17.1 C
Amaliáda
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΜαθήματα πρώτων βοηθειών και λειτουργίας απινιδωτή στην Ώλενα

Μαθήματα πρώτων βοηθειών και λειτουργίας απινιδωτή στην Ώλενα

Σχετικές ιστορίες

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ Ενημέρωση, στο 5ο της φύλλο ήδη, αύριο Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 και κάθε Σάββατο κοντά σας!!!

Αποκατάσταση του δρόμου στο Κάστρο...

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης  σε σχέση με τα νευραλγικά του οδικά...

1.000.000 ευρώ στον Δήμο Ανδραβίδας...

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης λαμβάνει και επίσημα ακόμα μία νέα, υψηλή χρηματοδότηση, ύψους 1.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης βρίσκεται...

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Ωλένης διοργανώνει ενημέρωση – παρουσίαση σχετική με τις πρώτες βοήθειες στην αντιμετώπιση της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, από τις 10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. από τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ στο κέντρο του χωριού, στον εξωτερικό χώρο της Λαογραφικής Συλλογής και σε περίπτωση καύσωνα θα γίνει στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ωλένης.
Ο απινιδωτής, το οποίο δώρισε η κα Ματίνα Βυτοπούλου μόνιμος κάτοικος Ρόδου και με καταγωγή από την Κοινότητας Ωλένης στη μνήμη της μητέρας της Μαίρης Βυτοποώλου, θα τοποθετηθεί σε ειδικό κουτί στον εξωτερικό χώρο της Λαογραφικής Συλλογής της Ωλένης για την άμεση πρόσβαση όλων σε περίπτωση κινδύνου.
Εκ μέρους των κατοίκων της Ώλενας ευχαριστούμε θερμά την κα Ματίνα Βυτοπούλου και την οικογένειά της για την υψίστης σημασίας προσφορά τους και επίσης τους ευχαριστούμε που επέλεξαν η προσφορά να γίνει στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο «Η Ωλένη»
Τα μαθήματα πρώτων βοηθειών και λειτουργίας του απινιδωτή θα γίνει τον Τομέα Ηλείας του Τμήματα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Πάτρας και τους Διασώστες – Εκπαιδευτές Αλεξανδρόπουλο Αριστογείτωνα και Βαρουχάκη Κωνσταντίνο.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!