24.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΠρόγραμμα διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Ήλιδας από τις 11...

Πρόγραμμα διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Ήλιδας από τις 11 έως τις 15 Ιουνίου 2024

Σχετικές ιστορίες

Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα...

Χρυσό μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!!! Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση και...

Στον Αμπελώνα η 22η Πανελλήνια...

Η Φλόγα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα φωτίσει την Ηλεία και συγκεκριμένα...

Πλήρωση θέσεων μαθητών στο 4ο...

Από το 4ο Πειραματικό Σχολείο Αμαλιάδας προκηρύχθηκε η πλήρωση κενών θέσεων μαθητών και μαθητριών σχολικού έτους 2024 - 2025:Οι...

Από την Τρίτη 11 μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στο δίκτυο, στις εξής περιοχές του Δήμου Ήλιδας:

  • Την Τρίτη 11 Ιουνίου από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. στην Κεραμιδιά στα αρδευτικά Δέρβου Δημητρίου, εκτροφείο θηραμάτων, αρδευτικά γύρω περιοχής καθώς και αρδευτικά Χαραλαμπόπουλου στην Δαφνιώτισσα.
  • Την Τετάρτη 12 Ιουνίου από τις 8:30 π.μ. έως και τις 2:30 μ.μ. στον οικισμό Ωραίας Αυγής και ανντλιοστάσια Μπιλμπα Εφύρας.
  • Την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τις 8:00 π.μ. έως και τις 2:30 μ.μ. στα χωριά Κάμπος, Βελανίδι, οικισμός Σουλίου, Ρουπάκια και αρδευτικά των γύρω περιοχών.
    Την Παρασκευή 14 Ιουνίου από τις 8:00 π.μ. έως και τις 2:30 μ.μ. στο χωριό Εφύρα και στα αρδευτικά της γύρω περιοχής.
  • Το Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 8:00 π.μ. έως και τις 2:30 μ.μ. στα αρδευτικά Λαγκαδινού, Βλασσόπουλου της Δάφνης και την περιοχή γύρω από το ελαιοτριβείο Δέρβου Δαφνιώτισσας.
spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!