banner
banner
banner
banner
 
 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 52   ΑΜΑΛΙΑΔΑ  27200
Νομός Ηλείας

ΤΗΛ: +30 26220 23044
FAX: +30 26220 23654

e-mail:
news{a}enimerosi.org
info{a}enimerosi.org


Επικοινωνία


 

Κοινωνικά 


ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
05.04.21 6:20
Ένας ακόμη καταγόμενος από τον Κόροιβο έφυγε για το χωρίς γυρισμό ταξίδι του, στην αιωνιότητα.
Πρόκειται για τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ανδρέα Χρύσανθου και Αικατερίνης Παπαναστασοπουλο, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.
Ο αποβιώσας υπηρέτησε ως καθηγητής σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια των Πατρών ενώ μετά τη συνταξιοδότησή του διέμενε μόνιμα με την οικογένεια του στην Αθήνα.
Από το γάμο του είχε αποκτήσει μια κόρη.
Υπήρξε αδελφός του γνωστού εκπαιδευτικού και συγγραφέα Μιχάλη Παπαναστασόπουλου.
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το Σάββατο 1 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοροίβου Δήμου Πηνειού και η ταφή στο εκεί Κοινοτικό κοιμητήριο.
Τους οικείους του θερμώς συλλυπούμεθα
Ψηφίσματα για τον Νίκο Φραγκογιαννόπουλο
01.17.21 11:29
Ψηφίσματα για τον Νίκο Φραγκογιαννόπουλο
ΨΗΦΙΣΜΑ
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας στο άγγελμα του θανάτου του συμπολίτη μας Δικηγόρου Νίκου Φραγκογιαννόπουλου, τ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ομόφωνααποφασίζουν :
1. Να εκφράσουν τα θερμάσυλλυπητήρια τους στην οικογένεια του
2. Να καταθέσουνστεφάνι στη μνήμη του.
3. Να παραστεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ στην ακολουθίακήδευσης του.
Αμαλιάδα Δ.Ήλιδας16/01/2021
Ο Δήμαρχος Για το Δ.Σ
Γιάννης Λυμπέρης Ο Πρόεδρος
Αντώνιος Πατρινός


ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στο άκουσμα του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου και επιτίμου Προέδρου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΡΑΓΚΟΓΙΝΑΝΝΌΠΟΥΛΟΥ συνεδρίασε σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 εκτάκτως στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου για να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του , απεφάσισε επίσης να καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία και να καταθέσει ένα χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο Του Παιδιού στη μνήμη του εκλεκτού συναδέλφου.
Από το Δ.Σ.

Συλλυπητήριος Χαιρετισμός
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας καταγράφει σήμερα 16 Ιανουαρίου 2021 μια μεγάλη απώλεια στο πρόσωπο του αείμνηστου πλέον και διακεκριμένου μέλους του, του Νίκου Φραγκογιαννόπουλου.
Μετά από μία μεγάλη και λαμπρή παρουσία στα έδρανα των δικαστηρίων <<ο δικός μας>> Νίκος μας αποχαιρέτησε σήμερα πλήρης ημερών, αφήνοντας πίσω του θλίψη για την απώλεια του, αλλά και περηφάνια για την όλη παρουσία του ανάμεσά μας για πάνω από 50 χρόνια. Τίμησε με τον εξαιρετικό και υποδειγματικό τρόπο τον ρόλο του ως υπερασπιστής του δικαίου και διαδραμάτισε επίσης κύριο και καταλυτικό τρόπο με την κοινωνική δραστηριότητά του.
Πανταχού παρών σε όλες τις εκδηλώσεις έδινε το παρών και σφράγισε με την παρουσία του μια ολόκληρη εποχή στην περιοχή μας.
Δυστυχώς οι υγειονομικές συνθήκες και οι απαγορεύσεις των κοινωνικών συναθροίσεων δεν μας δίνουν το δικαίωμα να χαιρετίσουμε έναν υπέροχο άνθρωπο, καταξιωμένο επιστήμονα και έναν πνευματικό δημιουργό.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σεβαστέ συνάδελφε και δάσκαλε όλων μας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Αθανάσιος Θεοδόσης

Συλλυπητήριο μήνυμα για θάνατο Κώστα Νικολαβγένη
01.07.21 15:46
Συλλυπητήριο μήνυμα για θάνατο Κώστα Νικολαβγένη
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.ΦΙ.Ν.Α.) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Νικολαβγένη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Ηλείας, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Ο Κώστας Νικολαβγένης υπηρέτησε επί σειρά ετών τον χώρο της υγείας, με ήθος και αξιοπρέπεια, διακρίθηκε για την αγωνιστικότητά του τόσο στην προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων του όσο και για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας στο νομό. Ήταν μαχητής από κάθε άποψη και ένας από τους υποστηρικτές του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.
Αφήνει πίσω του μεγάλο κενό και ο υγειονομικός κόσμος έγινε φτωχότερος με το χαμό του.
Καλό ταξίδι Κώστα Νικολαβγένη…

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Παπαδάκος

Τρία χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Παπαχριστόπουλο
01.02.21 10:23
Τρία χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Παπαχριστόπουλο
Ήταν Δεκέμβριος του 2017, όταν «έφυγε» από κοντά μας ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας και με το ομώνυμο αρτοποιείο, να ξεχωρίζει πλησίον της Πλατείας Δημοκρατίας (πρώην Μεταξά), στην πόλη της Αμαλιάδας. Ένα εξέχων μέλος για την τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας και της Ηλείας.
Ευτύχισε μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, να δουν άξια παιδιά κι εγγόνια, σε μια μεγάλη οικογένεια. Νιώθω και προσωπικά μια ανάγκη, γι’ αυτή τη θύμηση, αφού με τον Παναγιώτη Παπαχριστόπουλο, πέραν της κοινωνικής και γειτονικής συναναστροφής μας, μας ένωναν και κοινές ρίζες καταγωγής, από τ’ Αλποχώρι και τα Χανάκια του Ιάρδανου, όπου οι οικογένειές μας σ’ εκείνα τα μέρη, τα παλιά τα χρόνια, είχαν σφυρηλατήσει φιλικούς, συγγενικούς, οικογενειακούς δεσμούς. Η οικογένεια του μπάρμπα-Ηλία, τόσο ο ίδιος ο κυρ-Πάνος όσο και τ’ αδέρφιά του, με ταπεινή καταγωγή και με σκληρή δουλειά, πορεύτηκαν με αρχές και αξίες διαπρέποντας στην κοινωνία. Και το σημαντικότερο όλων είναι, ότι δεν ξέχασαν τις ρίζες τους. Και τούτη η μνεία αγαπητέ μου κύριε Πάνο, αξιότιμε κουμπάρε, άργησε συνειδητά, ακριβώς για να καταγραφεί πως ούτε κι οι ρίζες σου σε ξέχασαν.
Τα αρτοποιεία των αδερφών Παπαχριστόπουλου, αποτέλεσαν σημεία αναφοράς για την περιοχή μας. Εκτός όμως, από όσα δημιούργησε ο Πάνος Παπαχριστόπουλος σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν μεγάλο και διαχρονικό το ενδιαφέρον του για τα κοινά. Αποκορύφωνα της πολιτικής, με την ευρεία έννοια, ενασχόλησης και της συνδικαλιστικής και συλλογικής δραστηριότητας, ήταν το γεγονός ότι διετέλεσε επί σειρά ετών, Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας. Αναμφίβολα υπήρξε ο ηγέτης του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας που τότε είχε ισχύ, για μια ολόκληρη εποχή. Και ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος, είναι απ’ τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν μια ηγετική προσωπικότητα ευρείας αποδοχής, όντας αυτόφωτος κι όχι ετεροπροσδιοριζόμενος.

Με τιμή
Νικόλαος Διαμαντόπουλος
Πρώην Επικεφαλής Ανεξαρτησίας Ήλιδας
Αμαλιάδα Ηλείας
Στον αξέχαστο Γιάννη Παπαδόπουλο συνάδελφο και συνοδοιπόρο της ζωής μας
01.02.21 10:19
Στον αξέχαστο Γιάννη Παπαδόπουλο συνάδελφο και συνοδοιπόρο της ζωής μας
Όταν οι άγγελοι ανεβοκατέβαιναν στην ταπεινή φάτνη της Βηθλεέμ ψάλλοντας το «Δόξα εν Υψίστοις Θεώκαι επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία».Αυτή τη μέρα διάλεξες κι εσύ να φύγεις από την πρόσκαιρηζωή για να ενώσεις τη φωνή σου μετά των Αγγέλων και να προσφέρεις το δοξολογικό ύμνο σεκείνον που έζησες τις αλήθειεςΤου και εβίωσες στα χρόνια που σου επέτρεψε ο Θεός να ζήσεις Τα χρόνια τα δύσκολα, τα χρόνια της προσωπικής σου δοκιμασίας στα οποία άντεξες, δεν λύγισες και πάντοτε με Ιώβεια υπομονή αντιμετώπιζες και έδινες φωτεινό παράδειγμα υπομονής και ζωντανής πίστης. Η ζωή σου, ο λόγος σου,«άλατι ηρτυμένος» δυνάμωναν τις κουρασμένες ψυχές όλων,που είχαν την τύχη να σε ακούσουν και να σε γνωρίσουν. Η Μητρόπολη μας είχε την ιδιαίτερη ευλογία να την υπηρετήσεις έναν περίπου αιώνα με τα φλογερά σου κηρύγματα μα πιο πολύ με τον φωτεινό σου υποδειγματικό βίο και το παράδειγμα σου. Δεν θα αραδιάσω την πολύπλοκη δράση σου, στην οικογένεια σου, στο Γεράκι, την Αμαλιάδα κι’ ολόκληρη την Ηλεία. Ο πανάγαθος Κύριος γνωρίζει καλύτερα από όλους μας την τεράστια προσφορά σου. Γι’ αυτό τώρα απόκειται ο της δικαιοσύνης στέφανος, ον αποδώσει Κύριος ο Θεός και θα ακούσεις το ποθητό ‘’είσελθε στη χαρά του Κυρίου Σου’’.
Αγαπητέ μας Γιάννη θα σε θυμόμαστε και πάντα θα μας διδάσκεις με τον λόγο σου και το έργο σου. Αιωνία σου η μνήμη στην στρατευομένη και θριαμβεύουσα Εκκλησία
Αμαλιάδα, Χριστούγεννα 2020
Ο εν Χριστώ αδελφός σου
Διονύσιος Ν. Χρυσικός
Θεολόγος
Δήλωση Γ. Γεωργιόπουλου για το θάνατο του πρ. προέδρου Πελοπίου, Η. Μαραγκού
11.10.20 16:34
Δήλωση Γ. Γεωργιόπουλου για το θάνατο του πρ. προέδρου Πελοπίου, Η. Μαραγκού
Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 101 ετών, ο για πολλά χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας Πελοπίου Ηλίας Μαραγκός. Για το θάνατο του Ηλία Μαραγκού, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Ηλίας Μαραγκός έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, αφήνοντας ως παρακαταθήκη στο Πελόπιο ένα μεγάλο έργο που θα είναι για πολλά χρόνια σημείο αναφοράς στην Κοινότητα. Διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Πελοπίου από το 1982 μέχρι και το 1998, όταν το Πελόπιο ενσωματώθηκε στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με το Νόμο «Καποδίστριας». Κατά τη διάρκεια της θητείας του έβαλε την υπογραφή του στην υλοποίηση μεγάλων έργων οδοποιίας, ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, δικτύων, ανάπλασης, στην επέκταση οικισμού, κ.α. βελτιώνοντας σημαντικά τη ζωή των κατοίκων. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους».
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΕΝΘΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛ. ΜΟΥΣΑΣ
11.08.20 8:12
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΕΝΘΗ:  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΧΑΡΑΛ. ΜΟΥΣΑΣ
Εφυγε πλήρης ημερών(98 ετών)για την αιωνιότητα ο συνταξιούχος Δικαστικός διαλεχτός φίλος και τακτικό μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Δημήτρης Χαρ.Μουσάς
Ο αγαπημένος μας φίλος συγγραφέας Δημήτρης Μουσάς γεννήθηκε στην Αγία Άννα της Ηλείας το έτος 1922.
Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ακολούθησε το Δικαστικό Κλάδο.
Υπηρέτησε ως Ειρηνοδίκης στα Δικαστήρια Λήμνου, Ζαχάρως, Αμαλιάδας και τελευταία του Αίγιου από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Μετά τη συνταξιοδότηση του διέμενε στην Πάτρα.
Ήταν παντρεμένος τη Νάντα Κάζογλη αδελφή του Δικηγόρου και Συγγραφέα Αλέκου Κάζογλη.
΄Εφυγε λίγες μόνο ημέρες μετά την ονομαστική του γιορτή σε βαθύτατο γήρας (98 ετών) την 5η Νοεμβρίου 2020 στην Πάτρα ενώ η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στο Ναό των Αγίων Πάντων του Πύργου.
Από φοιτητής ακόμα ασχολήθηκε με τη λογοτεχνία γράφοντας λαογραφικά θέματα στην εφημερίδα του Πύργου «ΠΑΤΡΙΣ».
Αργότερα έγινε τακτικός συνεργάτης στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ» του Πύργου με διηγήματα, αφηγήματα, ποιήματα και δοκίμια.
Υπήρξε επίσης τακτικός συνεργάτης των εφημερίδων του Αιγίου «ΕΡΕΥΝΑ» ΚΑΙ «ΑΙΓΙΩΤΗΣ». Ακόμη υπήρξε συνεργάτης του περιοδικού «ΔΙΒΡΗ» που εξέδιδε ο σύλλογος των Λαμπιαίων στην Αθήνα.
Έγραψε ποίηση, δοκίμιο, διήγημα, αφήγημα, ενώ είχε πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες λογοτεχνικού εθνικού και λαογραφικού περιεχομένου στο Αίγιο στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις που υπηρέτησε στα Δικαστήρια.
Έχουν κυκλοφορήσει τα εξής βιβλία του:
1. «ΕΦΗΜΕΡΑ» Διηγήματα-Αφηγήματα. Πύργος 1980
2. «ΜΙΚΡΉ ΠΟΡΕΊΑ» Ποιήματα. Αίγιο 1981
3. «ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ» Ποιήματα. Αίγιο 1983
4. «ΜΕ ΛΥΡΙΚΗ ΔΙΆΘΕΣΗ» Μικρά Κείμενα. Πάτρα 1990
5. «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΚΛΗΣΗ». Διηγήματα-Αφηγήματα. Πάτρα 1991
6. «ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ» (Διηγήματα-Αφηγήματα).Πάτρα 1995
7. «ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ» (Μικρά Χριστιανικά Κείμενα) Πάτρα 1996
8. «Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ»(Ποιήματα) Πάτρα 1997
9. «ΑΝΘΡΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ»(Α) Πάτρα 1998
10. «ΑΝΘΡΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ»(Β) Πάτρα 1999
11. «ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ»,(Ηθοκολαογραφικά Αφηγήματα) Πάτρα 2001
1. «ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ-ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ»(Ελεύθερη Ποιητική Απόδοση). Πάτρα 2008.
Αγαπητέ μας φίλε Δημήτρη στο ταξίδι σου για την αιωνιότητα σε συνοδεύουν οι ευχές των φίλων σου στην Εταιρεία μας αλλά και οι συμπολίτες φίλοι σου στο Αίγιο και την Πάτρα που τελευταία προσέφερες τις υπηρεσίες σου και έζησες, πλην όμως οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα, λόγω κορονοϊού δεν τους επέτρεψαν να βρεθούν κοντά σου και να σου απευθύνουν το τελευταίο αντίο.
Στο καλό αγαπημένε μας καλέ μας φίλε Δημήτρη.

Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης
Πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος
10 χρόνια χωρίς τον Αναστάσιο Τσώτα
10.12.20 5:30
10 χρόνια χωρίς τον Αναστάσιο Τσώτα
2010-2020. Δέκα χρόνια χωρίς τον Αναστάσιο Τσώτα. Τον πρωτοπόρο της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ηλεία. Τον άνθρωπο, τον επιστήμονα, τον οικογενειάρχη, τον φίλο, τον καναλάρχη!
Ο Αναστάσιος Τσώτας, ο αγαπητός σε όλους Τάσος, καταγόταν από την ορεινή Ναυπακτία, την οποία και υπεραγαπούσε. Ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του… Ότι δηλαδή, δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες του. Αφού σπούδασε, κατόπιν δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως ιατρός - ορθοπεδικός στην Ηλεία, όπου είχαν διπλανά ιατρεία με τη σύζυγο του, ιατρό-μικροβιολόγο κα Γεωργία Τράγκα - Τσώτα, σε κεντρικό σημείο του Πύργου. Μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Γεωργία, απέκτησαν δυο παιδιά, τον Βασίλη και την Μαρία – Αθανασία δημιουργώντας μια εξαίρετη οικογένεια με ήθος και αξίες.
Η αγάπη του για την Τηλεόραση και τα Μέσα Ενημέρωσης, ήταν έντονη, το ίδιο και η σχετική ενασχόλησή του, με τελευταίο (τηλεοπτικό) σταθμό αυτής της δραστηριότητάς του, το κανάλι COSMOS, το οποίο μετά από τον θάνατο του Τάσου Τσώτα, ουσιαστικά είχε χάσει το «είναι» του. Ο Τάσος Τσώτας υπηρέτησε τ’ όραμα για τα Μέσα που θα αφουγκράζονται τις ανθρώπινες ανάγκες και τις κοινωνικές προτεραιότητες, για μια τηλεόραση ανοιχτή, με πλουραλιστική κατάθεση των απόψεων, δίπλα στον πολίτη και κοντά στην κοινωνία.
Απλός, ανθρώπινος, ταπεινός, προσηνής, ωραίος τύπος ο αείμνηστος μα όχι λησμονημένος Τάσος Τσώτας. Άνθρωπος της αφανούς προσφοράς ενώ συμμετείχε και στην «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη». Ο Πρόεδρος του Cosmos TV, έφυγε από τη ζωή, το Φθινόπωρο του 2010, σε ηλικία 63 ετών κι ενώ αντιμετώπισε με σθένος την επάρατη νόσο.
Γιατρέ με δυσκολία μού βγαίνουν αυτές οι γραμμές, ακόμη και σήμερα, δέκα χρόνια μετά… Συγκινούμαι τις ώρες που τις γράφω. Και σ’ ευχαριστώ και προσωπικά, για την εμπιστοσύνη που ‘χες δείξει εξ αρχής και μάλιστα από πρωτοετή φοιτητή, ακόμη και για τις προτροπές σου να εμπλακώ περαιτέρω τόσο με τα τηλεοπτικά προγράμματα όσο και με τα κοινά της Αμαλιάδας, ενώ είναι ξεχωριστή τιμή για ‘μένα και η ανθρώπινη σχέση που καλλιεργήσαμε στην πορεία του χρόνου. Και πραγματικά, νομίζω ότι κάποιες φορές, αυτά τα δέκα χρόνια, θα ‘χαμε να πούμε πολλά για τα κοινωνικοπολιτικά τεκταινόμενα και τις επικοινωνιακές καταστάσεις, αν και πολλές φορές, ίσως η σιωπή, να ‘ναι προτιμότερη!
Απ’ τα ψηλά της Ναυπακτίας που γεννήθηκες και μεγάλωσες και εν συνεχεία τη ζωή στην Ηλεία, τη γη των ολυμπιακών ιδεωδών και των υψηλών ιδανικών, στα ψηλά τ’ ουρανού, να ‘σαι λοιπόν πάντα αναπαυμένος και με ψυχική γαλήνη.

Με τιμή
Νικόλαος Διαμαντόπουλος
Επικοινωνιολόγος
- Πρώην Επικεφαλής Ανεξαρτησίας Ήλιδας
6 μήνες χωρίς το Μανώλη Αγιομυργιαννάκη
09.19.20 12:49
6 μήνες χωρίς το Μανώλη Αγιομυργιαννάκη
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

6 μήνες χωρίς το Μανώλη!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών από τον αδόκητο θάνατο, εξαιτίας του COVID19, του εκλεκτού και πολύ αγαπητού μέλους του Συνδέσμου μας κ. Μανώλη Αγιομυργιαννάκη,
επιθυμούμε να εκφράσουμε την βαθύτατη λύπη μας.
Το κενό που δημιουργήθηκε με τον πρόωρο χαμό του, τόσο στο Σύνδεσμο όσο και στην πόλη της Αμαλιάδας, είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο!
Θα μείνουν αξέχαστες οι παρουσίες του Μανώλη στις δραστηριότητες του Συνδέσμου η ηρεμία και ο ήπιος λόγος του.
Εκφράζουμε την λύπη μας στους οικείους του.
Αιωνία του η μνήμη!
Το Δ.Σ
1