1.Tο σύνολο των αγροτικών προβλημάτων που δημιουργούνται από την αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε. και των ελληνικών κυβερνήσεων και
2.Την οργάνωση των αγώνων των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.
Στη συνεδρίαση θα πάρουν μέρος και τα Δ.Σ. των αγροτικών συλλόγων της ΠΑΣΥ.
Οι επιτυχόντες από το Λύκειο Βάρδας
26.08.15 13:45
Οι επιτυχόντες από το Λύκειο Βάρδας
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΛΥΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΤΟΝΤΑΙ ΑΝΤΟΝ ΠΓΙΕΤΕΡ ΒΓΙΟΛΤΣΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
[εφημεριδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ ΠΑΝ ΑΘ
ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΑΜΑΡΗ ΤΖΑΣΜΙΝΕ ΤΕΟΝΤΟΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΓΚΡΙΝΤ ΜΠΕΑΤΡΙΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΙΝΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΝΤΡΙ ΛΙΝΤΙΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ
ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΣΗΜΩ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΣΙΝΤΩΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΣΙΡΙΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΧΑΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΨΥΧΟΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
Οι επιτυχόντες από το Λύκειο Βαρθολομιού
26.08.15 13:41
Οι επιτυχόντες από το Λύκειο Βαρθολομιού
ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΟΥΡΑΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΑΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΑΛΕΞΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΟΥΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΜΑΡΙΑΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
[εφημεριδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
ΜΑΡΚΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗ ΛΕΝΚΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΟΥΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΖΩΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΤΑΛΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑ ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΣΙ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΘΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΚΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΥΝΕΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΡΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΤΖΙΜΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΟΥΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
Οι επιτυχόντες από το Λύκειο Ανδραβίδας
26.08.15 13:39
Οι επιτυχόντες από το Λύκειο Ανδραβίδας
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΘΕΟΔΩΡΑΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
[εφημεριδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.
ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/ ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΒΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΕΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΩ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΓΟΥΡΓΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΑΘΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΟΦΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΡΥΜΩΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΙΜΕΡΙ ΕΛΣΟΝ ΤΖΕΛΑΛ ΦΙΚΙΡΕΤΕ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΤΣΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΛΙΟΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΗΝΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΥΡΣΟΥΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΠΕΛΤΣΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΠΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΣΙΝΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΚΑΛΤΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟΚΡΗΤΗΣ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΧΑΛΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΝΑ ΣΥΛΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σελίδες 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83