banner
banner
banner
banner
 
 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Αθλητικά 


Ο Ραφαήλ Μπατζαλής στον Ολυμπιακό Σαβαλίων
09.20.20 7:32
Ο Ραφαήλ Μπατζαλής στον Ολυμπιακό Σαβαλίων
Μια νέα προσθήκη για την ομάδα του Ολυμπιακού Σαβαλίων ο 17χρονος Ραφαήλ Μπατζαλης που αγωνίστηκε στην χθεσινή πρεμιέρα και προέρχεται από τον Ολυμπιακό Αμαλιάδας.
Τουρνουά μπάσκετ από το Σ.Ε.Φ.Α Ανδραβίδας
09.19.20 9:47
Τουρνουά μπάσκετ από το Σ.Ε.Φ.Α Ανδραβίδας
Το Σ.Ε.Φ.Α Ανδραβίδας διοργανώνει, στο κλειστό γυμναστήριο «Αέθλιον» και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή των Α.Ο Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, Α.Ο Γαλήνη Πάτρας και Α.Ο Παναχαϊκός Πάτρας σήμερα Σάββατο 19 και αύριο Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.
Επίσης αύριο Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός και COVID 19, Μέτρα Πρόληψης και Προστασίας για υγιή άθληση» όπου θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες της περιοχής!
Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα υπάρξει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων γι αυτό και η κράτηση θέσης κρίνεται απαραίτητη.
Προμήθεια συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας
09.19.20 7:42
Προμήθεια συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας
Το Διοικητικό Συμβούλιου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ήλιδας «Ο Ηλείος» ενέκρινε, κατά πλειοψηφίας (μειοψήφησε ο Νίκος Λοχοβίτης από της Λαϊκή Συσπείρωση αντιδρώντας στην επιβολή χαρατσιού και ζητώντας την ελεύθερη πρόσβαση), τη μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στην οποία αναφέρεται ότι θα κατασκευαστούν δύο κουβούκλια που θα αποτελούνται από δύο εξωτερικές θύρες από διάτρητη μαύρη λαμαρίνα πάχους 1/1/2 mm και θα αποτελείται από δύο εσωτερικές θύρες με πλαίσιο 40χ40cm από το ίδιο υλικό.
Τα κουβούκλια θα είναι κατασκευασμένα από διάτρητη μαύρη λαμαρίνα πάχους 1/1/2 βαμμένες από χρώμα RAL.
Τα κουβούκλια θα έχουν διαστάσεις 90χ90 mm και ύψος 2.20 μέτρα και θα έχουν σκελετό από κοιλοδοκούς 40χ40χ2 mm για τις κολώνες και κοιλοδοκούς 40χ40χ2mm για την οροφή που θα είναι από πάνελ πολυουρεθάνης πάχους 4 εκατοστών (εφ. Ενημέρωση) και ενδιάμεσες στηρίξεις.
Στις δύο μεταλλικές εξώθυρες θα υπάρχει συσκευή καρτοαναγνώστη με δυνατότητα σύνδεσης wifi και προμήθεια 1.450 μαγνητικών καρτών.
Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την προμήθεια των δύο ηλεκτρονικών θυρών ανέρχεται στο ποσό των 7.998 ευρώ με ΦΠΑ
Λίγοι οι αθλητικοί σύλλογοι της Ηλείας στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων
09.19.20 6:31
Λίγοι οι αθλητικοί σύλλογοι της Ηλείας στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων
Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναρτημένος ο κατάλογος των σωματείων που έχουν προεγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων.
Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου, συνολικά 5.220 σωματεία έχουν προχωρήσει στην προεγγραφή τους στο Μητρώο, [εφ. Ενημέρωση] εκ των οποίων περίπου τα μισά (2.730) έχουν ολοκληρώσει το φάκελό τους, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη φάση του ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ.
Από την Ηλεία το Μητρώο είναι εγγεγραμμένοι οι κάτωθι σύλλογοι :
ΜΠΑΣΚΕΤ: Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Αστέρια Αμαλιάδας, Υπερίων Αμαλιάδας, Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, Ίφιτος Πύργου, Γ.Ε. Πύργου
ΣΤΙΒΟΣ: Αθλητική Ένωση Πύργου, Άθληση Πύργου
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Αρίων Αμαλιάδας
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : ΑΓΣ Ήλιδα, Γ.Ε. Πύργου
ΠΑΛΗ: Τιτάν Πύργου
ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Αρίων Αμαλιάδας, Αιγαίο Πύργου
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Φιλαθλητικός Πύργου
ΜΠΑΝΤΜΙΤΟΝ: Φιλαθλητικός Πύργου, Ακαδημία Ολυμπιακών Αθλημάτων Πύργου
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ολυμπιακός Σαβαλίων, Ατρόμητος Βαρβάσαινας, Πέλοπας Πελοπίου, Θύελλα Πύργου, Αετός Κέντρου, Ίφιτος Καλυβίων Ήλιδας, Αίας Γαστούνης, Λέοντες Αμαλιάδας, Κεραυνός Βρίνας, Δόξα Ελαιώνα, Αλφειός Επιταλίου, Νέος Ατρόμητος Λασταϊίκων, Αθλητική Ένωση Δίβρης!
1  2