24.3 C
Amaliáda
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΕξετάσεις για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Νοσοκομείο Κρεστένων

Εξετάσεις για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Νοσοκομείο Κρεστένων

Σχετικές ιστορίες

3ο Τουρνουά μπάσκετ “Δημήτριος και...

Η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού διοργανώνει για τρίτη χρονιά το τουρνουά αγώνων μπάσκετ «Δημήτριος και Παναγιώτα Χονδρογιάννη», το οποίο θα...

Τακτική συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου την...

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4:00 μ.μ....

Ανακατασκευή του γηπέδου της Βάρδας

Άρχισαν οι εργασίες ανακατασκευής και επιδιόρθωσης του βοηθητικού γηπέδου στο δημοτικό στάδιο Βάρδας "Γρ. Καλάκος". Το υφιστάμενο γήπεδο  θα αλλάξει...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, δωρεάν κλινική εξέταση και ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ο Πρώην Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν Ηλείας κ.Μιχάλης Βαρδαμίδης, Ιατρός Ειδικός Παθολόγος εξέτασε 20 άτομα με προγραμματισμένα ραντεβού.

Μας έδωσε εξαιρετικές συμβουλές και οδηγίες για τη διατροφή μας, καθώς και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας προς το καλύτερο!!

Μας ενημέρωσε για το πόσο σημαντικα είναι τα Εμβόλια στη ζωή μας, ότι θα πρέπει να γίνεται το Εμβόλιο για τον Πνευμονιόκοκκο στα άτομα άνω των Εξήντα (60) Ετών και ειδικότερα στις ευπαθείς ομάδες, όπου είναι μια δόση εφόρου ζωής.

Το Εμβόλιο για τον Έρπητα Ζωστήρα των 2 δόσεων καθώς επίσης, και το Εμβόλιο TRIAXIS ( Τετάνου -Διφθερίτιδας- Κοκκύτου) ανά Δεκαετία (10) επειδή είμαστε Αγροτική Περιοχή.

Όλα τα παραπάνω Εμβόλια είναι δωρεάν και παρέχονται σε όλους μας από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.(Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας).

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!