ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Οι ειδήσεις της ημέρας 


Σήμερα Τετάρτη στην Ηλεία
11.02.15 5:35
Σήμερα Τετάρτη στην Ηλεία
- Βιωματικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς από Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» στην Αμαλιάδα
- Επίσκεψη μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου στο Τζαμί Πηνείας
- Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πάτρα μαθητών της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Βάρδας
- Συγκέντρωση σταφιδοκαλλιεργητών από την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας
- Οι Κινηματογραφικές Βραδιές της ΕΛΜΕ Ηλείας και του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Πύργου, παρουσιάζουν στο Κουρβισιάνειο Πνευματικό Κέντρο Γαστούνης το ντοκιμαντέρ «Benda Bilili» των Ρενό Μπαρέ, Φλοράν ντε Λα Τουλαγιέ
- Διδακτική επίσκεψη στην Πάτρα µαθητών της Α΄ Τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας
- Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Χορευτικό Σύλλογο Βαρθολομιού «Παράδοση».

- Κρόνος Πάτρας - Υπερίων Αμαλιάδας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 ΕΣΚΑ-Η
- Διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α1 Κατηγορίας Ηλείας
- Συνεδρίαση των Επιτροπών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας
- Διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα της Β΄ Κατηγορίας μεταξύ Θύελλας Καρδαμά κι Εθνικού Αμαλιάδας
Οι ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Αμαλιάδας
10.02.15 19:26
Οι ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Αμαλιάδας
Στο νεοσύστατο Δημόσιο ΙΕΚ Αμαλιάδας θα λειτουργήσουν οι κάτωθι ειδοκότητες:
1 ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
2 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
3 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Τα μαθήματα θα γίνονται στις πρώην αίθουσες του 2ου Λυκείου Αμαλιάδας
Κλειστή η ακτοπλοϊκή γραμμή από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά
10.02.15 19:19
Κλειστή η ακτοπλοϊκή γραμμή από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Κυλλήνης - Ζακύνθου και Πόρου Κεφαλλονιάς λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.
Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στο λιμάνι της Κυλλήνης, τουλάχιστον, μέχρι τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης.
Επιτροπές ∆ιακανονισµού για τις εμπορικές μισθώσεις
10.02.15 18:57
Επιτροπές ∆ιακανονισµού για τις εμπορικές μισθώσεις
Από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας συγκροτήθηκαν Επιτροπές ∆ιακανονισµού για τις εµπορικές µισθώσεις:
Οι Επιτροπές είναι αρµόδιες για την εξώδικη επίλυση διαφορών που αφορούν την αναπροσαρµογή του µισθώµατος στις εµπορικές µισθώσεις για ακίνητα που βρίσκονται µέσα στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Επίσης επιλαµβάνονται των υποθέσεων που εµπίπτουν στην αρµοδιότητά τους, κατόπιν ενυπόγραφης αναφοράς ενός τουλάχιστον των εµπλεκόµενων µερών.
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος
10.02.15 18:53
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος
Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. συνήλθε στην Αθήνα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γενικού Συμβουλίου που βρίσκεται επί της πλατείας Ελευθερίας αριθμός 22 η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων πολυτέκνων της χώρας.
Στα θέματα ημερησίας διατάξεως ήταν η εκλογή προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως και Εφορευτικής Επιτροπής. Η έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2015,η ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του έτους 2014 και η διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας για την έγκριση τους ή μη.
Στη Συνέλευση από τα 101 Σωματεία Πολυτέκνων της χώρας απέστειλαν δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους στη Συνέλευση 84 σωματεία.
Από τον έλεγχο που διενήργησε η τριμελής επιτροπή που είχε εκλεγεί από το Γενικό Συμβούλιο διαπιστώθηκε πως πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις που τάσσονται από το καταστατικό 79 σωματεία πολυτέκνων - μέλη της ΑΣΠΕ.
Από τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση αποκλείσθηκαν τα παρακάτω σωματεία τα οποία δεν είχαν εκπληρώσει τις προς την Α.Σ.Π.Ε. οικονομικές τους υποχρεώσεις:
1. Αιγιαλείας, Παραμυθιάς, Πατρών και Φιλιατών, Νεάπολης Θεσσαλονίκης.
Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο πρόεδρος της ΑΣΠΕ Βασίλειος Θεοτοκάτος ενώ τον λόγο έλαβαν και τοποθετήθηκαν κριτικά και επαινετικά εκπρόσωποι των σωματείων Χανίων, Ηρακλείου, Αγρινίου, Δράμας, Νέας Ιωνίας, Σερρών, Φιλιππιάδας, Κεφαλληνίας ,Κοζάνης, Λάρισας,Καστοριάς,Κοζάνης,Καβάλας,Διδυμοτείχου,Χαλκίδας,Τριπόλεως και Έβρου.
Στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των σωματείων που έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού απάντησε και τοποθετήθηκε επί των προτάσεων των εκπροσώπων των σωματείων και έκλεισε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ο Αντιπρόεδρος της ΑΣΠΕ Λεωνίδας Μαργαρίτης, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ήλιδας (Γαστούνη).
Ξεκίνησαν τα έργα αντιρύπανσης και παράκτιας προστασίας - ολοκληρωμένης διαχείρισης λυμάτων δήμου Ήλιδας
10.02.15 12:06
Ξεκίνησαν τα έργα αντιρύπανσης και παράκτιας προστασίας - ολοκληρωμένης διαχείρισης λυμάτων δήμου Ήλιδας
Ξεκίνησαν σήμερα από τον Καρδαμά τα έργα αντιρύπανσης και παράκτιας προστασίας - ολοκληρωμένη διαχείριση λυμάτων δήμου Ήλιδας, συνολικού προϋπολογισμού 20.722.399 ευρώ.
Από τον Καρδαμά ξεκίνησε η κατασκευή του νότιου κλάδου, ο οποίος θα συνεχιστεί στα Δουναίικα και θα μεταφέρει τα λύματα στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Αμαλιάδας, στον Άγιο Νικόλαο.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»
Επικίνδυνη κατολίσθηση στην Ανάληψη
10.02.15 11:29
Επικίνδυνη κατολίσθηση στην Ανάληψη
Κατολίσθηση σημειώθηκε στο χωριό Ανάληψη της Αμαλιάδας με άμεσο κίνδυο να καταρρεύσει οικία.
Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από την ΥΑΣ την άμεση αποστολή λυόμενου και τη στέγαση της οικογένειας που ζει στο επικίνδυνο σπίτι.
Οι μαθητές του ΓΕ.Λ Ανδραβίδας συζητούν για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο
10.02.15 8:49
Οι μαθητές του ΓΕ.Λ Ανδραβίδας συζητούν για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Με το σύνθημα «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο», το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου διοργάνωσε και φέτος δράσεις ενημέρωσης για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου. Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, εορτάζεται για 12η συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου και σε αυτήν συμμετέχουν περισσότερες από 100 χώρες. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάστηκε για πρώτη φορά στις 6 Φεβρουαρίου 2004 σε 16 χώρες, υπό το συντονισμό του έργου SafeBorders και το πρόγραμμα Safer Internet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2005 ανέλαβε τα ηνία το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE.
Οι μαθητές του ΓΕ.Λ Ανδραβίδας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και διοργάνωσαν δράσεις ενημέρωσης και προβληματισμού σχετικά με το κρίσιμο και πολυδιάστατο θέμα της ορθής χρήσης του Διαδικτύου. Από τα ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν φάνηκε ότι σχεδόν καθημερινά επισκέπτονται διάφορες σελίδες στο Ίντερνετ για να ακούσουν μουσική, να βρουν πληροφορίες για διάφορες εργασίες, για να ανταλλάξουν αρχεία και κυρίως για να επικοινωνήσουν μέσω των Ιστοσελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης. Συμμετέχοντας το σχολείο μας στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, αξιοποίησε το υλικό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου που είχε δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό και πρόβαλε αρχικά στους μαθητές την ταινία μικρού μήκους «Παντοπωλείο – Το Διαδίκτυο» και ακολούθησε σχετική συζήτηση. Επίσης, προβληματίστηκαν με τη βοήθεια του παιχνιδιού «Το βαρόμετρο των συναισθημάτων» και δύο ομάδες μαθητών δεσμεύτηκαν να αναρτήσουν στο χώρο του σχολείου τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο ώστε η ενημέρωση να έχει διάρκεια. Στην ενημέρωση αναφέρθηκαν και τονίστηκαν σημεία όπως τα παρακάτω:
Όπως όλες οι νέες τεχνολογίες έτσι και το διαδίκτυο φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας και έχει αναδειχθεί διεθνώς ως ένα σημαντικό μέσο επικοινωνίας, ανεύρεσης πληροφοριών και ψυχαγωγίας. Καθώς όμως, ο κυβερνοχώρος ουσιαστικά δεν έχει σύνορα, διάφορες παράνομες δραστηριότητες μπορούν να βρουν εύκολα καταφύγιο σε αυτόν και γι΄αυτό το λόγο η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό ζήτημα που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο από όλες τις χώρες του κόσμου. Οι ωφέλειες από τη χρήση του διαδικτύου θα έρθουν ασφαλέστερα αν αποκτήσουμε τα εφόδια που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα που πιθανόν να ανακύψουν. Τα εφόδια αυτά τα προσφέρει η εκπαίδευση και η παιδεία. Με την εκπαίδευση, ο άνθρωπος εξοικειώνεται με τη λειτουργία και τη χρήση των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων, αποκτά δεξιότητες, μαθαίνει να αξιοποιεί τις δυνατότητες που του προσφέρουν και να τα ελέγχει. Με την παιδεία, αποκτά γνώσεις, αναπτύσσει την κριτική του ικανότητα, βελτιώνει τα αισθητικά του κριτήρια και ενστερνίζεται ηθικές αξίες. Έτσι προστατεύεται από τον κίνδυνο να παραπληροφορηθεί και να χειραγωγηθεί.
Στην Ελλάδα η χρήση του διαδικτύου αυξάνεται συνεχώς, κυρίως ανάμεσα σε παιδιά σχολικής ηλικίας. Στην πλειονότητά τους, οι Έλληνες γονείς δεν έχουν την απαιτούμενη ενημέρωση ώστε να κατευθύνουν τα παιδιά τους σε δικτυακούς τόπους με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, κατάλληλο για την ηλικία τους και παράλληλα να τα προστατεύσουν από πιθανούς κινδύνους. Η SafeLine (www.safeline.gr) συνεισφέρει στην ενημέρωση αυτή παρέχοντας στο δικτυακό της τόπο συμβουλές για ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, νέα για τις ενέργειες προστασίας, απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα και χρήσιμες διευθύνσεις άλλων δικτυακών τόπων. Μέσα από τις ιστοσελίδες της SafeLine, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής ανώνυμης καταγγελίας για ύποπτο υλικό ή δραστηριότητες στο Διαδίκτυο.
ΨΗΦΙΣΜΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΡΤΙΝ ΔΑΝΕΛΙΑΝ»
10.02.15 8:10
ΨΗΦΙΣΜΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΡΤΙΝ ΔΑΝΕΛΙΑΝ»
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Οι συνεχιζόμενες αντι-εκπαιδευτικές και αντιδραστικές αλλαγές που εφαρμόζονται την τελευταία πενταετία στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν μόνο οικονομικά κριτήρια και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εγκατάλειψη των Ιδρυμάτων, την υποβάθμιση της ποιότητας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τους και της παρεχόμενης γνώσης προς τους σπουδαστές.
Στα πλαίσια αυτής της εκπαιδευτικής πολιτικής, στο τμήμα ΕΠΔΟ της Αμαλιάδας έγινε μια προσπάθεια αλλαγής του οδηγού σπουδών, η οποία οδηγούσε σε απώλεια μαθημάτων χωρίς υπαιτιότητα των φοιτητών. Με αυτό το δεδομένο οι σπουδαστές προχώρησαν εκείνη την περίοδο σε κινητοποιήσεις, κατά την περίοδο των οποίων δημιουργήθηκε ένταση με ευθύνη της αδιάλλακτης στάσης της τότε διοίκησης του ιδρύματος.
Πιστεύουμε ότι τέτοια αμιγώς ακαδημαϊκά θέματα μπορούν και πρέπει να εντός του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος με διάλογο ανάμεσα στους φοιτητές και τη διοίκηση του Ιδρύματος και όχι στα ποινικά δικαστήρια. Ο ρόλος του καθηγητή δεν πρέπει να έχει τιμωρητικό χαρακτήρα απέναντι στους φοιτητές αλλά να είναι αλληλέγγυος στα προβλήματά του, τα οποία είναι και δικά του προβλήματα. Η παραπομπή των σπουδαστών μας σε δίκη αποκτά αντικειμενικά τιμωρητικό χαρακτήρα. Μια τέτοια ενέργεια εκ των πραγμάτων στρέφεται ενάντια στο δικαίωμα όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (σπουδαστών, εκπαιδευτικών, διοικητικών) να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, ενάντια στο εκπαιδευτικό κίνημα στο σύνολό του. Εντάσσεται εξ αντικειμένου, στην ίδια λογική η οποία επιχειρεί να επιβάλλει την αποψίλωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών, την περιστολή της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, την ουσιαστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Συμπαραστεκόμαστε στους άδικα διωκόμενους σπουδαστές και καλούμε όλους του συναδέλφους το πρωί της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου στα δικαστήρια της Πάτρας να συμπαρασταθούν στους φοιτητές και στην υπεράσπιση του ακαδημαϊκού διαλόγου ως μόνο τρόπο της επίλυσης των φοιτητικών ζητημάτων.
Συνεργασία μεταξύ του Δικτύου Συνεργατών Αλληλέγγυας Ανταλλαγής Πληροφοριών και της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας
10.02.15 7:12
Συνεργασία μεταξύ του Δικτύου Συνεργατών Αλληλέγγυας Ανταλλαγής Πληροφοριών και της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας
Συμφωνία επήλθε μεταξύ του Δικτύου Συνεργατών Αλληλέγγυας Ανταλλαγής Πληροφοριών (Δ.Σ.Α.Α.Π.) με τον κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο που τελεί χρέη Πρόεδρου στην Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Ηλείας και Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, με στόχο την εξασφάλιση για την άμεση προβολή και προώθηση Αγροτικών Προϊόντων, Παραδοσιακών Προϊόντων, προϊόντων που αφορούν την κτηνοτροφία, των προϊόντων άρτου και διαφόρων άλλων ειδών του Πρωτογενούς Τομέα
Στην ανακοίνωσή του το Δίκτυο Συνεργατών Αλληλέγγυας Ανταλλαγής Πληροφοριών αναφέρει τα εξής:
«Ως εταίροι - συνεργάτες- μέλη, του Δικτύου Συνεργατών Αλληλέγγυας Ανταλλαγής Πληροφοριών (Δ.Σ.Α.Α.Π.) θέλουμε να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις βάζοντας και εμείς ένα λιθαράκι στη δημιουργία γερών βάσεων συνεργασιών ή συμφωνιών με άλλους φορείς ή Νομικά Πρόσωπα. Η συνεισφορά μας απευθύνεται στα μέλη του Δικτύου Συνεργατών Αλληλέγγυας Ανταλλαγής Πληροφοριών (Δ.Σ.Α.Α.Π.) και αφορά την ανάληψη δράσεων στον Ελλαδικό χώρο καθώς και στην πάγια υποστήριξη με σκοπό την επιβίωση των Κοινωνικών Επιχειρήσεων που υπάγονται σε αυτό.
Η προσπάθεια μας είναι κοινή, αφού και τα υπόλοιπα μέλη μεριμνούν με την σειρά τους με διάφορες πρωτοβουλίες, δράσεις και δυνάμεις, ούτως ώστε να συνεισφέρουν στην υποστήριξη του δικτύου αυτού.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία για συνεργασία μεταξύ του Δικτύου Συνεργατών Αλληλέγγυας Ανταλλαγής Πληροφοριών (Δ.Σ.Α.Α.Π.) με τον κύριο Βασιλόπουλο Θεόδωρο που τελεί χρέη Πρόεδρου στην Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Ηλείας και Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών.
Η συμφωνία που επιτεύχθηκε έχει ως στόχο την εξασφάλιση για την άμεση προβολή και προώθηση Αγροτικών Προϊόντων, Παραδοσιακών Προϊόντων, προϊόντων που αφορούν την κτηνοτροφία, των προϊόντων άρτου και διαφόρων άλλων ειδών του Πρωτογενούς Τομέα των κατά τόπων περιοχών που δραστηριοποιούνται τα μέλη του Δικτύου.»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
10.02.15 6:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Την Τρίτη 10/2 στις 9.00 π.μ. εκδικάζεται η δίωξη εναντίον αγωνιστών φοιτητών του πρώην φοιτητικού συλλόγου του ΤΕΙ Αμαλιάδας από το γνωστό αντιδραστικό «μόνιμο» πρόεδρου του ΤΕΙ Πατρών και τώρα Δυτικής Ελλάδας, Σωκράτη Καπλάνη. Οι φοιτητές διώκονται μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας για την κινητοποίηση η οποία έχει πραγματοποιηθεί το 2011 οι οποίοι διεκδικούσαν το δίκαιο αίτημά τους για καλύτερες συνθήκες μόρφωσης,μόνιμο προσωπικό και καλύτερες κτιριακές υποδομές. Με πρόφαση την κατάληψη της κεντρικής διοίκησης του ΤΕΙ και της παρέμβασης των φοιτητών ο κύριος Καπλάνης εκδικητικά θέλει να αρχίσει να τιμωρεί όσους το τελευταίο διάστημα αγωνίστηκαν για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση ενάντια στην υποβάθμιση των τμημάτων του ΤΕΙ και υπέρ της δημόσιας μόρφωσης γενικά. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη δικογραφία είναι ο μοναδικός ο οποίος με την κατάθεσή του στρέφεται με χαφιεδίστικο τρόπο εναντίον συγκεκριμένων φοιτητών οι οποίοι μέσα από την κινητοποίησή τους υλοποιούσαν απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου.
Καμιά ανοχή στη τρομοκρατία μέσω της ποινικοποίηση του φοιτητικού συνδικαλισμού και των αγώνων της νεολαίας.
Καλούμε όλους τους φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ και όλους τους φοιτητές να στηρίξουν τους συναδέλφους που διώκονται δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.
Όλοι και όλες την Τρίτη 10/2 στις 9:30 π.μ έξω από τα δικαστήρια!
Σήμερα Τρίτη στην Ηλεία
10.02.15 4:26
Σήμερα Τρίτη στην Ηλεία
- Ο Πύργος εορτάζει τον Πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο
- Λήξη προθεσμίας για τη θεώρηση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών στο Δήμο Ήλιδας
- Διενέργεια διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Εργασίες Συντήρησης Οδοποιίας του Εθνικού Οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας»
- Λήξη προθεσμίας θεώρησης αδειών Λαϊκών Αγορών στο Δήμο Ήλιδας
- Λήξη ετήσιας εμποροπανήγυρης για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους στον Πύργο
- Ημερίδα με θέμα «Το Διαδίκτυο κι Εγώ» από τη Μικρή Ακαδημία στην Αμαλιάδα
- Ομιλία για τον Πολιούχο του Πύργου ‘Αγιο Χαράλαμπο από το παράρτημα Πύργου της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων
- Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κάστρο Χλεμούτσι μαθητών της Β’ Τάξης του Γυμνασίου Βάρδας
- Οι Κινηματογραφικές Βραδιές της ΕΛΜΕ Ηλείας και του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Πύργου, παρουσιάζουν στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο το ντοκιμαντέρ «Benda Bilili» των Ρενό Μπαρέ, Φλοράν ντε Λα Τουλαγιέ
Μηνιαία Δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα ασφαλείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
09.02.15 13:09
Μηνιαία Δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα ασφαλείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Ιανουάριο και για όλη την εδαφική της περιφέρεια.
Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2015, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας, (Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) συνελήφθησαν συνολικά - 542- άτομα. Ειδικότερα :
• 70 για κλοπές/διαρρήξεις
• 53 για ναρκωτικά
• 78 για καταδιωκτικά έγγραφα
• 49 για παράνομη είσοδος & παραμονή
• 1 για απάτη
• 291 για λοιπά αδικήματα
Εξιχνιάστηκαν συνολικά 286 υποθέσεις. Ειδικότερα:
• 2 για ληστείες
• 126 για κλοπές/διαρρήξεις
• 42 για ναρκωτικά
• 116 για λοιπά αδικήματα
Εξαρθρώθηκαν τέσσερις εγκληματικές ομάδες – σπείρες- συμμορίες:
• Μία εγκληματική ομάδα, στην Πάτρα, που διέπραττε κλοπές. Εξιχνιάστηκαν
(9) περιπτώσεις κλοπών σε μίνι μάρκετ και (22) οχημάτων, σε περιοχές της δυτικής Αχαΐας και της ανατολικής Ηλείας. Συνελήφθησαν πέντε μέλη.
• Μία συμμορία που είχε προκαλέσει βανδαλισμούς σε σχολικό συγκρότημα
της Πάτρας, βάζοντας πυρκαγιά και αφαιρώντας επιστημονικό εξοπλισμό.
Κατασχέθηκαν πέντε μικροσκόπια και συστήματα ηλεκτρομαγνητών. Συνελήφθη ένα από τα μέλη της.
• Μία σπείρα γυναικών Ρομά, που διέπραττε κλοπές στην Πάτρα.
Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες. Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη.
• Μία σπείρα για κλοπές σε πολίτες στην ΔΟΥ Αμαλιάδας. Οι δράστες
εκμεταλλευόμενοι το συνωστισμό αφαιρούσαν από τις τσέπες των θυμάτων χρηματικά ποσά. Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών. Συνελήφθησαν δύο άτομα.
Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:
• 30 γραμμάρια ηρωίνης περίπου
• 1,5 κιλό κάνναβης περίπου
• 664 δισκία ναρκωτικών
• 3.880 ευρώ
• 20 Δολάρια Καναδά
• 17 μαχαίρια, γκλοπ, σιδηρογροθιές κ.λπ.
• 8 κυνηγητικά όπλα
• 4 πιστόλια, replica, περίστροφα, κρότου
• 465 φυσίγγια
• 2.010 είδη παραεμπορίου (κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι cd, dvd)
• 2.060 είδη λαθρεμπορίου ( πακέτα τσιγάρων)
• 13 κιλά λαθραίου καπνού περίπου
• 5 βεγγαλικά - κροτίδες - παιδικά αθύρματα
Υπενθυμίζονται ενδεικτικά, σημαντικές υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν :
• 06-01-2015: Συνελήφθη αντρόγυνο υπηκόων Αλβανίας για διακίνηση
ναρκωτικών στο Αίγιο
• 06-01-2015: Συνελήφθη ένα από τα μέλη της συμμορίας που είχε βάλει
πυρκαγιά και είχε αφαιρέσει επιστημονικό εξοπλισμό από σχολικό συγκρότημα της Πάτρας
• 08-01-2015: Συνελήφθη ένας 50χρονος Ουκρανός στην Πάτρα διωκόμενος με
διεθνές ένταλμα σύλληψης
• 09-01-2015: Συνελήφθη 31χρονος για κλοπή σε εργοστάσιο στην περιοχή
Κάτω Αλισσού Δυτικής Αχαΐας
• 09-01-2015: Συνελήφθη ένας ακόμη διακινητής ναρκωτικών στη Γαστούνη
• 10-01-2015: Αποτελέσματα στοχευμένων αστυνομικών επιχειρήσεων στη
Δυτική Ελλάδα
• 10-01-2015: Συνελήφθη τριμελής οικογένεια ημεδαπών στο Αγρίνιο για
διακίνηση ναρκωτικών
• 11-01-2015: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για εμπρησμό σε κάδους
απορριμμάτων στην Πάτρα
• 14-01-2015: Εξαρθρώθηκε συμμορία γυναικών Ρομά που διέπραττε κλοπές
στην Πάτρα
• 17-01-2015: Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός στην πάτρα που διωκόταν με
(12) καταδικαστικές αποφάσεις
• 17-01-2015: Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για πορνογραφία
ανηλίκων
• 17-01-2015: Συνελήφθη στον Πύργο 30χρονος ημεδαπός για διακίνηση
αναβολικών
• 19-01-2015: Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα
• 20-01-2015: Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπές σε ΤΑΞΙ
στην Πάτρα
• 20-01-2015: Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός Ρομά στην Πάτρα για κλοπές και
ληστεία
• 20-01-2015:Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε πολίτες στην ΔΟΥ
Αμαλιάδας
• 21-01-2015: Συνελήφθη στο Πελόπιο 47χρονος ημεδαπός που διωκόταν με
απόφαση δικαστηρίου για ληστεία
• 21-01-2015:Εξιχνιάστηκαν οι ληστείες στα ΕΛ.ΤΑ. Αιγίου και Δάφνων
Κλειτορίας
• 28-01-2015: Συνελήφθησαν πέντε μέλη εγκληματικής ομάδας στην Πάτρα που
διέπρατταν κλοπές
• 29-01-2015: Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός στον Πύργο Ηλείας, για μεγάλες
οφειλές προς το Δημόσιο
• 31-01-2015: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οικίες στο Αγρίνιο και στην
Κατούνα
Συνελήφθη 28χρονος στο Ρουπάκι για κλοπή
09.02.15 13:07
Συνελήφθη 28χρονος στο Ρουπάκι για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (8-2-2015) το απόγευμα, στο Ρουπάκι Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, ο δράστης από τις (4-2-2015) μέχρι και τις (7-2-2015) είχε αφαιρέσει από την αυλή της οικίας του 55χρονου ημεδαπού, εξαρτήματα γεωργικού ελκυστήρα καθώς και μηχανήματα ποτίσματος συνολικής αξίας (5.000) ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, αξιοποιώντας τα ευρήματα που συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος και τα στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 28χρονου δράστη.
Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
09.02.15 9:07
Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.
Α. Τροχαία ατυχήματα
Στη εδαφική αρμοδιότητα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας σημειώθηκαν 32 τροχαία ατυχήματα έναντι 31 που είχαν συμβεί τον Ιανουάριο του 2014. Ειδικότερα σημειώθηκαν:
• 6 θανατηφόρα ατυχήματα έναντι 10 τον Ιανουάριο του 2014.
• 3 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμων έναντι 2 τον Ιανουάριο του 2014.
• 23 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμων έναντι 19 τον Ιανουάριο του 2014.
Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών καταγράφηκαν συνολικά 47 παθόντες έναντι 51 τον Ιανουάριο του 2014:
Ειδικότερα καταγράφηκαν:
• 6 νεκροί έναντι 11 τον Ιανουάριο του 2014.
• 4 σοβαρά τραυματίες έναντι 5 τον Ιανουάριο του 2014.
• 37 ελαφρά τραυματίες έναντι 35 τον Ιανουάριο του 2014.
Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων - δυστυχημάτων όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
• Υπερβολική ταχύτητα
• Αντικανονικό προσπέρασμα
• Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
• Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
• Μη τήρηση απόστασης ασφαλείας
• Απόσπαση προσοχής
Β. Δράσεις τροχονομικής αστυνόμευσης
Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, εφαρμόζοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό, που προβλέπει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και για την πρόληψη και αποτροπή των ατυχημάτων σε όλο το οδικό της δίκτυο.
Ενδεικτικά το μήνα Ιανουάριο του 2014 συγκροτήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας 265 συνεργεία αλκοολομέτρησης, ενεργήθηκαν 6.683 έλεγχοι διερεύνησης μέθης και διαπιστώθηκαν 215 παραβάσεις.
Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν εκτός των άλλων και 3.338 επικίνδυνες παραβάσεις.
Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:
• 2.248 για υπερβολική ταχύτητα
• 212 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση
• 339 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση
• 71 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
• 72 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
• 36 για την παραβίαση προτεραιότητας
• 47 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
• 98 για αντικανονικό προσπέρασμα
• 7 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων
• 99 για Κ.Τ.Ε.Ο.
• 75 για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά
• 34 για επικίνδυνους ελιγμούς κατά την οδήγηση
Πανηλειακό Συλλαλητήριο την Τετάρτη στον Πύργο
09.02.15 9:06
Πανηλειακό Συλλαλητήριο την Τετάρτη στον Πύργο
Όταν η Ελλάδα θα διαπραγματεύεται το Χρέος
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. Πλατεία Ιατρίδη.
Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, Λευκού Πύργου, αλλά και όλων των υπόλοιπων πλατειών της χώρας,όπως και στον Πύργο στην πλατεία Ιατρίδη, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες αλλά και επιβεβλημένες στην Ευρώπη του Πολιτισμού!!!
Ομιλία στην Εφύρα για τον καταρροϊκό πυρετό
09.02.15 8:48
Ομιλία στην Εφύρα για τον καταρροϊκό πυρετό
Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας σήμερα Δευτέρα και ώρα 7:30 μ.μ. στην Εφύρα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Θα μιλήσει για τον καταρροϊκό πυρετό ο κτηνίατρος Ηρακλής Νηράκης και θα αναλυθούν οι προτάσεις της ΟΑΣΗ για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση και εκρίζωση της νόσου.
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος
09.02.15 6:48
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος
Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. συνήλθε στην Αθήνα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γενικού Συμβουλίου που βρίσκεται επί της πλατείας Ελευθερίας αριθμός 22 η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων πολυτέκνων της χώρας,
Στα θέματα ημερησίας διατάξεως ήταν η εκλογή προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως και Εφορευτικής Επιτροπής. Η έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2015,η ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του έτους 2014 και η διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας για την έγκριση τους ή μη.
Στη Συνέλευση από τα 101 Σωματεία Πολυτέκνων της χώρας απέστειλαν δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους στη Συνέλευση 84 σωματεία. Από τον έλεγχο που διενήργησε η τριμελής επιτροπή που είχε εκλεγεί από το Γενικό Συμβούλιο διαπιστώθηκε πως πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις που τάσσονται από το καταστατικό 79 σωματεία πολυτέκνων-μέλη της ΑΣΠΕ.
Από τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση αποκλείσθηκαν τα παρακάτω σωματεία τα οποία δεν είχαν εκπληρώσει τις προς την Α.Σ.Π.Ε. οικονομικές τους υποχρεώσεις:
1.Αιγιαλείας,Παραμυθιάς,Πατρών και Φιλιατών, Νεάπολης Θεσ/νίκης.
Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο πρόεδρος της ΑΣΠΕ Βασίλειος Θεοτοκάτος ενώ τον λόγο έλαβαν και τοποθετήθηκαν κριτικά και επαινετικά εκπρόσωποι των σωματείων Χανίων, Ηρακλείου, Αγρινίου, Δράμας, Νέας Ιωνίας, Σερρών, Φιλιππιάδας, Κεφαλληνίας ,Κοζάνης, Λάρισας,Καστοριάς,Κοζάνης,Καβάλας,Διδυμοτείχου,Χαλκίδας,Τριπόλεως και Έβρου.
Στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των σωματείων που έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού απάντησε και τοποθετήθηκε επί των προτάσεων των εκπροσώπων των σωματείων και έκλεισε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ο Αντιπρόεδρος της ΑΣΠΕ Λεωνίδας Μαργαρίτης, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ήλιδας (Γαστούνη).
Σήμερα Δευτέρα στην Ηλεία
09.02.15 6:21
Σήμερα Δευτέρα στην Ηλεία
- Πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη από τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Λυκείου Ανδραβίδας
- Πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη από τη Γ’ Τάξη του Γενικού Λυκείου Ζαχάρως
- Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης
- Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης
- Ομιλία π. Χρήστου Ελευθεριάδη στη Θεία Οικοδομή Αμαλιάδας
- Εκδήλωση για την κοπή της πίτας από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας
- Συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας στην Εφύρα
- Δημόσια κλήρωση για τον ορισμό Δημοτικών Συμβούλων ως μέλη τακτικά και αναπληρωματικά σε επιτροπές του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης
- Επιμορφωτική συνάντηση διαιτητών ποδοσφαίρου Ηλείας
Ημερίδα "Το διαδίκτυο κι εγώ" στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας
08.02.15 15:53
Ημερίδα
Η Μικρή Ακαδημία (πρεσβευτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2015) και τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας σας προσκαλούν στην Ημερίδα με τίτλο “Το διαδίκτυο κι εγώ” με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2015.
Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους γονείς αλλά και σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα.
Πέντε ομιλητές προσεγγίζουν το θέμα της Ημερίδας και μεταδίδουν το φετινό σύνθημα της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2015: «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!»
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ημερίδας.
Σελίδες 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83