ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Οι ειδήσεις της ημέρας 


Συναυλία με έργα του Γιάννη Μαρκόπουλου στην Αρχαία Ολυμπία
19.04.16 7:11
Συναυλία με έργα του Γιάννη Μαρκόπουλου στην Αρχαία Ολυμπία
Συναυλία με έργα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας, σήμερα Τρίτη και ώρα 8:30 μ.μ. στα πλαίσια των εκδηλώσης Αφής της Φλόγας.
Στη συναυλία, θα συμμετάσχουν μέλη της ορχήστρας «Παλίντονος Αρμονία» και Χορωδία, καθώς επίσης και δύο ερμηνευτές της νεώτερης γενιάς, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη
Μονοήμερη δράση με το Γενικό Λύκειο Πελοπίου στο ΚΠΕ Κρεστένων
19.04.16 4:57
Μονοήμερη δράση με το Γενικό Λύκειο Πελοπίου στο ΚΠΕ Κρεστένων
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων προγραμματίζει μονοήμερη εκπαιδευτική δράση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με 35 μαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Πελοπίου και συνεργαζόμενων σχολείων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και από ώρα 5:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Κρεστένων.
Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να ενημερωθούν μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί για τις θεωρητικές αρχές της εκπαίδευσης για την αειφορία, όπως υλοποιείται στη χώρα μας, καθώς και για τη στοχοθεσία και το περιεχόμενο των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Κρεστένων.
Επίσης με τη συμμετοχή τους σε βιωματικά εργαστήρια επιδιώκεται η εξοικείωσή τους με τις παιδαγωγικές τεχνικές που εφαρμόζονται στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
ΗΛΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τρίτη 19 Απριλίου 2016
19.04.16 3:52
ΗΛΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τρίτη 19 Απριλίου 2016
• Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας, με τίτλο: ”Ολυμπιακή Κληρονομιά” στην Αρχαία Ολυμπία
• Πασχαλινό Παζάρι στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, από το Νομαρχιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Νομού Ηλείας “Ήλις”
• Δημοπράτηση του τμήματος “Αμαλιάδα - Δουναίικα” του νέου Αυτοκινητοδρόμου στην Ηλεία
• Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοχωρίου
• Συναυλία με έργα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου στον περιβάλλοντα χώρο του παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας
• ¨Κόκκινα φανάρια” από την Ομάδα Τέχνης “Δούρειος Ίππος” στο Θέατρο “Απόλλων” στον Πύργο
• Εκδήλωση στην Αρχαία από την “Ήλιδα Ολυμπία: Το Μονοπάτι της Εκεχειρίας”
• Έναρξη από την Αρχαία Ήλιδα της τρίτης Παγκόσμιας Διήμερης Πεζοπορίας “Ο Δρόμος των αθλητών προς τη Δόξα” στην κλασική διαδρομή Ήλιδα
• Λήξη επετειακής εβδομάδας εκδηλώσεων του εορτασμού των 80 Χρόνων Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία
• Υποδοχή αναπαράστασης της Ολυμπιακής Πομπής δια της Πεδινής Ιεράς Οδού «Ήλις - Ολυμπία» στον Καρδαμά
• Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων διοργανώνει μονοήμερη εκπαιδευτική δράση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με 35 μαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Πελοπίου και συνεργαζόμενων σχολείων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus
• Διδακτική επίσκεψη τµηµάτων του 1ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας
• Διενέργεια διαγωνισμού από το Δήμο Πύργου για την προμήθεια ειδών υγιεινής και καθαριότητας
• Συγκέντρωση φαρμάκων για τους πρόσφυγες από φορείς της Αμαλιάδας στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου
• Διανομή των ειδών επισιτιστικής βοήθειας στους δικαι-ούχους του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης
• Ειδική εκδήλωση στο νέο αρχαιολογικό μουσείο της Ήλιδας, όπου αθλητές του στρατού, στο πλαίσιο προώθησης της Ιεράς Εκεχειρίας, θα παραδώσουν συμβολικά τα όπλα τους στο Δήμαρχο Ήλιδας
• Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Πύργου
• Στο πλαίσιο των δράσεων για τον πρώτο «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας» συγκέντρωση ειδών για τα παιδιά των προσφύγων στο νέο Μουσείο της Αρχαίας Ήλιδας
• Eκπαιδευτική επίσκεψη µαθητών της A,΄ Β΄ και Γ΄ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Πύργου που συµµετέχουν στο Πρόγραµµα ERASMUS+ µε προορισµό το Κατάκωλο
• Εκπαιδευτική επίσκεψη µαθητών του Γυμνασίου Γουμέρου που μετέχουν στο πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής, µε προορισµό το Κατάκωλο στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
• Διδακτική επίσκεψη µαθητών του Γυμνασίου Χαβαρίου με προορισμό τη Φολόη και την Αρχαία Ολυμπίαςστο πλαίσιο του µαθήµατος της Φυσικής Αγωγής και των Βιωµατικών Δράσεων “ Φύση και Άθληση”
• Μονοήµερη εκδροµή μαθητών του 3ου Γυμνασίου Γυµνασίου µε προορισµό την Καλαμάτα
• Προβολή ταινιών στο θέατρο «Απόλλων» σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με την Camera Zizanio και με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus του 1ου Γυμνασίου Πύργου
• Συνάντηση εθελοντών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πύργου
Δήλωση του Δημάρχου Ήλιδας για τη διαχείριση των απορριμμάτων
18.04.16 17:05
Δήλωση του Δημάρχου Ήλιδας για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Σε δήλωση με αφορμή τη συζήτηση για την άμεση – προσωρινή υλοποίηση της ενδιάμεσης λύσης, μέχρι την υλοποίηση του έργου: «κινητή μονάδα μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης Νομού Ηλείας», προχώρησε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Συγκεκριμένα, αναφέρει ο κύριος Χριστοδουλόπουλος:
«Το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην περιοχή του σημερινού Δήμου Ήλιδας, αλλά και σε ολόκληρη την Ηλεία είναι μια πραγματική περιβαλλοντική, υγειονομική και αντιαναπτυξιακή «βόμβα», που παρέμεινε ενεργή επί δεκαετίες και παραμένει ενεργή μέχρι την έναρξη λειτουργίας του σύγχρονου συστήματος διαχείρισης, που θα τεθεί σε λειτουργία στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς, με ευθύνη του ΦΟΔΣΑ.
Μάλιστα, όπως είχα δεσμευτεί και προεκλογικά, αυτό το σύστημα διαχείρισης, θα είναι προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες των πολιτών και θα υπηρετεί απόλυτα το δημόσιο συμφέρον.
Είναι ντροπή, να οδηγούμαστε σε επιτάχυνση των διαδικασιών ενός δύσκαμπτου, φοβικού και μη συνεργάσιμου Κρατικού μηχανισμού –και εννοώ διαχρονικά– μόνο και μόνο υπό την απειλή του διεθνούς διασυρμού, λόγω της επερχόμενης Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και του ερχομού των Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ για την ανικανότητα δεκαετιών, που έχει φέρει την Ηλεία σε αυτό το τραγικό σημείο.
Είμαι αρκετά ρεαλιστής, ώστε να γνωρίζω ότι, ναι μεν και από κοινού με όλα τα μέλη του ΦΟΔΣΑ, θα διαφυλάξουμε στον μέγιστό βαθμό τη λειτουργία και τις «κόκκινες γραμμές» του χώρου διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά αυτό δεν ήταν η καλύτερη επιλογή.
Δεν είναι σωστό να βάζουμε για μία ακόμη φορά, το κάρο μπροστά από το άλογο, όπως έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κι όπως έκαναν οι Αρχές του τόπου για δεκαετίες.
Από την άλλη, από την στιγμή που, με Κρατικό έγγραφο ζητείται να προβούμε σε ενέργειες προάσπισης της Δημόσιας Υγείας και του Εθνικού συμφέροντος, δεν θα γίνω εγώ ο λαϊκιστής Δήμαρχος που θα καταδικάσω παιδιά σε αρρώστιες και την Ελλάδα σε Διεθνή εξευτελισμό, προκειμένου να καθυστερήσω κάτι που θα συνέβαινε λίγες μέρες μετά.
Ο πολίτες της Αμαλιάδας έχουν δίπλα τους μία τοξική «βόμβα» 20.000 τόνων, η οποία εάν εκραγεί θα πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους (Μιλάμε φυσικά για τα δέματα που υπάρχουν).
Πρέπει να δώσουμε τέλος σε αυτό τέλος σε αυτό και ο κόσμος πρέπει να τα γνωρίζει. Σε αυτό το σημείο καθησυχάζουμε τους πολίτες για την προσωρινή λύση και τους καλούμε να χρησιμοποιήσουν την κοινή λογική και να είναι καχύποπτοι έναντι όσων προσπαθούν να αναζωπυρώσουν άγονους τοπικισμούς, αδιαφορώντας για τις ζωές των ανθρώπων.»
Τον κ. Ιωάννη Κούλη τίμησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας
18.04.16 14:39
Τον κ.  Ιωάννη Κούλη  τίμησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας
Τον κ. Ιωάννη Κούλη για την πολυτετή προσφορά του τίμησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας κατά τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Ιωάννη Κούλη ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μπιλίρης.
Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου.
[Ευχαριστούμε... τις ιστοσελίδες που θα το αντιγράψουν, έστω και αν δεν έχουν τις δημοσιογραφικές αξίες να αναφέρουν την πηγή]
Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πύργου
18.04.16 13:19
Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πύργου
Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου θα διεξαχθεί στο «Πολύκεντρο» την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου οικονομικού έτους 2016.
Κατακύρωση των Πρακτικών του διαγωνισμού μίσθωσης 9 ακινήτων από το Δήμο Πύργου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» .
Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει το Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Πύργου στις 17-06-2016, κατόπιν της από 28-10-2015 αγωγής της Α.Ε. με την επωνυμία ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ κατά του Δήμου Πύργου, και σε κάθε μετ΄ αναβολή συζήτηση (Αρ. κατ. Δικογράφου 180/15).
Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει το Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας στις 08-06-2016, κατόπιν της από 23-11-2015 διεκδικητικής αγωγής του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ (Ανδρέας Παπανδρέου) κατά του Δήμου Πύργου, και σε κάθε μετ΄ αναβολή συζήτηση (Αρ. κατ. Δικογράφου ΜΤ229/15).
Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να συντάξει και καταθέσει προτάσεις για λογαριασμό του Δήμου Πύργου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας που αφορούν την από 28-03-2016 ανακοπή του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ κατά του Δήμου Πύργου και τον πλήρη χειρισμό της υπόθεσης (Αρ. κατάθ. δικογρ. ΜΤ5/16) .
Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να συντάξει τα μισθωτήρια συμβόλαια προς επίρρωση των αποφάσεων 292,293,294 και 295/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν του αρίθ. πρωτ. 8743/2016 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Ρύθμιση οφειλής Δήμου Πύργου στη Δ.Ο.Υ Πύργου, που προέκυψε από την επιβολή διοικητικών προστίμων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας .
Ορισμός δικηγόρου για την υλοποίηση αναγκαστικών μέτρων είσπραξης σύμφωνα με το αρίθ. πρωρ. 8433/28-03-2016 έγγραφο των προϊσταμένων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ- ΚΥΛΛΗΝΗΣ
18.04.16 8:19
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ»  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ- ΚΥΛΛΗΝΗΣ
Με την ζωή του πλήρωσε ακόμα ένα εργάτης τις τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό που υπάρχουν στις υπηρεσίες των Δήμων σε όλη την Ελλάδα. Το τραγικό δυστύχημα που συνέβη την Παρασκευή στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης έρχεται να προστεθεί στην πληθώρα των εργατικών «ατυχημάτων» που συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο, με ρυθμό που αυξάνεται ανησυχητικά στους Δήμους όλης της χώρας. Αντί οι αρμόδιοι φορείς να θορυβηθούν με όσα είχαν συμβεί μέχρι τώρα και να πάρουν μέτρα έτσι ώστε να μειωθούν τα εργατικά «ατυχήματα», ιδιαίτερα σε τομείς έντονης επιβάρυνσης όπως είναι ο τομέας καθαριότητας, συνεχίζουν να μην παίρνουν κανένα μέτρο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για εργοδοτικά εγκλήματα!
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Απριλίου το μεσημέρι, εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας έχασε την ζωή του σε εργασίες που πραγματοποιούσε πέρα από το ωράριο του. Εξαιτίας αυτού του τραγικού γεγονότος έρχονται στο φως μια σειρά γεγονότα που δείχνουν ποια είναι η κατεύθυνση για το εργασιακό μέλλον που μας ετοιμάζουν Κυβέρνηση-Μεγαλοεργοδοσία. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος ήταν συμβασιούχος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, με συμβάσεις που ανανεώνονταν για κάποιους μήνες και τους υπόλοιπους κάτω από την ανάγκη να τον ξαναπάρουν, δούλευε χωρίς να αμείβεται. Σε τέτοιο καθεστώς βρισκόταν και αυτό το χρονικό διάστημα. Δηλαδή παρότι δεν ήταν εργαζόμενος στον Δήμο, δηλαδή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα εργασιών και ταυτόχρονα του ζητούσαν να δουλέψει και πέρα από το ωράριο.
Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μεμονωμένη. Με την κατάσταση που επικρατεί στην διαχείριση των απορριμμάτων στο νομό μας, τις ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν στο σύνολο των δήμων και τις περικοπές που υπάρχουν στις παροχές που δικαιούνται οι εργαζόμενοι οι συνθήκες εργασίας συνεχώς θα χειροτερεύουν. Είναι «κοινό μυστικό» σε όλους τους Δήμους πως, τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στην υπηρεσία καθαριότητας είναι ανύπαρκτα και ο μηχανολογικός εξοπλισμός υποβαθμισμένος και με πλημμελή συντήρηση.
Έχουν μεγάλη ευθύνη οι δημοτικές αρχές. Φέρουν βαρύτατες πολιτικές ευθύνες γιατί σε συμπόρευση και με την σημερινή κυβέρνηση κάνουν ότι μπορούν να παραδώσουν τον τομέα καθαριότητας στους Ιδιώτες. Εφαρμόζουν πιστά και απαρέγκλιτα τον αντιδραστικό νόμο του «Καλλικράτη», την δημοσιονομική πειθαρχία των μνημονίων και της Ε.Ε., την εντατικοποίηση της εργασίας και όλους τους αντιδραστικούς εργατικούς νόμους. Για αυτό αξιοποιούν τα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας, με εργασιακές συνθήκες γαλέρας. Με οκτάμηνα, πεντάμηνα, με μπλοκάκια, με συμβάσεις έργου και εξευτελιστικούς μισθούς που δεν καλύπτουν ούτε μέρος των στοιχειωδών αναγκών των εργαζομένων και των οικογενειών τους.
Είναι ώρα κυβέρνηση και δημοτικές αρχές να αναλάβουν το σύνολο των ευθυνών τους και να στελεχώσουν πλήρως με αποκλειστικά μόνιμο προσωπικό με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα την καθαριότητα (όπως και κάθε δημοτική υπηρεσία), να εκσυγχρονίσουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό, και να παρέχουν σύγχρονη προστασία στους εργαζόμενους με υλικά και μέσα ασφάλειας και υγιεινής.
Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία του νομού μας και ιδιαίτερα τα σωματεία των ΟΤΑ να πάρουν θέση για το τραγικό γεγονός και να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να εγγράψουν όλους τους συμβασιούχους του Δήμου στα Σωματεία, κάνοντας πράξη την ενότητα όλων των εργαζομένων, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.
Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση: «Αγαπάμε το τραγούδι; Τότε ας …ανταμώσουμε»
18.04.16 8:01
Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση: «Αγαπάμε το τραγούδι;  Τότε ας …ανταμώσουμε»
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας διοργανώνει την πρώτη Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση με τίτλο «Αγαπάμε το τραγούδι; Τότε ας …ανταμώσουμε».
Η Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ16 (μουσικής) που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, επιστημονικής ευθύνης της Σχολικής Συμβούλου κ. Σακκά Κυρίτση Κωνσταντίνας και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016, από τις 7:00 το απόγευμα έως τις 9:30 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου Περιφέρειας Ηλείας.
Στόχοι (εφημερίδα Ενημέρωση) της συνάντησης είναι: Το άνοιγμα του σχολείου προς την κοινωνία. Η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας. Η συνεύρεση και ανταλλαγή εμπειριών των συμμετεχόντων. Ο μη διαγωνιστικός χαρακτήρας αφού «Αξία έχει η Συμμετοχή». Η έλλειψη των «Καλλιτεχνικών Αγώνων».
Τα σχολεία που θα συμμετάσχουν στη Χορωδιακή Συνάντηση είναι:
7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου (Υπεύθυνος Γεώργιος Γκιντζίρης)
4ο Γυμνάσιο Πύργου (Υπεύθυνη Σπυριδούλα Παπαπάσχου)
3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας (Υπεύθυνη Ελένη Σκορδίλη)
3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας (Υπεύθυνος Παντελής Πανδής)
Γυμνάσια Πελοπίου, Κρεστένων, Μακρισίων (Υπεύθυνη Αικατερίνη Σταματοπούλου)
1ο Δημοτικό Σχολείο Γυμνάσιο Ζαχάρως (Υπεύθυνη Σοφία Παναγοπούλου)
1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου (Υπεύθυνος Άκης Ροδόπουλος
4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου (Υπεύθυνη Μαρία Ασημακοπούλου - Ζεύκα)
2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου (Υπεύθυνη Γεωργία Αδαμοπούλου)
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου (Υπεύθυνος Φώτης Παπαθεοδώρου)
Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού (Υπεύθυνες Ηρώ Θανοπούλου - Ιωάννα Σταμούλη.
Ποιοι εξελέγησαν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας
18.04.16 6:05
Ποιοι εξελέγησαν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας
Αρχαιρεσίες διενεργήθησαν το Σάββατο στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, από τις οποίες εξελέγησαν οι:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1. Αγαλός Νικόλαος
2. Αγγελόπουλος Άγγελος
3. Βασιλόπουλος Γεώργιος
4. Βασιλόπουλος Νικόλαος
5. Βομπίρης Αθανάσιος
6. Γαλανόπουλος Ανδρέας
7. Γιαννόπουλος Χρήστος
8. Κοτσώνης Θεόδωρος
9. Κουρλός Διονύσιος
10. Λιακόπουλος Γεώργιος
11. Μαρκόπουλος Γεώργιος
12. Μητσόπουλος Σωτήρης
13. Πολυζώης Βασίλειος
Για την Εξελεγτική Επιτροπή:
1. Βλάσσης Λεωνίδας
2. Παπαλεξόπουλος Ιωάννης
3. Χρέπας Δημήτριος
Εντός των ημερών θα συνεδριάσει το νεοκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.
Εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων της Αμαλιάδας
18.04.16 5:56
Εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων της Αμαλιάδας
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας ανακοινώθηκε το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, το οποίο έχει:
Μεγάλη Δευτέρα: 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. και 5:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Μεγάλη Τρίτη: 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. και 5:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Μεγάλη Τετάρτη: 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. και 5:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Μεγάλη Πέμπτη:8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. και 5:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Μεγάλη Παρασκευή: 12:00 μ. - 7:30 μ.μ.
Μεγάλο Σάββατο: 8:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
Δευτέρα του Πάσχα: Κλειστά
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδήλωση για το ασφαλιστικό σήμερα στην Αμαλιάδα
18.04.16 4:44
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδήλωση για το ασφαλιστικό σήμερα στην Αμαλιάδα
Η Λαϊκή Ενότητα διοργανώνει εκδήλωση στην Αμαλιάδα για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπου θα μιλήσει η Υπέυθυνη Τομέα Εργατικής και Ασφάλισης Δέσποινα Σπανού, με θέμα: «Η άλλη πρόταση για το ασφαλιστικό.
Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας.
Η Δέσποινα Σπανού γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Ικαριώτες. Συμμετείχε από νωρίς στην πολιτική δράση και στο συνδικαλιστικό κίνημα, αρχικά μέσα από τις τάξεις του ΚΚΕ και κατόπιν μέσα από τις τάξεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Συνασπισμός-ΣΥΡΙΖΑ).
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε στο Δημόσιο και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση. Υπήρξε μέλος της διοίκησης πρωτοβάθμιων συλλόγων και της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, όπου ασχολήθηκε κυρίως με ζητήματα εργασιακά, κοινωνικά, ισότητας των γυναικών και με θέματα δημόσιας διοίκησης. Επίσης, συμμετείχε σε μια σειρά από κινήματα και ιδιαίτερα στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ, εκπροσωπώντας το οργανωμένο, δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα. Έφυγε-εκδιώχτηκε από το Δημόσιο με το πρώτο κύμα της εφεδρείας-διαθεσιμότητας.
Πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη του τμήματος εργατικής πολιτικής του κόμματος.
ΗΛΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Δευτέρα 18 Απριλίου 2016
18.04.16 3:58
ΗΛΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Δευτέρα 18 Απριλίου 2016
• “Ποιός σκότωσε τον Ουίλιαμς” στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο στην Αμαλιάδα, η Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας - Πολιτιστικού Συλλόγου Λυγιάς “Αποχρώσεις”
• ’Εναρξη υποβολής προσφορών για το έργο “Αντιπλημμυρικά έργα και οριόθετηση του ποταμού Αλφειού Νομού Ηλείας»
• Πενθήµερη µετακίνηση 6 µαθητών και εκπαιδευτικών του Ε.Ε. Πύργου στους Πανελλήνιους Εαρινούς Αγώνες Special Olympics στο Λουτράκι
• Έναρξη εργασιών για το 1ο Διεθνές Συμπόσιο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στην Αρχαία Ολυμπία
• Συνάντηση μαθητικών χορωδιών Σχολείων της Ηλείας στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας
• Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας, με τίτλο: ”Ολυμπιακή Κληρονομιά” στην Αρχαία Ολυμπία
• Πασχαλινό Παζάρι στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, από το Νομαρχιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Νομού Ηλείας “Ήλις”
• Έναρξη εργαστηρίου για παιδιά στα Λεχαινά από το Κέντρο Πρόληψης “Παρεμβάσεις”
• Παράσταση αφηγηματικής τέχνης “...δες, τα χέρια μου είναι άστρα, είναι πουλιά, είναι θηλιά, είναι αγκαλιά...”, από την διεθνούς καταξίωσης και προβολής Μάγδα Κοσσίδα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας
• ¨Κόκκινα φανάρια” από την Ομάδα Τέχνης “Δούρειος Ίππος” στο Θέατρο “Απόλλων” στον Πύργο
• Εργαστήριο “Ένα καπέλο για μένα” από το Κέντρο Πρόληψης “Παρεμβάσεις” στα Λεχαινά
• Εκδήλωση βυζαντινής μουσικής στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αρετής
• Λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών για τον διαγωνισμό μεταφοράς μαθητών στην Ηλεία
• Εκδρομή μαθητών Γυμνασίου Αρχαίας Ολυμπίας σε Πάτρα - Ναύπακτο
• Εκδροµή της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Επιταλίου µε προορισµό την Αρχαία Μεσσήνη - Καλαμάτα
• Διδακτική επίσκεψη της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου Γαστούνης µε προορισµό την Εστία Επιστημών Πάτρας
• Ομιλία Θεόδωρου Μυλωνά στη Θεία Οικοδομή Αμαλιάδας
• Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας
• Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου
• Συγκέντρωση φαρμάκων για τους πρόσφυγες από φορείς της Αμαλιάδας στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου
• Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης
• Πενθήµερη µετακίνηση 4 µαθητών και εκπαιδευτικών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου στους Πανελλήνιους Εαρινούς Αγώνες Special Olympics στο Λουτράκι
• Διήµερη εκπαιδευτική µαθητών του Προγράµµατος Περιβαλλοντικής Αγωγής του Γυμνασίου Λεχαινών, µε προορισµό το Μεσολόγγι, στο πλαίσιο των καινοτόµων Προγραµµάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων
• Διενέργεια διαγωνισμού από το Δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων
• Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Πύργου
• Στο πλαίσιο των δράσεων για τον πρώτο «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας» συγκέντρωση ειδών για τα παιδιά των προσφύγων στην κεντρική πλατεία του Πύργου

• Κάλεσμα για προπόνηση προεπιλογής, στη Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας, για τη στελέχωση της Μικτής Ομάδας Ηλείας
Όλοι να δώσουμε μια αγκαλιά αγάπης και ένα παιχνίδι για τα «παιδιά του πολέμου»
17.04.16 17:36
Όλοι να δώσουμε μια αγκαλιά αγάπης και ένα παιχνίδι για τα «παιδιά του πολέμου»
Εφέτος την ημέρα που θα ανοίξουμε και θα γιορτάσουμε τον πρώτο δρόμο αφιερωμένο στην Εκεχειρία τον «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2016» θα ανοίξουμε και μια αγκαλιά για τα «παιδιά του πολέμου» μαζεύοντας παιχνίδια, ρούχα και ό,τι χρειάζεται ένα παιδί. Για τα παιδιά που πάλεψαν με τα μανιασμένα κύματα, γιατί πίστεψαν σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς βομβαρδισμούς και πείνα. Σε ένα καλύτερο κόσμο που θα βασιλεύει η ειρήνη!
Με το κοινωνικό πρόγραμμα που θα εφαρμοσθεί και έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Συμπολιτείας Ολυμπίας και την Οργανωτική Επιτροπή του «Δρόμου της Ολυμπιακής Εκεχειρίας», αποσκοπούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους νέους τόσο σε θέματα που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (όπως τα ΑΜΕΑ και οι πρόσφυγες) και στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και να φέρουμε την ελπίδα ότι «ο Δρόμος της Ολυμπιακής Εκεχειρίας» είναι ένας δρόμος που μπορεί να οδηγήσει και στη δική τους εκεχειρία και ειρήνη…
Στο πλαίσιο των δράσεων για τον πρώτο «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας» ανοίγουμε έναν δρόμο προς τον συνάνθρωπό μας αλλά και «μια αγκαλιά για τα παιδιά του πολέμου».
Την προσπάθεια οργανώνουν οι οργανωτικοί φορείς του Δρόμου της Εκεχειρίας, Συμπολιτεία Ολυμπίας, Ο Δήμος Ήλιδας, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων), σε συνεργασία με συλλόγους (Πυργιώτισσες, Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας, πρόσκοποι κ.α.), φορείς και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Ηλείας και μαζεύουμε παιχνίδια, ρούχα και ό,τι χρειάζεται ένα παιδί.
Σημεία συγκέντρωσης:
Τη Δευτέρα 18 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 13.00 στην κεντρική πλατεία του Πύργου
Την Τρίτη 19 Απριλίου στο χώρο της εκδήλωσης στο νέο Μουσείο της Αρχαίας Ήλιδας στις 19.00 και
Σε όλα τα δημοτικά σχολεία των Δήμων που διέρχεται «Ο Δρόμος της Ολυμπιακής Εκεχειρίας» έως τις 22 Απριλίου.
Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στη Νέα Φιγαλεία
17.04.16 17:32
Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στη Νέα Φιγαλεία
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δενδροφύτευσης στη Νέα Φιγαλεία. Η συμμετοχή των φορέων του χωριού ήταν ικανοποιητική, συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας,Πολιτιστικός Σύλλογος Φασκομηλιάς, η ποδοσφαιριστική ομάδα Απόλλων Φιγαλείας, η ΔΕΟΦ, τα σχολεία της Νέας Φιγαλείας, το Κέντρο Νέων Νέας Φιγαλείας, το Φιγαλείαnews24 καθώς και αρκετοί πολίτες. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους και την βοήθεια τους ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πετραλώνων κ. Αποστολόπουλος, το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών με την παρουσία τους ο κ. Υφαντή και ο κ. Αράπογλου, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Κρέστενας με τον προϊστάμενο κ. Γαλάνη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μητρόπουλο, σύσσωμη η παράταξη της Νεδα με τον κ. Αλεξανδρόπουλο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου εν Αθήναις Ζουρτσάνων κ. Γλούμη Βασίλη, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κόσσυφα Δημήτρη τον οποίο ευχαριστούμε για την βοήθεια που πρόσφερε στον χώρο της δενδροφύτευσης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ
17.04.16 16:50
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας ενημερώνει τους πολίτες ότι, κατά την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, των ΧΧΧΙ Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ΡΙΟ 2016, την 21-4-2016 στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των θεατών – επισκεπτών με μπουκάλια νερού ή αναψυκτικών, με θερμούς ή αλλά συναφή αντικείμενα.
Από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας θα διατίθεται νερό σε πλαστικά ποτήρια κοντά στην Β΄ Είσοδο του Αρχαιολογικού Χώρου.
Πασχαλινό παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Καρδαμά
17.04.16 8:21
Πασχαλινό παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Καρδαμά
Πασχαλινό παζάρι διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Καρδαμά «Άγιος Ιωάννης Ο Θεολόγος”.
Το παζάρι θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Καρδαμά το Σάββατο του Λαζάρου, 23 Απριλίου.
Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Αμαλιάδας
17.04.16 7:33
Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Αμαλιάδας
Σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Αμαλιάδας θα τελεσθεί ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός.
Στον Εσπερινό θα χοροστατήσει και θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός.
ΗΛΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κυριακή 17 Απριλίου 2016
17.04.16 6:19
ΗΛΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κυριακή 17 Απριλίου 2016
• “Ποιός σκότωσε τον Ουίλιαμς” στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο στην Αμαλιάδα, η Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας - Πολιτιστικού Συλλόγου Λυγιάς “Αποχρώσεις”
• Πεζοπορία στη διαδρομή “Δουναίικα - Αγία Μαρίνα” από τον Πεζοπορικό Όμιλο Αμαλιάδας
• Διενέργεια εκλογών στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Προέδρου
• Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας, με τίτλο: ”Ολυμπιακή Κληρονομιά” στην Αρχαία Ολυμπία
• Πασχαλινό Παζάρι στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, από το Νομαρχιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Νομού Ηλείας “Ήλις”
• Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Αμαλιάδας
• Πεζοπορία του Συλλόγου “Φύση και Περιπέτεια” της Αθήνας στο δρυόδασος της Φολόης
• Εκδρομή στην Αθήνα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρισίων
• Έναρξη παρουσίασης ενός πρωτότυπου εικαστικού γεγονότος αφιερωμένου στην Μαρία Χορς στο χώρο Μηχανοστασίου Σιδηροδρομικού Σταθμού Αρχαίας Ολυμπίας
• Μέθεξη Αρχαιοελληνικού Πνεύματος: Πολύμορφη Πολιτιστική Εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία και τον Επικούρειο Απόλλωνα
• ¨Κόκκινα φανάρια” από την Ομάδα Τέχνης “Δούρειος Ίππος” στο Θέατρο “Απόλλων” στον Πύργο
• Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαμικού
• Δενδροφύτευση στην Τοπική Κοινότητα της Νέας Φιγαλείας
• Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαμικού
• Τριήµερη εκπαιδευτική επίσκεψη µαθητώνπου συµµετέχουν στο πρόγραµµα Περιβαλλοντικής Αγωγής µε τίτλο:’ Στων Κενταύρων το βουνό..χρώµα, άρωµα, νερό,” του Γυμνασίου Γαστούνης, µε προορισµό το Βόλο - Πήλιο
• Η Θεατρική Ομάδα Πύργου παρουσιάζει στη Γαστούνη το έργο του Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ένας ήρωας με παντούφλες», σε σκηνοθεσία Ευανθίας Στιβανάκη
• Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από φορείς της Αμαλιάδας στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου
• Γενική Συνέλευση Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
17.04.16 6:17
Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, η οποία θα γίνει σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου στις 10:00 π.μ.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
Έγκριση απολογισμού έτους 2015 και προϋπολογισμού έτους 2016.
Έκθεση πεπραγμένων της διοίκησης για τη χρονιά που πέρασε.
Περί εκτάκτου εισφοράς υπέρ του Συλλόγου.
Περί εκτάκτου εισφοράς υπέρ Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
Ενημέρωση για την καλλιεργητική φροντίδα της σταφίδας στη Βροχίτσα
16.04.16 16:32
Ενημέρωση για την καλλιεργητική φροντίδα της σταφίδας στη Βροχίτσα
Η εταιρία Αφοί Δ. Κοροντζή (Μαραθιά Αμαλιάδας) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την καλλιέργεια της κορινθιακής σταφίδας στη Βροχίτσα.
Η ενημέρωση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο καφενείο του Νίκου Γαλάνη, από το γεωπόνο της εταιρίας.
Σελίδες 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83