banner
banner
banner
banner
 
 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Οι ειδήσεις της ημέρας 


Διάκριση για το 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας
16.06.21 10:09
Διάκριση για το 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας
Το πρόγραμμα Erasmus ΚΑ2 με θέμα «Sustainable cities past and present», στο οποίο συμμετέχει το 3o Γυμνάσιο Αμαλιάδας και σχολεία από την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Πολωνία, θα έχει ως λογότυπο αυτό που απεικονίζεται παραπλεύρως και επιλέχθηκε μετά από ψηφοφορία.
Το λογότυπο αυτό που φιλοτεχνήθηκε από μαθήτριες της Α’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας.
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου: Χαρά και συγκίνηση στη λήξη του Σχολικού Έτους
15.06.21 14:59
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου: Χαρά και συγκίνηση στη λήξη του Σχολικού Έτους
Άλλη μία όμορφη, δημιουργική, αλλά και δύσκολη χρονιά, λόγω των νέων συνθηκών που επέφερε η πανδημία, έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, αισιόδοξα αποχαιρέτησαν την φετινή σχολική χρονιά μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου, με μια ξεχωριστή και λιτή γιορτή που πραγματοποίησαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές παρέα με τους καθηγητές τους τραγούδησαν καλοκαιρινά τραγούδια και διασκέδασαν με ομαδικά παιχνίδια κάνοντάς μας να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και να χαρούμε όλοι μαζί. Στο τέλος της γιορτής προσφέρθηκε η χειροποίητη τούρτα - παγωτό που παρασκεύασαν οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, για το πιο γλυκό κλείσιμο αυτής της σχολικής χρονιάς! Η Διευθύντρια του σχολείου μας, κ. Αγγελική Πετρόγιαννη αποχαιρέτησε με τον πιο εγκάρδιο και συγκινητικό τρόπο τους μαθητές οι οποίοι αποφοιτούν φέτος από το σχολείο μας και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με τους υπόλοιπους μαθητές. Εν συνεχεία, ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς Καλό Καλοκαίρι υποσχόμενη μία νέα σχολική χρονιά γεμάτη νέες ιδέες, δράσεις, προκλήσεις και στόχους.
Κάνοντας μια ανασκόπηση της σχολικής χρονιάς που πέρασε, είμαστε υπερήφανοι καθώς το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου συμμετείχε επάξια καθ΄όλη την διάρκεια του σχολικού έτους σε εκπαιδευτικά προγράμματα και φεστιβάλ των οποίων την διοργάνωση κατείχαν επίσημοι φορείς, μερικά εκ των οποίων είναι: τα προγράμματα Ψηφιακής Δημιουργίας Digifest 2021 και Freemobility 2021, ημερίδες διοργανωμένες από το Πανεπιστήμιο Πατρών όπως η Βραδιά Ερευνητή, αλλά και συμμετοχές σε μαθητικούς διαγωνισμούς Ζωγραφικής με βραβεύσεις των δημιουργιών των μαθητών μας. Η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου εκφράζουν δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους επαγγελματίες και ιδιώτες της πόλης και του Νομού μας που υπήρξαν αρωγοί του έργου της σχολικής μονάδας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Μαζί με τους γονείς των μαθητών μας, προσέφεραν έμπρακτα την βοήθεια τους με τις ευγενικές χορηγίες τους στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας, σεβασμού και προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Οι Πραξικοπηματίες, και οι εφιάλτες το πρώτο βράδυ χαίρονται…
15.06.21 14:57
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης:  Οι Πραξικοπηματίες, και οι εφιάλτες το πρώτο βράδυ χαίρονται…
Την 14-06-2021 έλαβε χώρα μία καθ’ όλα αυθαίρετη, και παράνομη συνεδρίαση ορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», χωρίς να έχει τηρηθεί καμία από το Νόμο απαιτούμενη πρόσκληση, προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου. Στην παράνομη συνεδρίαση αυτή ετελέσθη πραξικόπημα με την εκλογή παράνομου Προέδρου του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ο Ηρακλής» κ. Ρουμελιώτη Ε. κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου Πηνειού και μέλους του ΔΣ κ. Μαρίνου Α., και παράλληλα ως αντιπρόεδρος του ΔΣ το μέλος αυτού ο Γεωργιόπουλος Ν.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την ως άνω παράνομη διαδικασία αντικατάστασης- εκλογής νέου Προέδρου του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε κατά παράβαση των διατάξεων του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρ. 246) που καθορίζουν με σαφήνεια το πλαίσιο αντικατάστασης της Διοίκησης των Συνδέσμων ΟΤΑ. Οι Σύνδεσμοι ως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου διοικούνται από Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέγεται σύμφωνα με ειδικά οριζόμενη διαδικασία, και για την αντικατάσταση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, πρέπει το Διοικητικό Συμβούλιο να προσκληθεί σε συνεδρίαση κατά την οποία θα προβεί στην εκλογή των, που λαμβάνεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) των μελών του.
Την παράβαση της σχετικής διαδικασίας που ορίζεται στο άρθρο 246 ν. 3463/2006 διεπίστωσε και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων η οποία με έγγραφο της εντέλλει τον Σύνδεσμο στην αντικατάσταση μόνο του Αντιπροέδρου. Η μη τήρηση των νομίμων διαδικασιών και η προδήλως
αυθαίρετη λήψη αποφάσεων προσβάλλει βαθειά την αρχή της δημοκρατίας, και νομιμότητας, και δημιουργεί έδαφος για αδιαφανείς πρακτικές που ευνοούν, την παράβαση των αρχών της συνεργασίας και της καλής πίστης μεταξύ δύο πρωτοβαθμίων ΟΤΑ οι οποίοι έχουν συστήσει από κοινού Σύνδεσμο για την εκπλήρωση κοινού δημοσίου σκοπού, και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου.
Ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, μετά τη διαπίστωση των αυθαίρετων και μη νόμιμων ενεργειών των ανωτέρω αιρετών συμβούλων, επιφυλάσσεται για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την αναζήτηση τυχόν πειθαρχικών, και ποινικών ευθυνών.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»
Χαντζής Κωνσταντίνος
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ «ΗΡΑΚΛΗΣ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νέος Πρόεδρος ο Έκτορας Ρουμελιώτης
14.06.21 15:21
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ «ΗΡΑΚΛΗΣ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νέος Πρόεδρος ο Έκτορας Ρουμελιώτης
Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ηρακλής» εξελέγη με εισήγηση του Δημάρχου Πηνειού και μέλους του ΔΣ κ. Άνδρέα Μαρίνου, ο κ. Έκτορας Ρουμελιώτης.
Η πλειοψηφία του Συνδέσμου συνεδρίασε την Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του «Ηρακλής» στο Δημαρχείο Ανδραβίδας. Από την τακτική συνεδρίαση απουσίαζαν δύο μέλη, ο κ. Κώστας Χαντζής και η κ. Γεωργία Κακαλέτρη. Παρόντες οι κ.κ. Έκτορας Ρουμελιώτης, Νίκος Γεωργόπουλος και Ανδρέας Μαρίνος.
Ο Σύνδεσμος εισήλθε σε φάση επανεκκίνησης με προτεραιότητα το μεγάλο έργο των περίπου 6.5 εκατ. ευρώ με τίτλο: «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Οικισμών Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Πηνειού και σύνδεσή τους με τον υφιστάμενη Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων των Λεχαινών».
Με την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Δυστυχώς η αρχή της πλειοψηφίας δεν ισχύει για όλους. Σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου, συνεδριάζουμε χωρίς την συμμετοχή των άλλων δύο μελών του ΔΣ, του κ. Κώστα Χαντζή και της κ. Γεωργίας Κακαλέτρη. Ο σύνδεσμος «Ηρακλής» χάριν των προσπαθειών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και του προηγούμενου προέδρου κ. Διονύση Μάλιαρη, εξασφάλισε χρηματοδότηση 6,5 εκατ ευρώ για την εκτέλεση του μεγάλου έργου που προβλέπεται στη μελέτη. Ένα τέτοιο μεγάλο έργο δεν μπορούμε να το αφήσουμε να λιμνιάζει.
Σήμερα είμαστε εδώ για να δώσουμε επανεκκίνηση στο έργο, για να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των δημοτών του Δήμου Πηνειού και του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.»
Ο Δήμαρχος Πηνειού αφού συνεχάρη τον κ. Έκτορα Ρουμελιώτη «για το γνήσιο ενδιαφέρον του για την πρόοδο του τόπου» συνέχισε: «Ο Δήμος Πηνειού δεν είχε καμία διάθεση να εμπλακεί σε περιπέτειες. Άλλωστε η πρότασή του σήμερα στο πρόσωπό σας για την ανάληψη της προεδρίας του Συνδέσμου, φανερώνει τη διάθεση που είχε. Η ανειλικρινής συνεργασία από την πλευρά του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, είναι γνωστή τοις πάσι. Ο Δήμος Πηνειού που αντιπροσωπεύεται σήμερα από δύο μέλη, εμένα τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γεωργόπουλο, προτείνει για την θέση του προέδρου του «Ηρακλή» τον Έκτορα Ρουμελιώτη, για τον οποίο εκφράζουμε την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά του. Σε εμπιστευόμαστε κύριε πρόεδρε και σου ευχόμαστε να οδηγήσεις αυτόν τον σύνδεσμο εκεί ακριβώς που τον θέλουμε όλοι».
Παράλληλα ο κ. Μαρίνος εισηγήθηκε για την θέση του αντιπροέδρου τον κ. Νίκο Γεωργόπουλο. Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία. Οι κ.κ. Έκτορας Ρουμελιώτης και Νίκος Γεωργόπουλος με 3 ψήφους εξελέγησαν αντιστοίχως πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.
Καλή επιτυχία στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων από το Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη
13.06.21 13:32
Καλή επιτυχία στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων  από το Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη
Αγαπητοί μας μαθητές,
Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου που ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δίνετε τον πρώτο σας σημαντικό αγώνα στο στίβο της ζωής. Οι προσπάθειες, τα όνειρα, οι κόποι, οι στόχοι μηνών και χρόνων έρχονται να κατατεθούν και να δοκιμαστούν σε αυτές τις λίγες μέρες των εξετάσεων.
Ήταν μια δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονιά αυτή που διανύσατε και σίγουρα θα ήρθατε πολλές στιγμές αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και το άγχος. Ωστόσο, στον προσωπικό σας αγώνα η βοήθεια από τους καθηγητές σας και η πολύτιμη στήριξη από τους κόλπους της οικογένειάς σας, συνδράμουν για να δώσετε και αυτή τη μάχη της ζωής, μία από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.
Τίποτα όμως δεν ξεκινά ούτε σταματά με την επιτυχία ή την αποτυχία σε ένα διαγωνισμό. Η πάλη της ζωής είναι διαρκής και όσα εφόδια αποκτούμε μόνο ως όφελος μπορούν να χρησιμεύσουν και να μας πάνε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.
Μπείτε, λοιπόν, στη μάχη με γενναιότητα, νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση, χαμόγελο και ψυχραιμία και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό.
Βασικός στόχος για τον καθένα σας θα πρέπει να είναι να γίνετε ευτυχισμένοι άνθρωποι και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας.
Σε αυτή σας τη στιγμή θέλω ολόψυχα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στους στόχους σας και να έχετε υγεία και προκοπή.
Καλή υπομονή στους γονείς και να είστε υποστηρικτικοί προς τα παιδιά σας!
Αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο την Τετάρτη 16 Ιουνίου
13.06.21 13:29
Αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο την Τετάρτη 16 Ιουνίου
Ο Δήμος Πύργου και η ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό της πόλης ότι την Τετάρτη 16 Ιουνίου δεν θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά των βιομηχανικών προϊόντων στο Πάρκο Ξυστρή προκειμένου να βοηθήσουν στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων, καθώς ακριβώς δίπλα υπάρχουν σχολικές εγκαταστάσεις.
Με επιτυχία η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου
13.06.21 13:21
Με επιτυχία η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου
Με επιτυχία στέφθηκε ακόμη μια εθελοντική αιμοδοσία-συγκεκριμένα η τρίτη- που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου και η Δημοτική Αστυνομία το πρωί της Κυριακής 13 Ιουνίου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Μάλιστα η συγκεκριμένη δράση είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς η επόμενη ημέρα που ακολουθεί έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( Π.Ο.Υ.), τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.
Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αρμόδιου αντιδημάρχου Μαρίνου Αχτύπη ο οποίος από νωρίς το πρωί σε συνεργασία με τις υπεύθυνες ιατρούς του τμήματος Αιμοδοσίας του ΓΝ Πύργου υποδέχτηκαν τους εθελοντές αιμοδότες. Αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση γονέων με τα παιδιά τους προκειμένου να ενημερωθούν για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και την κοινωνική προσφορά μιας τόσο σημαντικής πράξης.
Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στο μήνυμά του τόσο για τη δράση όσο και την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τόνισε; “Ο Δήμος Πύργου στέκεται πάντα αρωγός στα κοινωνικά ζητήματα και προάγει δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης . Φέτος το κεντρικό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη είναι “Δώσε αίμα. Κράτα τον κόσμο ζωντανό”,. Ένα μήνυμα που εστιάζει στη δράση και την προσφορά καθώς οι εθελοντές αιμοδότες κρατούν τον κόσμο ζωντανό. Θέλω να συγχαρώ για άλλη μια φορά τη Δημοτική Αστυνομία για τη δράση της αλλά και τους πολίτες που αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για μια τέτοια θεάρεστη πράξη”.
Ο κ. Αχτύπης στη δήλωσή του τόνισε: “Είμαστε πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας. Και πρέπει να γνωρίζουμε ότι δίνοντας αίμα, δίνοντας πέντε λεπτά από το χρόνο μας, σώζουμε μια ζωή. Υπάρχει άψογη συνεργασία με την Αιμοδοτική ομάδα του ΓΝ Πύργου και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 26 φιάλες αίμα, ενώ 17 συμπολίτες μας, αν και προσήλθαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο δεν κατάφεραν για παθολογικούς λόγους να δώσουν αίμα.
Ενημέρωση των πολιτών για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης στην Αμαλιάδα
13.06.21 6:44
Ενημέρωση των πολιτών για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης στην Αμαλιάδα
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ήλιδας, το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου στον κεντρικό πεζόδρομο της Αμαλιάδας, καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των πανελλαδικών δράσεων του κόμματος ενάντια στο σχέδιο-οδοστρωτήρα των εργασιακών δικαιωμάτων που συ-ζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή.
Στις δράσεις που αναπτύχθηκαν, παράλληλα με τη συζήτηση με τη νεολαία της πόλης και τον κόσμο της εργασίας, έγινε το μοίρασμα ενημερωτικού υλικού ενώ ταυτόχρονα προβάλλονταν και οπτικοακουστικό υλικό από videowall με στοχευμένα video του κόμματος για τις σαρωτικές αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους εργαζόμενους και τη νέα γενιά.
Το νομοσχέδιο καταργεί το οκτάωρο και παράλληλα μειώνει μισθούς, επι-βάλλει τη δεκάωρη εργασία με μείωση αποδοχών και τον διπλασιασμό των φθηνών υπερωριών. Καταλύει τις συλλογικές συμβάσεις και οδηγεί σε ανεξέλεγκτες απολύσεις. Περιορίζει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα της απεργίας ενώ παράλληλα στοχεύει στον εκφοβισμό των εργαζομένων με τιμωρητικές διατάξεις για την αποτροπή της συμμετοχής τους στη συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
Η κυβέρνηση της Δεξιάς δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών, βάζοντας στο στόχαστρο τον κόσμο της εργασίας. Με όχημα αυτό το αντεργατικό νομοσχέδιο, εφαρμόζει το«σχέδιο» της για τη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα φθηνής και ελαστικής εργασίας, χωρίς ρύθμιση, κανόνες, ελεγκτικούς μηχανισμούς και κοινωνικά δικαιώματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στέκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και αγωνίζεται για να ανατρέψει αυτές τις ρυθμίσεις του εργασιακού Μεσαίωνα. Μαζί με την κοινωνία που χειμάζεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης σύντομα θα δώσει ρεπό διαρκείας στον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του. Θα έρθει να επαναφέρει την χώρα σε τροχιά κοινωνικής συνοχής και τους εργαζόμενους σε συνθήκες αξιοπρέπειας.

Κινηματογραφική διάκριση για το Λύκειο Κρεστένων
12.06.21 3:23
Κινηματογραφική διάκριση για το Λύκειο Κρεστένων
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και Νέους συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Κρεστένων για την διάκριση στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo School Awards 2021, ως καλύτερη μαθητική δημιουργία με τη μικρού μήκους ταινία "Στάχτες" που δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Νίκου Σταμπουλόπουλου, σκηνοθέτη και συνεργάτη του Φεστιβάλ Ολυμπίας, και τη συνεργασία της Εύης Αναστοπούλου, εκπαιδευτικού του σχολείου.
Το κινηματογραφικό εργαστήριο για μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Κρεστένων, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Έναν Μύθο θα σας πω...” του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλέγμα εκπαιδευτικών δράσεων και πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δρώμενων που στοχεύουν στη διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου και ιδιαίτερα στην ανάδειξη και προβολή της ιστορικής, μυθολογικής και πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και του φυσικού περιβάλλοντος και των παραδοσιακών προϊόντων της Ηλείας.
Το πρόγραμμα “Έναν Μύθο θα σας πω...” του Φεστιβάλ Ολυμπίας ενισχύεται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 μέσω της πρωτοβουλίας LEADER και της ΑΝΟΛ Α.Ε., εκτείνεται σε βάθος τριετίας (Φθινόπωρο 2019 – Καλοκαίρι 2022) και περιλαμβάνει συνολικά 48 κινηματογραφικά εργαστήρια, προβολές ταινιών και εκδηλώσεις, σε όλο το νομό Ηλείας.
Υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας για την υποστήριξη λειτουργίας του Εδαφολογικού Εργαστηρίου Δυτικής Ελλάδας στην Αμαλιάδα
11.06.21 14:23
Υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας για την υποστήριξη λειτουργίας του Εδαφολογικού Εργαστηρίου Δυτικής Ελλάδας στην Αμαλιάδα
Υπογράφηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, η προγραμματική συμφωνία για τη λειτουργία του Εδαφολογικού Εργαστηρίου Δυτικής Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, από τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, το Δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Παναγιώτη Δημόπουλο και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο, Παντελή Μπαρούχα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρου Βασιλόπουλου.
Τo Εδαφολογικό Εργαστήριο λειτουργεί και παρέχει υπηρεσίες ποιοτικού ελέγχου των εδαφών, συμβουλευτικής λίπανσης και εκπαίδευσης σε αγρότες, ομάδες παραγωγών και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.
Η εφαρμογή πολιτικών για την ορθολογική χρήση των εδαφών, του αρδευτικού νερού και των λιπασμάτων, δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες για τη μείωση του κόστους παραγωγής, τον περιορισμό της συνεχούς υποβάθμισης των καλλιεργούμενων εδαφών, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, την ασφάλεια των καταναλωτών και την αύξησης του αγροτικού εισοδήματος και αποτελεί προτεραιότητα και κοινωνική ευθύνη που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να επιτευχθεί με τη λειτουργία του σύγχρονου εδαφολογικού εργαστηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Βασικός στόχος του Εδαφολογικού Εργαστηρίου το επόμενο χρονικό διάστημα είναι η άμεση δημιουργία επτά (7) κατ’ ελάχιστο σημείων συλλογής δειγμάτων soil points (σημείων υποδοχής δειγμάτων και ενημέρωσης κοινού), τα οποία θα λειτουργούν ως σημεία επαφής του εδαφολογικού εργαστηρίου με το σύνολο των παραγωγών, σε όλη τη γεωγραφική έκταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Οικισμών Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης
11.06.21 13:47
Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Οικισμών Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης υπέβαλε αίτηση για την υλοποίηση της Πράξης:
«Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Οικισμών Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης», συνολικού προϋπολογισμού 1.915.800 ευρώ.
Το έργο αφορά την βελτίωση – εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας των οικισμών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Με την βελτίωση των οδών επιτυγχάνεται η καλύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση των δημοτών στις καλλιέργειες, και στις ιδιοκτησίες τους.
Η βελτίωση των οδών περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Πρόκειται για διανοιγμένες αγροτικές οδούς, με συνολικό μήκος οδών 18 χιλιομέτρων Km.
Το έργο θα πραγματοποιηθεί στην υφιστάμενη χάραξη και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρεμβάσεις:
• Γενικές εκσκαφές.
• Αφαίρεση φυτικών γαιών, και ακατάλληλων υφιστάμενων οδοστρωμάτων.
• Προετοιμασία της υπόβασης του οδοστρώματος, δημιουργία κατάλληλων κλίσεων.
• Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας.
• Ασφαλτική επάλειψη και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.
Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Αμαλιάδα υποδέχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου
11.06.21 12:24
Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Αμαλιάδα υποδέχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου
Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο Τατάνη με δωρεάν είσοδο για το κοινό
Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου ουσιαστικά ανοίγει την αυλαία των μεγάλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στην Αμαλιάδα, μετά από μια μακρά παύση πολιτιστικών δραστηριοτήτων που επέβαλε η πανδημία. Έτσι στην πόλη της Αμαλιάδας φιλοξενείται για έβδομη συνεχή χρονιά, από την Παρασκευή 25 έως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στο αύλειο χώρο του κτηρίου Τατάνη, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, στο οποίο συνολικά θα προβληθούν οκτώ ξένα ντοκιμαντέρ, σε δύο προβολές καθημερινά, με ώρες έναρξης 9 και 11 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ήλιδας, θα προβληθούν, κάποιες από τις καλύτερες και σημαντικότερες ταινίες ντοκιμαντέρ, ορισμένες σε πρώτη προβολή.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο της γνώσης, ταξιδεύοντας τους θεατές σε νέους κόσμους, μέσα από αφηγήσεις και σκηνοθετικές οπτικές για τα μεγάλα κοινωνικά θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα. Η διεκδίκηση της ελευθερίας και η εδραίωση της ισότητας, η αναγκαιότητα του σεβασμού και της αποδοχής της διαφορετικότητας, του ξένου «άλλου», προσφέρουν μια μεγάλη θεματογραφία των πολιτιστικών και κοινωνικών εμπειριών που προσφέρουν οι ταινίες του Φεστιβάλ.
Λόγω της πανδημίας το Φεστιβάλ δεν διεξήχθη τον Ιανουάριο, όπως γίνεται κάθε χρόνο, αλλά πραγματοποιήθηκαν προβολές διαδικτυακά από τις 5 έως 14 Φεβρουαρίου 2021. Έτσι το Φεστιβάλ πρόκειται να διεξαχθεί με φυσική παρουσία σε δέκα πόλεις της Πελοποννήσου( Καλαμάτα, Σπάρτη, Πάτρα, Αμαλιάδα, Ακράτα, Γύθειο, Δημητσάνα, Δερβένι, Ξυλόκαστρο, Λεβίδι) από τις 18 Ιουνίου έως 25 Ιουλίου 2021 . Διοργανώνεται από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.
Η Αμαλιάδα είναι μέλος του δικτύου πόλεων από την αρχή του Φεστιβάλ από το 2014.
Όπως κάθε χρόνο, όλες οι προβολές και οι παράλληλες δράσεις είναι δωρεάν και ελεύθερες στο κοινό.
Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τρίτη
11.06.21 12:10
Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τρίτη
Την Τρίτη 15 Ιουνίουκαι ώρες 9 το πρωί με 2.30 το μεσημέρι,στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapidtests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19)από κλιμάκιο του ΕΟΔΥσε πολίτες της περιοχής στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχωνκαι περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.
Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο ώστε να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα του rapi dtest.
Οι δειγματοληψίες θα σταματούν 15λεπτά πριν την λήξη του ωραρίου, δλδστις 14.15.
Καταστροφή στις καλλιέργειες σε Tοπικές Kοινότητες του Δήμου Ήλιδας από το χαλάζι
11.06.21 7:43
Καταστροφή στις καλλιέργειες σε Tοπικές Kοινότητες του Δήμου Ήλιδας από το χαλάζι
Καταστροφή στις αγροτικές καλλιέργειες και ιδιαίτερα του καρπουζιού προκάλεσε η έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε Τοπικές Κοινότητες στα όρια του Δήμου Ήλιδας.
Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ήλιδας κ. Αθανάσιος Γεωργόπουλος, ο οποίος επικοινώνησε με πολλούς πληγέντες παραγωγούς και ενημερώθηκε για τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους.
Ήδη έγινε η αναγγελία για τις ζημιές από την χαλαζόπτωση και οι πληγέντες παραγωγοί θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στο Δήμο Ήλιδας, ενώ παράλληλα υπήρξε επικοινωνία με τον Οργανισμό για την άμεση αποστολή γεωπόνων για να εκτιμήσουν το μέγεθος της ζημιάς στις καλλιέργειες.
Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού
11.06.21 6:15
Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων θα διενεργηθούν στον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού.
Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 19 Ιουνίου 2021, από τις 9:30 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρου του πρώην Δημαρχείου Βαρθολομιού.
Βελτίωση Δημοτικού Φωτισμού Κοινότητας Μυρσίνης
10.06.21 11:14
Βελτίωση Δημοτικού Φωτισμού Κοινότητας Μυρσίνης
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, που αφορά τη: «Βελτίωση Δημοτικού Φωτισμού στην Κοινότητα Μυρσίνης».
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 134.000 ευρώ.
Οι εργασίες αφορούν την βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED. Ειδικότερα:
• Προμήθεια, τοποθέτηση φωτιστικών τεχνολογίας LED 30W σε αντικατάσταση φωτιστικών σε κολώνες ΔΕΗ,
• Προμήθεια, τοποθέτηση φωτιστικών LED 30-60-120W και ιστών με αντίστοιχη εκτοποθέτηση των παλαιών ιστών-φωτιστικών σωμάτων
• Φρεάτια υπογείων καλωδίων, γείωση φωτιστικών όπου απαιτηθεί για τη βελτίωση της υπάρχουσας υποδομής,
• Κατασκευή κιβωτίου ηλεκτρικής διανομής (PILLAR).

Ξεκινά το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία
10.06.21 5:03
Ξεκινά το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία
Με επετειακή εκδήλωση για την Μάχη των στενών Κατσαρού και ανάδειξη της ηρωικής φυσιογνωμίας του Καπετάν Γιώργη Γιαννιά ξεκινά το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία.
Η πρώτη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021 στην ιστορική τοποθεσία της μάχης, στον οικισμό Σπαρτουλιά της Κοινότητας Αντρωνίου, όπου υπάρχει το σχετικό μνημείο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα ειδικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ σχετικά με τον Covid-19.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
8:00 Αρχιερατική λειτουργία στον ιερό ναό Άγιου Ιωάννου στον Οικισμό Σπαρτουλιά της κοινότητας Αντρωνίου.
10:45 Άφιξη στο Μνημείο της Θυσίας.
10:50 Επιμνημόσυνος Δέηση.
11:00 Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο.
11:10 Χαιρετισμός Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου.
11:20 Αναφορά στην μάχη και την θυσία του Γεωργίου Γιαννιά από τον κ. Ηλία Τουτούνη.
11:45 Εθνικός Ύμνος – Λήξη εκδήλωσης.
ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
09.06.21 12:50
 ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Ο Δήμος Πηνειού ζητά τη δική σας συμβολή για τον περιορισμό της σπατάλης του νερού ύδρευσης, γιατί το νερό δεν περισσεύει για άρδευση.
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου φροντίζει ώστε η υδροδότηση να είναι επαρκής σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.
Για να μην υπάρχει πρόβλημα τους θερινούς μήνες παρακαλούμε να περιορίσετε την άσκοπη κατανάλωση νερού.
Φροντίστε να μην διψάσει ο συνδημότης σας!
Είναι ένδειξη πολιτισμού και θέμα σεβασμού στον συνάνθρωπο.
Αγαπητοί συνδημότες, τηρήστε κάποιες μικρές συμβουλές:
➡️ Ποτίζετε τα φυτά και τα λουλούδια του κήπου σας με ποτιστήρι, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα , που η εξάτμιση είναι περιορισμένη και απαιτείται λιγότερη ποσότητα νερού.
➡️ Πλύνετε το αυτοκίνητό σας με σφουγγάρι και κουβά και όχι με λάστιχο.
➡️ Καθαρίζετε τις αυλές, βεράντες, μπαλκόνια, πεζοδρόμια και γενικά όλους τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας με σκούπισμα και σφουγγάρισμα, χωρίς να χρησιμοποιείτε λάστιχο.
Εργασίες καθαρισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηλείας
09.06.21 11:33
Εργασίες καθαρισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηλείας
Στην υπογραφή σύμβασης για προληπτικές - προκατασταλτικές εργασίες καθαρισμού- αποψίλωσης ερεισμάτων και πρανών στο οδικό δίκτυο της Ηλείας, προχώρησε σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης με τον ανάδοχο του έργου.
Πρόκειται για υποέργο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που θα εκτελεστεί στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση - Οδική Ασφάλεια Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ηλείας» και περιλαμβάνει εργασίες οι οποίες κρίνονται απολύτως απαραίτητες, προκειμένου να διεξάγεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.
Έμφαση δίνεται σε στροφές που υπάρχει βλάστηση η οποία εμποδίζει την ορατότητα, αλλά και στο κλάδεμα ή την κοπή δέντρων που είναι επικίνδυνα να πέσουν ή καλύπτουν την υφιστάμενη σήμανση και ορατότητα. Προβλέπεται μεταξύ άλλων να εκτελεστούν εργασίες για την μόρφωση τάφρου ή ερείσματος τριγωνικής διατομής, την διάνοιξη τάφρων και για την ισοπέδωση σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Ηλείας.
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ
09.06.21 8:58
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ
Δικαιώθηκαν από το δικαστήριο οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ΤΑΞΙ και οι πράκτορες τουριστικών γραφείων οι οποίοι τον Αύγουστο του 2016 είχαν προβεί σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Κατακόλου διαμαρτυρόμενοι για τις παράνομες πρακτικές άγρας πελατών που εφάρμοζε συγκεκριμένη εταιρεία εκμετάλλευσης τουριστικών λεωφορείων. Προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην παράνομη αυτή πρακτική οι ανωτέρω επαγγελματίες, με τη συμπαράσταση ιδιοκτητών καταστημάτων τουριστικών ειδών και ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης της περιοχής του Κατακόλου, διοργάνωσαν στις 23-8-2016 ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους στην ως άνω πρακτική και να ζητήσουν την παρέμβαση των αρμόδιων λιμενικών αρχών. Η κινητοποίηση υπήρξε περιορισμένη χρονικά και τοπικά και χωρίς να προκληθεί κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του λιμανιού και έγινε υπό την παρουσία λιμενικής και αστυνομικής δύναμης που επόπτευσαν την εφαρμογή των μέτρων δημόσιας τάξης. Παρά ταύτα οι εκπρόσωποι της εταιρείας, για την αθέμιτη συμπεριφορά της οποίας διαμαρτύρονταν οι συγκεντρωμένοι, ισχυρίστηκαν ότι τους ασκήθηκε παράνομη βία κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος αρκετών εκ των παρευρισκομένων. Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, όμως οι μηνύτριες δεν εμφανίστηκαν για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους και το ίδιο είχαν πράξει και σε προηγούμενες δικασίμους με αποτέλεσμα η εκδίκαση της υπόθεσης να αναβάλλεται εξαιτίας της αδικαιολόγητης απουσίας τους, για την οποία και τιμωρήθηκαν. Ήταν όμως αρκετοί οι λοιποί μάρτυρες που προσήλθαν (κάποιοι μάλιστα εξ αυτών συνεργάζονταν τότε με τις μηνύτριες) και όλοι τους επιβεβαίωσαν ότι δεν έγινε καμία παράνομη πράξη, ότι η κινητοποίηση κινήθηκε αυστηρά εντός των ορίων του νόμου και ότι όσα ανέφεραν οι μηνύτριες δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Κατόπιν αυτού το δικαστήριο κήρυξε αθώους και τους επτά κατηγορουμένους ύστερα και από σχετική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας.
Ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών Ταξί Πύργου κ. Παναγιώτης Τσαπάρας εξέφρασε την ικανοποίηση του ιδίου και των συναδέρφων του για το γεγονός ότι δόθηκε τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία τους αναφέροντας ότι δικαιώθηκε η προσπάθειά τους αφού η κινητοποίηση στην οποία προέβησαν είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών και επιπλέον επιβεβαιώθηκε ότι οι ισχυρισμοί των εκπροσώπων της παραβάτριας εταιρείας δεν ήσαν αληθείς. Ευχαρίστησε δε τόσο τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Δημήτριο Δημητρουλόπουλο για τον χειρισμό της υπόθεσης, όσο και όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου κατά τη διάρκεια της δίκης.
Σελίδες 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39