ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Αθλητικά 


Η Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Μανολάδας
07.22.12 9:37
Η Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Μανολάδας
Σήμερα Κυριακή 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική απολογιστική Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Μανολάδας και θα συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της ομάδας και θα ξεκινήσει στις 9:00 το βράδυ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Βαρθολομιού
07.22.12 9:35
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Βαρθολομιού
Πρόεδρος: Μαρκάκης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος: Βούρτσης Γιάννης
Γενικός Γραμματέας: Ανδριόπουλος Πέτρος
Ταμίας: Βούρτσης Γιάννης
Γενικοί Αρχηγοί: Αντωνάτος Ηλίας, Παυλής Κώστας
Έφορος υλικού: Παυλής Κώστας
Μέλη: Μαυρόπουλος Αντώνης, Σούλης Φίλιππος, Μαφρέδας Ηλίας, Καλαρίτης Αντώνης, Μπίλια Πόπη
Νέα διοίκηση στον Αίαντα Γαστούνης
07.22.12 9:33
Νέα διοίκηση στον Αίαντα Γαστούνης
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Αίαντας Γαστούνης η σύνθεση του οποίου έχει:
Πρόεδρος: Μαστροπαναγιωτόπουλος Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Α’: Χαραλάμπους Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Β’: Λαγανόπουλος Διονύσιος
Γενικός Γραμματέας: Βλασσόπουλος Γεράσιμος
Ειδικός Γραμματέας: Περιβολάρης Ερρίκος
Ταμίας Α’: Κόλλιας Ιωάννης
Ταμίας Β’: Τεκερλέκης Μιχάλης
Γενικός Αρχηγός Α’: Καλαρίτης Μιχάλης
Γενικός Αρχηγός Β’: Λούρμπας Σωτήρης
Έφοροι Υλικού: Γελαδάς Δημοσθένης, Καράμπελας Κωνσταντίνος, Μπούγος Σωτήρης
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Μπαλάση Μαρία, Κασσιδιάρης Θεόδωρος, Καράμπελας Κώστας, Ρουμελιώτης Χρήστος, Φραγκόπουλος Ιωάννης, Λαγανόπουλος Διονύσιος, Λούρμπας Σωτήρης
Αναπληρωματικά Μέλη: Μπιζάνης Παναγιώτης, Κασσαβός Παναγιώτης, Μονόλιθος Αντώνης, Νικολόπουλος Μέμος, Κασσαβός Παναγιώτης
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ: Η προκήρυξη Κυπέλλου ερασιτεχνών ομάδων
07.21.12 9:07
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ: Η προκήρυξη Κυπέλλου ερασιτεχνών ομάδων
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας προκηρύχθηκε η διοργάνωση των Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2012-2013 ως εξής:
Στους αγώνες Κυπέλλου μετέχουν υποχρεωτικά τα σωματεία Δ΄ Εθνικής, καθώς και τα σωματεία της Α1 και Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας και προαιρετικά τα σωματεία Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν σε ειδικό έντυπο, που σας στέλνουμε, στην Ε.Π.Σ.Η μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012. Μαζί θα καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής σε μετρητά: Για τα σωματεία της Δ Εθνικής 150 ευρώ, Α1 κατηγορίας 80 ευρώ, Α2 κατηγορίας 80 ευρώ, Β κατηγορίας 60 ευρώ, και Γ κατηγορίας 50 ευρώ.
Στις δυο πρώτες φάσεις των αγώνων δεν θα μετάσχουν τα σωματεία Γ΄ κατηγορίας, και θα μετάσχουν στην επόμενη φάση (τρίτη φάση). Σε περίπτωση που κληρωθούν ζευγάρια και υπάρχει διαφορά δύο ή περισσότερων κατηγοριών, τότε ο αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα του σωματείου της μικρότερης κατηγορίας, ανεξαρτήτως κλήρωσης μέχρι την ημιτελική φάση.
Η κλήρωση της πρώτης και της δεύτερης φάσης θα γίνει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ηλείας τη Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 και ώρα 8:00 μ.μ, ενώ η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012.
΄Ολοι οι αγώνες είναι μονοί εκτός της ημιτελικής φάσης οι οποίοι θα είναι διπλοί και ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο και σύμφωνα με τα οριζόμενα από το ΚΑΠ, άρθρα 38 έως και 49.
Στους μονούς αγώνες σε περίπτωση ισοπάλου αποτελέσματος θα υπάρχει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί θα τηρηθεί η διαδικασία των πέναλτι.
Στους διπλούς αγώνες σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας θα τηρηθεί η διαδικασία της ημίωρης παράτασης - πέναλτι σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
Στους αγώνες Κυπέλλου δεν ισχύει η διάταξη της προκήρυξης του πρωταθλήματος, σχετικά με τον περιορισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών.
Οι διαιτητές του Τελικού Κυπέλλου δεν δικαιούνται αποζημίωσης διαιτησίας.
Νέα διοίκηση στον Π.Α.Ο. Βάρδας
07.14.12 8:06
Νέα διοίκηση στον Π.Α.Ο. Βάρδας
Συγκροτήθηκε σε σώμα, με νέο Πρόεδρο τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Σιμόπουλου Γιάννη Λέντζα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμβουπρασιακού Βάρδας, η πλήρης σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λέντζας Ιωάννης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’: Ζαβός Δημήτριος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’: Λυκογιάννης Δημήτριος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κόλλιας Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ Α’: Παναγιωτόπουλος Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ Β’: Γκολφίνος Νικόλαος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Α’: Κουμανιώτης Ανδρέας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Β’: Δουλαβέρης Νικόλαος
ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: Γεωργόπουλος Παναγιώτης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Πολίτης Θεόδωρος
ΜΕΛΗ: Ντελμεκούρας Πέτρος, Κατσιμπερνάκης Σταύρος, Βέρρας Μάκης, Σαρανταυγάς Σταύρος.
Ηλειακές παρουσίες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου
07.14.12 8:03
Ηλειακές παρουσίες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου
Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί σήμερα στη Σερβία θα λάβει μέρος και ο Παναγιώτης Μάντης (φωτο) του Κοροίβου Αμαλιάδας, αγωνιζόμενος στα 100 μέτρα με εμπόδια.
Επίσης θα λάβει μέρος και η Κωνσταντίνα Τούντα του Ν.Ο. Ζαχάρως στον ακοντισμό.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Χρυσά μετάλλια από Μάντη - Μαρκοπούλου
07.09.12 6:41
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Χρυσά μετάλλια από Μάντη - Μαρκοπούλου
Δύο χρυσά μετάλλια για την ομάδα στίβου του Κοροίβου Αμαλιάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων που διεξήχθη την Κυριακή στην Πάτρα.
Ο Παναγιώτης Μάντης (φωτο) με 5.779 βαθμούς κατετάγη πρώτος και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Όκταθλο Παίδων και η Βασιλική Μαρκοπούλου με 4.796 βαθμούς την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Έπταθλο Κορασίδων.
Επίσης ο αθλητής του Κοροίβου Θανάσης Θεοδωρακόπουλος κατετάγη πέμπτος στο Όκταθλο Παίδων.
Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην Ηλεία
07.07.12 19:16
Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην Ηλεία
Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και ορίστηκαν ως μέλη αυτής:
1. Την Αναστασοπούλου Αθανασία του Αριστοτέλη, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών υπάλληλο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με Α.Δ.Τ., ως πρόεδρο της Επιτροπής, με αναπληρώτρια αυτής την Παναγιωτοπούλου Αθανασία του Δημητρίου, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών.
2. Τον Παπαδόπουλο Φώτη του Περικλή, Ιατρό ΕΒ΄ Ορθοπεδικής του Γ.Ν. Αμαλιάδας, ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Σιδηρόπουλο Νικόλαο του Κωνσταντίνου, Ιατρό Συντ. Διευθυντής Μαιευτικής - Γυναικολογίας του Γ. Ν. Πύργου.
3. Τον Α/Δ Τόκα Διονύσιο ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τους Διοικητές των κατά τόπους Αστυνομικών Τμημάτων στη περιοχή των οποίων υφίστανται οι Αθλητικές εγκαταστάσεις, ή κατά περίπτωση:
4α. Τον Υποπ/ρχο Λ.Σ. Σταθόπουλος Γεώργιος του Δημητρίου. Ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Ανθ/στη Λιμενικού Σώμετος. Μοσχόπουλο Χαράλαμπο του Παναγιώτη, για την χωρική αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Κυλλήνης.
4β. Τον Επικ/στη Λ.Σ. Παπανικολόπουλο Αναστάσιο του Ιωάννη ως μέλος, με αναπληρώτρια αυτού την Κελευστή Λ.Σ. Παπαδήμα Δέσποινα του Χρήστου για την χωρική αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Κατακόλου.
5.- Τον Πυραγό Λεβέντη Θεόδωρο του Φωτίου (Π.Υ. Πύργου), ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Ανθυποπυραγό Αντωνάτο Σωτήριο του Χρήστου (Π. Υ. Αμαλιάδας).
Για κάθε έλεγχο η Επιτροπή συμπληρώνεται από:
6. Έναν εκπρόσωπο της διοίκησης ή του φορέα της Επιθεωρούμενης Αθλητικής Εγκατάστασης.
7.- Έναν εκπρόσωπο της αθλητικής ομοσπονδίας του κατά περίπτωση αθλήματος, ήτοι:
Α. Τον Καριώρη Γεώργιο του Αναστασίου, εκπρόσωπο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας (Ε.Π.Σ.Η.) ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Κυριακόπουλο Κυριάκο του Θεοδώρου.
Β. Τον Κωνσταντόπουλο Κώστα του Διονυσίου, εκπρόσωπο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας - Ηλείας (Ε.Σ.Κ.Α.-Η) ως μέλος.
Γ. Τον Βασιλόπουλο Άγγελο του Βασιλείου, εκπρόσωπο της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.) ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Χριστοδούλου Στυλιανό του Χριστοδούλου.
Δ. Τον Βέντρα Ιωάννη του Άγγελου, εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Μαστορόπουλο Δημήτρη του Γεωργίου.
Ε. Τον Παπαγεωργίου Αθανάσιο του Κων/νου, εκπρόσωπο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ως μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Μπατζή Γεώργιο του Ιωάννη.
7. Έναν εκπρόσωπο της οικείας επαγγελματικής ένωσης, όταν στην αθλητική εγκατάσταση διεξάγονται και αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Στην περίπτωση αθλητικής εγκατάστασης πολλαπλής χρήσης, οι εκπρόσωποι των δύο τελευταίων φορέων προέρχονται από το άθλημα με τη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών, ήτοι:
Α. Τον Κονδύλη Γεώργιο του Παναγιώτη, εκπρόσωπο του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) ως μέλος, με αναπληρώτρια αυτού την Μπαρζούκα Ελευθερία του Διονυσίου.
Β. Τον Γενεράλη Ελευθέριο του Αλέξανδρου, εκπρόσωπο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ.
Για όσες Ομοσπονδίες ή Επαγγελματικές Ενώσεις δεν ορίζονται εκπρόσωποι, σε περίπτωση ελέγχου αθλητικής εγκατάστασης ζητείται εκπρόσωπος.
Γραμματέα της επιτροπής ορίζουμε την κ. Καραγιάννη Αθανασία του Ευριπίδη, κατηγορίας - κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Γ΄, υπάλληλο του Τμήματος Διοικητικού - Οικονομικού Ηλείας της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&.Ι., με αναπληρώτρια την κ. Κωνσταντινοπούλου Χαρούλα του Ιωάννη, κατηγορίας - κλάδου ΔΕ Δ/κών Γραμματέων, με βαθμό Ε΄ υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Έργο της επιτροπής είναι ο έλεγχος των πάσης φύσεως αθλητικών εγκαταστάσεων.
Συνάντηση διοίκησης κι αθλητών βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας
07.07.12 19:15
Συνάντηση διοίκησης κι αθλητών βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες του τμήματος βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας, τον προπονητή Αντρέα Γκρουμούσα, τη διοίκηση και ορισμένους γονείς στο εστιατόριο «Ήλιος κι άμμος», στην παραλία της Κουρούτας.
Οι διοικούντες και ο προπονητής έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες του εφηβικού και παιδικού τμήματος για την επιτυχημένη περσινή χρονιά. Εξέφρασαν την επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στο Α΄ τοπικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου κάτι που έγινε αποδεκτό από όλους τους αθλητές. Ανέφεραν επίσης πως το πιο πιθανόν είναι να μη συμμετάσχει ο Κόροιβος στο εφηβικό και το παιδικό πρωτάθλημα κυρίως για οικονομικούς λόγους αλλά και εξαιτίας της πιθανής σωματικής και ψυχικής κόπωσης των παιδιών, τα οποία θα απαρτίζουν την αντρική ομάδα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Δημήτρης Στεργιώτης, Σταύρος και Φώτης Παναγιωτάρας, Μαρέλντο Βελιχάι, Παναγιώτης Μιχόπουλος, Μαρίνος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Μπίκος, Γιάννης Αναγνώπουλος, Κωνσταντίνος Δούλος και Γιάννης Τσερεγκούνης. Δε μπόρεσαν να παραβρεθούν οι Νίκος Αριστόπουλος και Γιάννης Ασημακόπουλος, οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να στελεχώσουν την αντρική ομάδα στη νέα προσπάθεια.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρομήτου Καβασίλων
07.03.12 8:12
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρομήτου Καβασίλων
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρομήτου Καβασίλων, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Καραλάγας Φώτης
Αντιπρόεδρος: Κατσαλάς Φώτης
Γενικός Γραμματέας: Ζορμπάνος Διονύσης
Ειδικός Γραμματέας: Βάκης Σωκράτης
Ταμίας: Μάλλιαρης Αβράμος
Γενικός Αρχηγός: Θωμόπουλος Γρηγόρης
Έφορος Υλικού: Ιμέρι Καζίμ
Μέλη: Βλάχος Χρήστος, Κουλούρης Σπύρος, Παπουτσής Θεόδωρος, Ιωάννου Δημήτρης, Παπαδόπουλος Νίκος, Χατζόπουλος Βασίλης, Χιόνης Απόστολος και Ξενόφου Μιράντα.
40 χρόνια από την ιστορική άνοδο του Αστέρα Αμαλιάδας στη Β' Εθνική
07.02.12 10:25
40 χρόνια από την ιστορική άνοδο του Αστέρα Αμαλιάδας στη Β' Εθνική
Σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου συμπληρώνονται 40 χρόνια από την θριαμβευτική νίκη του Αστέρα επί της Δήμητρας Τρικάλων, στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Ιωνίας και την άνοδο του στη Β’ Εθνική!
Ήταν η μεγαλύτερη αθλητική διάκριση της Αμαλιάδας.
Στους τελικούς αγώνες κατάταξης για την άνοδο της Β’ Εθνικής ο Αστέρας είχε γνωρίσει την ήττα στα Τρίκαλα χάνοντας 3-0 από την ομάδα της Δήμητρας. Ανταπέδωσε, όμως, το αποτέλεσμα στον επαναληπτικό αγώνα που έγινε στο Στάδιο της Αμαλιάδας.
Η τύχη και των δύο ομάδων κρινόταν στον αγώνα μπαράζ που διεξαγόταν στο γήπεδο της νέας Ιωνίας την Κυριακή 2 Ιουλίου 1972.
Κοντά στον Αστέρα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τρεις χιλιάδας Αμαλιαδίτες.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων ήταν ανώτερη αγωνιστικά και προηγήθηκε στο 29’ με 1-0. Η ισοφάριση, όμως, δεν άργησε να έλθει και στο 35’ μετά από πάσα του Τάκη Δουληγέρη ο Λιούπης (Παρασκευόπουλος) πέτυχε το 1-1.
Το 2-1 έγινε στο β’ ημίχρονο και στο 75’ από τον Δουληγέρη. Ο θρίαμβος για την ομάδα ολοκληρώθηκε με γκολ του Λιούπη στο 82’ λεπτό και το τελικό 3-1 οδήγησε τον Αστέρα στην Β’ Εθνική.
Στον ιστορικό εκείνο αγώνα ο Αστέρας αγωνίσθηκε με την εξής σύνθεση:
Χρυσανθόπουλος, Παπαγεωργίου, Καβουρίνος Ν., Τάλαγκας, Λεγάτος, Καβουρίνος Γ., Μπαλόγλου, Δουληγέρης, Βλαγκούλης, (46’ Δημητρακόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Παρασκευόπουλος.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Πανθήρων Αμαλιάδας
06.30.12 14:23
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Πανθήρων Αμαλιάδας
Το νέο Δ.Σ. της ομάδας των ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για τη χρονιά 2012-2013, στο πρωτάθλημα της β' κατηγορίας, έχει ως εξής:
Πρόεδρος: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Αντιπρόεδρος: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ
Γραμματέας: ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ
Γενικός αρχηγός και υπεύθυνος τύπου: ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΖΑΛΗΣ
Έφορος υλικού: ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΑΔΗΣ
Ταμίας: ΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ

Η Α.Ε. Πάνθηρες Αμαλιάδας ανακοινώνουν ότι και φέτος το "τιμόνι" της ομάδας θα το έχει ο εξαίρετος άνθρωπος, αγαπητός φίλος και εξελίξιμος προπονητής Δημήτρης Αδαμόπουλος.
Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, του εύχονται οικογενειακή και προσωπική υγεία και καλή επιτυχία και στη φετινή χρονιά.
ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον Παναθηναϊκό ο Μάικλ Μπράμος
06.29.12 8:29
ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον Παναθηναϊκό  ο Μάικλ Μπράμος
Στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικλ Αντώνιος Μπράμος, γνωστός ως Μάικλ Μπράμος, που κατάγεται από την Αμαλιάδα.
Γεννημένος στις 27 Μαΐου του 1987 στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών ο Μάικ Μπράμος, με ελληνικές ρίζες, οι γονείς του μετανάστευαν από την Αμαλιάδα στην Αμερική. Ο σούτινγκ γκαρντ ή σμόλ φόργουορντ, το 2005 μετακομίζει στο Μαϊάμι για να φοιτήσει στο κολέγιο του Πανεπιστήμιου του Μαϊάμι με την ομάδα RedHawks. Φτιάχνει όνομα και χρόνο με το χρόνο σημειώνει βελτίωση, ξεκινώντας με 19 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και 5,2 πόντους, ενώ αποφοίτησε με 35 λεπτά ανά αγώνα και 17,9 πόντους μέσο όρο. Τα στατιστικά του στην senior χρονιά τον ανέδειξαν κορυφαίο παίκτη του Μαϊάμι και μπορεί να μην πραγματοποίησε είσοδο τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, του άνοιξαν όμως οι πόρτες για Ευρώπη, που πέρυσι αγωνίστηκε στην ισπανική Γκραν Κανάρια.
Στον τελικό του πανευρωπαϊκού ο Περικλής Ιακωβάκης
06.28.12 13:38
Στον τελικό του πανευρωπαϊκού ο Περικλής Ιακωβάκης
Τη δεύτερη θέση στη σειρά των προκριματικών κατάλαβε ο Ηλείος αθλητής Παρικλής Ιακωβάκης και προκρίθηκε στα τελικά των 400 μέτρων μετ' εμποδίων του 21ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, που διεξάγεται στο Ελσίνκι.
Ο Περικλής Ιακωβάκης ξεκίνησε από την Α.Ε. Λεχαινών και το 2005 πήγε στον Ολυμπιακό ως το 2011 όπου μεταγράφηκε στην ΕΚΑ "Δωδώνη".
Ήταν χρυσός στο Παγκόσμιο Εφήβων,το 1998, κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Γκέτεμποργκ, το 2006, ήταν 3ος στο Ευρωπαϊκό Νέων το 1999, 2ος στο Ευρωπαϊκό Νέων το 2001, με πανελλήνιο και ευρωπαϊκό ρεκόρ και πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παρίσι, το 2003. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004 ήταν 11ος στα 400μ. εμπόδια και αποκλείστηκε, όπως και στα 4Χ400μ.
Στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση, έπειτα από απουσία λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, στις 13 Μαΐου του 2005, στο Γκραν Πρι του Κατάρ, ο Ιακωβάκης πέτυχε χρόνο 49.05. Ακολούθησε το πανελλήνιο ρεκόρ στο Γκραν Πρι στίβου της Οσάκα στην Ιαπωνία, στις 6 Μαΐου 2006 με 47.82. Λίγο μετά, ήταν δεύτερος στο Σούπερ Γκραν Πρι στίβου της Ντόχα, στις 12 Μαΐου του 2006, με 49.82.
Στις 11 Ιουλίου του 2006 κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο με 48.08 στο Σούπερ Γκραν Πρι της Λωζάννης. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Γκέτεμποργκ, το 2006, ο Ιακωβάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 48.46 στον τελικό της 10ης Αυγούστου.
ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν τα κάφερε η ομάδα του Στρουσίου
06.28.12 8:04
ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν τα κάφερε η ομάδα του Στρουσίου
Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις των πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ ΕΣΚΑ-Η, με τον Γαλαξία Πάτρας και τα Καλάβρυτα να κερδίζουν την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Το Στρούσι, η μοναδική από τις τρεις ηλειακές ομάδες που συμμετείχαν στα πλέι οφ και διεκδικούσε την άνοδο, ηττήθηκε στα Καλάβρυτα με 59-47 και δεν κατάφερε να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγεί στη Β΄ ΕΣΚΑΗ κι έμεινε τέταρτος στο σχετικό βαθμολογικό πίνακα. Την πέμπτη κι έκτη θέση κατέλαβαν ο Μυρσιναϊκός Μυρσίνης και ο Φιλαθλητικός Πύργου χάνοντας την τελευταία αγωνιστική από τον Αετό Πάτρας και τον Γαλαξία αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία των πλέι οφ της Γ΄ΕΣΚΑ-Η έχουν:
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Φιλαθλητικός - Γαλαξίας .......41-52
Καλάβρυτα - Στρούσι ............59-47
Αετός - Μυρσιναϊκός .............64-62
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(τελική)
1. Γαλαξίας Πάτρας 17
2. Καλάβρυτα 16
-------------------------------------
3. Αετός Πάτρας 16
4. Στρούσι 16
5.Μυρσιναϊκός Μυρσίνης 13
6. Φιλαθλητικός Πύργου 12
Στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος οι Δικηγόροι της Ηλείας
06.26.12 8:27
Στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος οι Δικηγόροι της Ηλείας
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ποδοσφαιρική ομάδα των Δικηγόρων της Ηλείας συμμετέχει στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ. αντιμετωπίζει τους Δικηγόρους της Καλαμάτας στο γήπεδο Παιανίας και το Σάββατο 30 Ιουνίου την ίδια ώρα τους Δικηγόρους της Κατερίνης στο γήπεδο Κερατέας.
Γ' ΕΣΚΑ-Η: Παίζει την άνοδο σήμερα το Στρούσι
06.24.12 11:35
Γ' ΕΣΚΑ-Η: Παίζει την άνοδο σήμερα το Στρούσι
Με τη διεξαγωγή της πέμπτης και προτελευταίας αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα Κυριακή οι αναμετρήσεις των πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα του Στρουσίου, μετά την ήττα την Τετάρτη στην Πάτρα από τον Αετό, δυσκόλεψε την άνοδό της στη Β’ ΕΣΚΑ-Η και για να επανακτήσει το χαμένο έδαφος θέλει οπωσδήποτε αύριο τη νίκη, με αντίπαλο τον Γαλαξία Πάτρας.
Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ανδραβίδας - Λεχαινών «Αέθλιον» στις 8:00 το βράδυ και με νίκη η ηλειακή ομάδα εξασφαλίζει την άνοδό της, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει τον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τα Καλάβρυτα.
Στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στην Πάτρα το Στρούσι είχε νικήσει τον Γαλαξία.
Ο αδιάφορος Μυρσιναϊκός Μυρσίνης υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο στις 6:00 το απόγευμα τα Καλάβρυτα κι αν νικήσει, τότε το Στρούσι θα αυξήσει τις πιθανότητες ανόδου του.
Στον άλλο αγώνα, στις 8:00 μ.μ., ο Φιλαθλητικός Πύργου υποδέχεται τον Αετό Πάτρας, σε έναν αδιάφορο και για τις δύο ομάδες αγώνα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
(Κυριακή 23 Ιουνίου)
6:00μ.μ.:
Μυρσιναϊκός Μυρσίνης - Καλάβρυτα
8:00 μ.μ.:
Στρούσι - Γαλαξίας Πάτρας
8:00 μ.μ.:
Φιλαθλητικός Πύργου - Αετός Πάτρας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(8 αγώνες)
1. Γαλαξίας Πάτρας 14
2. Στρούσι 13
-------------------------------------
3. Καλάβρυτα 13
4. Αετός Πάτρας 12
5.Μυρσιναϊκός Μυρσίνης 10
6. Φιλαθλητικός Πύργου 10
Επιδείξεις γυμναστικής από τον Κόροιβο Αμαλιάδας
06.24.12 11:30
Επιδείξεις γυμναστικής από τον Κόροιβο Αμαλιάδας
Ο Κόροιβος Αμαλιάδας διοργανώνει επιδείξεις Ενόργανης - Τραμπολίνο και Ρυθμικής Γυμναστικής, που θα λάβουν χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο.
Την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 7:00 το απόγευμα θα γίνουν οι επιδείξεις Ενόργανης Γυμναστικής - Τραμπολίνο και τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα οι επιδείξεις Ρυθμικής Γυμναστικής.
Λειτουργία γραφείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας
06.24.12 11:25
Λειτουργία γραφείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας κάνει γνωστό στα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουλίου, λόγω χορήγησης αδείας στην υπάλληλο της Ένωσης κ. Βασιλική Λουμιώτη.
Για τυχόν επείγοντα θέματα τα γραφεία θα είναι ανοιχτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη από ώρα 10:00 το πρωί μέχρι 12:00 το μεσημέρι, με την παρουσία του ειδικού συμβούλου κ. Χάρη Μαραθιά.
Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να επικοινωνούν με τους:
Μαραθιάς Χάρης: 693 6838216
Κατσώλης Παναγιώτης: 693 7927932
Κουλούρης ΄Αρης: 694 4268978
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Παλαιοχωρίου
06.23.12 22:00
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Παλαιοχωρίου
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Παλαιοχωρίου, η σύνθεση του οποίους έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ανδρέας Γαβριλιάδης
Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Παναγούλιας
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Βερμές
Ειδικός Γραμματέας: Γεώργιος Γρίβας
Ταμίας: Θανάσης Τσατσός
Σύμβουλοι: Διονύσης Αντωνόπουλος, Γεώργιος Αντωνόπουλος
Μέλη: Γιάννης Σταυρόπουλος, Αντώνης Λεωνιδόπουλος, Θεοδόσης Σακάτος, Κων/νος Χρόνης, Ανδρέας Δημακόπουλος
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22