ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Αθλητικά 


Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ: Οι πίνακες ανακήρυξης πρωταθλητών και κατάταξης σωματείων
06.23.12 17:39
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ:  Οι πίνακες ανακήρυξης πρωταθλητών και κατάταξης σωματείων
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΗ οι «Πίνακες ανακήρυξης πρωταθλητών και κατάταξης σωματείων Α1, Α2, Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012» καθώς και οι «Πίνακες ανακήρυξης πρωταθλητών και κατάταξης σωματείων πρωταθλημάτων Φάρμα Υποδομής ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012».
Οι τελικές βαθμολογίες της Α1 Κατηγορίας Βέρροιος και της Α2 Κατηγορίας είναι οι κάτωθι :
« Πίνακες ανακήρυξης πρωταθλητών και κατάταξης σωματείων Α1, Α2, Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012 »
Η Ε.Π.Σ. Ηλείας με τη λήξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Α1΄, Α2, Β΄, Γ΄ κατηγοριών, αφού έλαβε υπόψη:
α) τα φύλλα αγώνων,
β) ότι δεν εκκρεμούν ενστάσεις ή ένδικα μέσα,
γ) τις αποφάσεις των Επιτροπών της Ένωσης,
ανακοινώνει τη βαθμολογική σειρά κατάταξης των σωματείων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.

Α1΄ ΒΕΡΡΟΙΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΘΛ/ΚΟΣ & ΠΟΔ/ΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΟΞΑ (έδρα Ν. Μανωλάδα)66
2. ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (Π.Α.Ο.) 71
3. ΑΘΛ/ΚΟΣ & ΠΟΔ/ΚΟΣ ΣΥΛ/ΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (έδρα Μανωλάδα)50
4. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔ/ΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΗ (έδρα Τραγανό)50
5. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΑΙΑΣ 48
6. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 48
7. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 45
8. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔ/ΡΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ 39
9. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ 39
10. ΑΘΛ/ΚΟΣ ΠΟΔ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΚΩΛΟΥ Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 39
11. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (έδρα Κρέστενα)37
12. ΠΟΔ/ΚΟΣ & ΓΥΜΝ/ΚΟΣ ΣΥΛ/ΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΛΙΩΝ 37
13. ΑΘΛ/ΚΟΣ & ΠΟΔ/ΚΟΣ ΣΥΛ/ΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 37
14. ΑΘΛ/ΚΟΣ & ΠΟΔ/ΚΟΣ ΣΥΛ/ΓΟΣ ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 33
15. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΟΥΝΑΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ 10
16. Α.Ο. ΑΛΦΕΙΟΣ (έδρα Επιτάλιο) 8

Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ανακηρύχθηκε το σωματείο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΟΞΑ μετά από αγώνες play off με το σωματείο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (Π.Α.Ο.) σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη πρωταθλημάτων μας περιόδου 2011-12 και το οποίο ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ στη Δ΄ Εθνική κατηγορία, την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-13, ύστερα από αγώνες κατάταξης με τους πρωταθλητές άλλων ΕΠΣ.
*Το σωματείο Α.Ο.Π. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ έλαβε στο παρόν πρωτάθλημα ποδ/κής περιόδου 2011-12 αρνητική βαθμολογία δέκα (-10) βαθμών και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με αρνητική βαθμολογία πέντε (-5) βαθμών λόγω της αποχώρησής του μετά την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος της 3/3/2012 μεταξύ Α.Π.Ο. ΔΟΞΑ – Α.Ο.Π. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ (25η Αγωνιστική).
*Στην τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των σωματείων Α.Ο.Π. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, Α.Γ.Σ. ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ & Α.Π.Σ. ΚΑΤΑΚΩΛΟΥ Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ υστερεί το σωματείο Α.Π.Σ. ΚΑΤΑΚΩΛΟΥ Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, το οποίο και καταλαμβάνει την 10η θέση στο τελικό βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου 2011-12.
*Στην τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ, Π.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΛΙΩΝ & Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ υστερεί το σωματείο Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ το οποίο καταλαμβάνει την 13η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου 2011-12.
ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στην Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ απευθείας τα σωματεία: Α.Ο. ΑΛΦΕΙΟΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΟΥΝΑΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ καθώς και το σωματείο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΟΔ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ μετά από αγώνα κατάταξης PLAY – OUT με το σωματείο Α.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλημάτων μας περιόδου 2011-12.

Α2 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ 66
2. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΒΑΡΙΟΥ 64
3. ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 61
4. Α.Ο ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ 53
5. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΗΣ 50
6. ΑΘΛ. ΓΥΜΝ/ΚΟΣ ΠΟΛ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ 50
7. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΡΕΦΙΟΥ Ο ΑΡΗΣ 45
8. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΦΕΙΟΝΙΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ 44
9. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΥΝΕΙΚΩΝ 44
10. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΝΟΥΛΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 41
11. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 39
12. ΠΟΔ/ΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ. 39
13. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ Ο ΑΡΗΣ 33
14. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ (έδρα Χελιδόνι) 28
15. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ/ΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΕΛΛΑ (έδρα Καταρράχι Πύργου) 18
16. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΗΝΕΙΑΣ -5

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Α2 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-12 ανακηρύχθηκε το σωματείο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ.
ΠΡΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ απευθείας στην Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 η πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ καθώς επίσης και τα σωματεία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΒΑΡΙΟΥ & ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ βάσει της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας περιόδου 2011-12.
*Τα σωματεία Α.Ο. ΣΤΡΕΦΙΟΥ Ο ΑΡΗΣ & Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΟΥΝΕΙΚΩΝ ξεκίνησαν το πρωτάθλημα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-12 με αρνητική βαθμολογία δύο (-2) βαθμών το καθένα βάσει της περσινής ανακήρυξης πρωταθλημάτων μας.
*Το σωματείο Α.Π.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΗΝΕΙΑΣ έλαβε στο φετινό πρωτάθλημα αρνητική βαθμολογία έξι (-6) βαθμών και περάτωσε το πρωτάθλημα την παρούσα αγωνιστική περίοδο 2011-12 με αρνητική βαθμολογία πέντε (-5) βαθμών λόγω παραίτησής του από τους αγώνες πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της 21ης, 23ης και 24ης αγωνιστικής με συνέπεια τον αποκλεισμό του από το υπόλοιπο πρωτάθλημα την 25η αγωνιστική σύμφωνα με την υπ’ αρθμ 24/29-2-2012 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηλείας, ενώ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-13 με αρνητική βαθμολογία έξι (-6) βαθμών για τον παραπάνω λόγο.
ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στην Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ απευθείας τα σωματεία: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΗΝΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ/ΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΕΛΛΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ καθώς και το σωματείο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ Ο ΑΡΗΣ μετά από αγώνα κατάταξης PLAY OUT με το σωματείο Π.Α.Ο. ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ. σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλημάτων μας περιόδου 2011-12.
Γενική Συνέλευση Αστέρα Αμαλιάδας
06.23.12 17:34
Γενική Συνέλευση Αστέρα Αμαλιάδας
Σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Αμαλιάδας.
Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου στον Ανεμόμυλο και θ’ αρχίσει στις 7:30’ το απόγευμα.
ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Ενοχή τριών για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου
06.21.12 8:03
ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ:  Ενοχή τριών για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου
Στην αγριότητα με την οποία δολοφονήθηκε ο 26χρονος φίλαθλος του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, που καταγόταν από την Αμαλιάδα, στις 29 Μαρτίου 2007, κατά τη διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς του Ολυμπιακού, στάθηκε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας προτείνοντας την ενοχή των τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων.
Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση των Χρήστου Σακάτη και Βασίλη Ρουμπέτη και για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία του Βασίλη Ψυκάκου.
Αντίθετα, πρότεινε την απαλλαγή για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία του Νίκου Βαγιόπουλου.
Σε πρώτο βαθμό, ο Χρήστος Σακάτης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ, στους Βασίλη Ψυκάκο και Νίκο Βαγιόπουλο είχαν επιβληθεί ποινές δεκαετούς καθείρξεως. Ο τέταρτος κατηγορούμενος, Βασίλης Ρουμπέτης, είχε αθωωθεί πρωτοδίκως από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά μετά από έφεση του εισαγγελέα βρέθηκε ξανά στο εδώλιο.
Η δίκη συνεχίζεται σήμερα και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου με αγορεύσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, ενώ, η ετυμηγορία του δικαστηρίου, αναμένεται μέχρι τα τέλη του μήνα.
Οι αποφάσεις της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας
06.21.12 8:02
Οι αποφάσεις της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας με θεματα ημερήσια διατάξης.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Άρης Κουλούρης, ο γεν. γραμματέας κ. Παναγιώτης Κατσώλης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χρίστος Πλευριάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Καριώρης, ο ταμίας κ. Γιάννης Προκόπος και το μέλος κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Κουλούρης ενημέρωσε τους υπόλοιπους συμβούλους για την παρουσία του στην Πολωνία, όπου παρακολούθησε και τους τρεις αγώνες της Εθνικής μας ομάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ακολούθησαν τα θέματα της συνεδρίασης όπου μεταξύ άλλων, ομόφωνα αποφασίστηκε να καταδικαστεί η επιστολή του κ. Κώστα Φωτόπουλου όσον αφορά το σημείο στο οποίο αναφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας.
Επίσης αποφασίστηκε να σταλθεί συγχαρητήρια επιστολή στην ΕΠΟ και στον κ. Σοφοκλή Πιλάβιο για την επιτυχία πρόκρισης της Εθνικής μας στην β’ φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος , καθώς και στον κ. Ανδρέα Μαρίνο για την εκλογή του ως βουλευτής Ηλείας.
Στα θέματα ημερήσιας διάταξης ομοφώνα το Δ.Σ. ενέκρινε την ανακήρυξη πρωταθλημάτων.
Ακόμη με εισήγηση του κ. Άρη Κουλούρη και κατόπιν πρότασης του κ. Γιάννη Δανίκα θα διεξαχθεί φιλικό στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Ηλειακού Βαρθολομιού Νίκου Μαρκουτσά.
Ως εκπρόσωποι της ΕΠΣΗ ορίστηκαν οι κ.κ. Γιώργος Καριώρης και Κυριάκος Κυριακόπουλος.
Αποφασίστηκε ακόμη η τήρηση ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη διεξαγωγής του τουρνουά Ακαδημιών της ΕΠΣΗ που έγινε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάτζας.
Ακολούθησε η επικύρωση της πράξης 58 Τετάρτης 13/06/12.
Τέλος έγινε ενημέρωση του Δ.Σ. από τον γραμματέα κ. Κατσώλη ότι κατόπιν εγγράφου της ΕΠΟ οι αιτήσεις μεταβολών θα κοστίζουν 1 ευρώ έκαστη, και τα χρήματα αυτά θα αποδίδονται στην ΕΠΟ.

ΠΛΕΪ ΟΦ Γ' ΕΣΚΑ-Η: Έχασε το Στρούσι και δυσκόλεψε την άνοδο
06.21.12 7:59
ΠΛΕΪ ΟΦ Γ' ΕΣΚΑ-Η: Έχασε το Στρούσι και δυσκόλεψε την άνοδο
Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Στρουσίου στην τέταρτη αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ ΕΣΚΑ-Η και πλέον θέλει δύο νίκες στους επόμενους δύο αγώνες ή συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ανέβει στη Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Συγκεκριμένα το Στρούσι ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Αετό με 63-55, χάνοντας παράλληλα τη μεταξύ τους διαφορά, είχε κερδίσει με 7 πόντους στην έδρα του κι έχασε με 8 στην Πάτρα, και θα υστερεί πλέον σε περίπτωση ισοβαθμίας. Την ήττα επίσης γνώρισαν ο Μυρσιναϊκός Μυρσίνης και Φιλαθλητικός Πύργου, που αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις, είχα μόλις έξι παίκτες διαθέσιμους, και ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Γαλαξία Πάτρας και Καλάβρυτα αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής έχουν:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Καλάβρυτα - Φιλαθλητικός 53-35
Αετός Πάτρας - Στρούσι 63-55
Γαλαξίας – Μυρσιναϊκός Μυρσίνης 49-29

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 8 αγώνες)
Γαλαξίας 14
Στρούσι 13
-----------------------
Καλάβρυτα 13
Αετός 12
Μυρσιναϊκός 10
Φιλαθλητικός 10

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 24 Ιουνίου
6:00μ.μ.:
Μυρσιναϊκός Μυρσίνης - Καλάβρυτα
8:00 μ.μ.:
Στρούσι – Γαλαξίας Πάτρας
8:00 μ.μ.:
Φιλαθλητικός Πύργου – Αετός Πάτρας
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ: Τουρνουά με την συμμετοχή των πρωταθλητών παίδων και προπαίδων
06.20.12 7:46
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ: Τουρνουά με την συμμετοχή των πρωταθλητών παίδων και προπαίδων
Σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 6:00 το απόγευμα. θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπιάτζας τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Παίδων και Προπαίδων της ΄Ενωσής Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας ως πρωταθλήτριες στον 8ο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ και των πρωταθλητριών ομάδων Πρωταθλήματος Φάρμα Υποδομής ΑΙΑΝΤΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ στην κατηγορία Παίδων και Αίολου Πύργου στην κατηγορία Προπαίδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηλείας έχει ως εξής :
«Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του νομού μας, όπως προσέλθουν και παρακολουθήσουν το τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/6/2012, στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπιάτζας και ώρα 6 μ.μ. με τη συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Παίδων και Προπαίδων της ένωσης μας ως πρωταθλήτριες στον 8ο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ και των πρωταθλητριών ομάδων Πρωταθλήματος Φάρμα Υποδομής ΑΙΑΝΤΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ στην κατηγορία Παίδων και ΑΙΟΛΟΥ ΠΥΡΓΟΥ στην κατηγορία Προπαίδων.
Η παρουσία όλων θα τιμήσει τους νέους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Υποδομής της ΄Ενωσής μας».
Κλήρωση λαχειοφόρου του Υπερίωνα Αμαλιάδας
06.17.12 7:55
Κλήρωση λαχειοφόρου του Υπερίωνα Αμαλιάδας
Ο τυχερός της κλήρωσης της λαχειοφόρου με δώρο ένα ποδήλατο προσφοράς της επιχείρησης Παπαδάτου Πέτρου στην Αμαλιάδα (Αντωνίου Πετραλιά 117-Αμαλιάδα) είναι ο Ρήγας Αλέξιος κάτοικος Καρδιακαυτίου περιοχής Ανδραβίδας, ο οποίος και παρέλαβε το δώρο του από το κατάστημα(φωτο).
Ποδοσφαιρική γιορτή από την Amstel στον Αμπελώνα Ηλείας,
06.14.12 13:42
Ποδοσφαιρική γιορτή από την Amstel στον Αμπελώνα Ηλείας,
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012. Με «αποστολή» τους να γίνουν ένα με την οικογένεια της Εθνικής, εργαζόμενοι της Amstel από το εργοστάσιο της Πάτρας επιστρατεύτηκαν για να εμψυχώσουν τους πιο κοντινούς ανθρώπους των παικτών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας έστησαν μία μοναδική ποδοσφαιρική γιορτή στον Αμπελώνα Ηλείας, γεμάτη συγκίνηση, αγωνία και έντονες στιγμές!
Η γιορτή στήθηκε με τη συνεισφορά εργαζομένων της Amstel, στον Αμπελώνα Ηλείας, γενέτειρα του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Καραγκούνη. Κάτοικοι του χωριού και μέλη της οικογένειας της Amstel, παρακολούθησαν μαζί με τους αγαπημένους του διεθνή μας ποδοσφαιριστή την προσπάθεια της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου!
Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της Amstel, φορώντας τη φανέλα με το No 10, όπου έχουν αποτυπωθεί οι φωτογραφίες όλων των υπαλλήλων της εταιρείας, ταξίδεψαν μέχρι το χωριό Αμπελώνας Ηλείας και παρακολούθησαν την προσπάθεια της ομάδας μας στα γήπεδα της Πολωνίας, μαζί με την οικογένεια του αρχηγού της Εθνικής. Όλοι μαζί έζησαν την ένταση του παιχνιδιού, ένιωσαν την αγωνία της κάθε φάσης, γεύτηκαν μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές, μεταφέροντας μηνύματα δύναμης και περηφάνιας στην Εθνική μας ομάδα… γιατί η μεγαλύτερη νίκη είναι να είμαστε «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική»
Η Amstel, Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, και θερμός υποστηρικτής του ποδοσφαίρου επί σειρά ετών, συνεχίζει και αυτή τη χρονιά δυναμικά στηρίζοντας την Εθνική μας Ομάδα καλώντας τον κόσμο να γίνει ένα με την Εθνική μας. Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνοντας μία ξεχωριστή γιορτή, η οικογένεια της Amstel ένωσε τη φωνή της με αυτή των μελών της οικογένειας του Γιώργου Καραγκούνη.
Η νέα διοίκηση του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου
06.13.12 7:57
Η νέα διοίκηση του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου
Πρόεδρος: Τσαμπρινός Αλέξιος
Αντιπρόεδρος: Παρασκευάς Αναστάσιος
Γενικός Γραμματέας: Μελίσσης Σωτήρης
Ταμίας Α’: Καλεκωνσταντινόπουλος Χρήστος
Ταμίας Β’: Μαστορέλας Γιώργος
Γενικός Αρχηγός Α’: Καλεκωνσταντινόπουλος Φώτης
Γενικός Αρχηγός Β’: Σκούρας Σπύρος
Έφορος Υλικού: Γεωργόπουλος Φώτης
Μέλη: Κικιρίκος Στάθης, Μπεντεβής Βλάσσης, Γκριντζέλης Χαράλαμπος.
Γενική Συνέλευση Δόξας Νέας Μανολάδας
06.13.12 7:55
Γενική Συνέλευση Δόξας Νέας Μανολάδας
Σήμερα Τετάρτη, στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Γενική Συνέλευση της Δόξας Νέας Μανολάδας.
Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει η ανάδειξη μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σαβαλίων
06.13.12 7:52
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σαβαλίων
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σαβαλίων, που προέκυψε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Βαγγέλης Βελέντζας
Αντιπρόεδρος Α’: Ανδρέας Μάργαρης
Αντιπρόεδρος Β’: Ντίνος Καραντούσης
Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Σαραβάκος
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Νίκος Πατήρης
Ταμίας: Σπύρος θεοδωρόπουλος
Έφοροι Υλικού: Γιώργος Γκαντζούνας, Γιάννης Ξένος
Γενικοί Αρχηγοί: Χρήστος Καρύδης, Σάκης Βουρλιώτης
Υπεύθυνοι Τύπου: Κώστας Στασινός, Κώστας Κατοχιανός
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Νίκος Σκουρφούντας
Υπεύθυνος Εκδηλώσεων: Ιάκωβος Βαρούχας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαβαρίου
06.13.12 7:51
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαβαρίου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πάνος Μαρίτσας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’: Παναγιώτης Ρούνης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’: Γεώργιος Μπράνης
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παναγιώτης Γιαννόπουλος
ΤΑΜΙΑΣ: Κωνσταντίνα Σιαψάλη
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Α’: Κωνσταντίνος Δέρβος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Β’: Ελισσαίος Γκρίλλας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ’: Αγγελής Σεϊντής
ΕΦΟΡΟΙ ΥΛΙΚΟΥ: Ηλίας Ράλλης, Θεόδωρος Ντάνασης, Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ: Παναγιώτα Λάμπου, Αποστόλης Ρούνης, Παναγιώτης Ρούνης.
ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΣΚΑ-Η : Η δεύτερη αγωνιστικής των αναμετρήσεων πλέι οφ
06.13.12 7:44
ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΣΚΑ-Η : Η δεύτερη αγωνιστικής των αναμετρήσεων πλέι οφ
Με τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα οι αναμετρήσεις των πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα του Στρουσίου, η μόνη από τις ηλειακές που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο, δοκιμάζεται εκτός στην Πάτρα με τον πρωτοπόρο Γαλαξία και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει τη συμμετοχή της, τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Ο Μυρσιναϊκός Μυρσίνης και ο Φιλαθλητικός Πύργου αγωνίζονται κι αυτοί εκτός έδρας, με Καλάβρυτα και Αετό Πάτρα αντίστοιχα και σε περίπτωση που νικήσουν, σε συνδυασμό με ήττα του Στρουσίου, αυξάνουν τις πιθανότητες τους γι άνοδο.
ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΣΚΑ-Η: Τα αποτελέσματα των αγώνων πλέι οφ
06.11.12 8:51
ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΣΚΑ-Η: Τα αποτελέσματα των αγώνων πλέι οφ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στρούσι - Αετός 51-44
Μυρσιναϊκός - Γαλαξίας 33-42
Φιλαθλητικός-Καλάβρυτα 39-40

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(5 αγώνες)
1. Γαλαξίας Πάτρας 9
2. Στρούσι 8
-----------------------
3. Καλάβρυτα 8
4. Μυρσιναϊκός Μυρσίνης 7
5. Φιλαθλητικός Πύργου 7
6. Αετός Πάτρας 6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 13 Ιουνίου)
7:00 μ.μ.:
Καλάβρυτα - Μυρσιναϊκός Μυρσίνης
8:00 μ.μ.:
Αετός - Φιλαθλητικός Πύργου
8:30 μ.μ.:
Γαλαξίας - Στρούσι
Πρωταθλητής στο Προπαιδικό ο Αίολος Πύργου
06.11.12 7:52
Πρωταθλητής στο Προπαιδικό ο Αίολος Πύργου
Η ομάδα του Αίολου Πύργου κατέκτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας, το Προπαιδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας, κερδίζοντας στον τελικό με 5-4 στα πέναλτι τον Παμβουπρασιακό Βάρδας.
Ο κανονικός αγώνας, όπως και η δεκάλεπτη παράταση έληξαν ισόπαλα με τέρματα 2 -2.
Ο τελικός και ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε στο πέμπτο και τελευταίο πέναλτι του Άρνου του Παμβουπρασιακού Βάρδας, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς του Αίολου.
Ο κανονικός αγώνας ήταν μοιρασμένος, με τον Αίολο να είναι καλύτερος μέχρι το 38΄και να προηγείται με 2-0, και την ομάδα της Βάρδας να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην συνέχεια και να ισοφαρίζει τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.
ΜΠΑΣΚΕΤ: Κλήρωση για ανακατανομή Ομίλων Γ’ Εθνικής
06.08.12 16:21
ΜΠΑΣΚΕΤ: Κλήρωση για ανακατανομή Ομίλων Γ’ Εθνικής
Στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στους δυο Ομίλους Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Στον 1ο Όμιλο, που θα αγωνιστείς ο Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, συμμετέχουν οι κάτωθι ομάδες:
1. Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου
2. Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου
3. Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας
4. Α.Γ.Ε. Ζακύνθου
5. Α.Ο. Αγρινίου
6. Α.Σ. Λεωνιδίου
7. Α.Ο. Καλαμάτας 1980
8. Ιωνικός Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας
9. Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου
10. Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου
11. Πόλις Α.Σ. Καλλιθέας
12. Αετός Γ.Α.Σ.
Γιορτάζει την άνοδο ο Μυρσιναϊκός Μυρσίνης
06.08.12 8:27
Γιορτάζει την άνοδο ο Μυρσιναϊκός Μυρσίνης
Την άνοδό του στην Α2’ Κατηγορία Ηλείας γιορτάζει ο Μυρσιναϊκός Μυρσίνης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ και ώρα 9:30’ στο «Ηλιοτρόπιο» στην παραλία της Μυρσίνης.
Σήμερα Παρασκευή η νέα Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Λεχαινών
06.08.12 8:24
Σήμερα Παρασκευή η νέα Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Λεχαινών
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κρίσιμη και εξ αναβολής εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών.
Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι τα διοικητικά της ομάδας, καθώς οι Ναμπίλ Μοράντ, Ανδρέας Μίγκος, Κώστας Χριστόπουλος και Σάκης Παλλαδινός, έχουν δηλώσει πως θα αποχωρήσουν.
Πανηγυρικά στη Δ' Εθνική η Δόξα Νέας Μανολάδας
06.06.12 19:33
Πανηγυρικά στη Δ' Εθνική η Δόξα Νέας Μανολάδας
Πανηγυρική άνοδο στη Δ’ Εθνική για τη Δόξα Νέας Μανολάδας που νίκησε τον Εθνικό Σαγαιίκων με 1-0 στο γήπεδό της, κατακτώντας την πρώτη θέση στον Όμιλο της.
Επίσης την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κέρδισε και ο Εθνικός Σαγαιίκων, ενώ δεν τα κατάφεραν η Θύελλα Αμπελοκήπων Ζακύνθου και ο Α.Ο. Διλινάτα Κεφαλλονιάς.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μιχαηλίδης στο 55’.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δόξα Νέας Μανολάδας - Σαγαίικα ..................1-0
Θύελλα Αμπελοκήπων - Διλινάτα ...................5-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(τελική)
1. Δόξα Νέας Μανολάδας 16-4 16
2. Εθνικός Σαγαιίκων 11-4 10

--------------------------------------------------------
3. Θύελλα Αμπελοκήπων 7-9 8
4. Διλινάτα Κεφαλλονιάς 3-20 0
ΜΠΑΣΚΕΤ Γ΄ ΕΣΚΑ-Η:
06.05.12 8:10
ΜΠΑΣΚΕΤ Γ΄ ΕΣΚΑ-Η:
Διεξήχθη η εξ αναβολής αναμέτρηση για τον ηλειακό όμιλο του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ ΕΣΚΑΗ, που εκκρεμούσε για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Ο Πανωλενιακός Καράτουλα επικράτησε δύσκολα με 44-42 στην παράταση της Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, που παρατάχθηκε στον αγώνα με μόλις πέντε παίκτες.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό το Καράτουλα κατετάγη στην έκτη θέση, πάνω από το Βαρθολομιό, ενώ η ομάδα της Ανδραβίδας στην τελευταία.
Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης είχαν: (7-9), (13-14), (11-4), (7-11), στην παράταση (6-4)
ΠΑΝΩΛΕΝΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ: Τσούτης 6, Καλλονάς 8, Σ. Στροφύλλας 8, Η., Στροφύλλας 2, Μιχαλόπουλος, Αδάμ 2, Κωνσταντινόπουλος, Αβραμόπουλος 18 (4).
Σ.Ε.Φ.Α. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ: Χ. Μουζάκης 6, Μαρκατσέλης 7, Χαλούλος 2, Γ. Μουζάκης 14 (4), Μουρτζίνης 13 (1).
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22