24 C
Amaliáda
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΠανηλειακό Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης

Πανηλειακό Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης

Σχετικές ιστορίες

Οι εκλογές στο Επιμελητήριο Ηλείας

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηλείας που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 56872/23-06-2023 και Επικαιροποιηθηκε με την υπ’ αριθμ....

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση ...

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας καλεί τους συναδέλφους...

6ο Συνέδριο Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών...

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία διοργανώνει το 6ο Συνέδριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών από 24 έως 28 Σεπτεμβρίου 2024 με...

Η προσωρινή Διοίκηση του Πανηλειακού Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης «Ο Ξένιος Ζεύς» ενημερώνει πως οι εγγραφές είναι δωρεάν!
Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφάνεια και η ίση μεταχείριση των καταστημάτων μας και όχι μόνο, για τον Νομό Ηλείας έτσι ώστε και ο κόσμος της Ηλείας να έχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες με μικρότερο κόστος και να απολαμβάνει την διασκέδασή του!
Και συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η προσωρινή διοίκηση:
«Ζητάμε από όλους να ενώσουν τις φωνές τους για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο και ίσες ευκαιρίες!
Στον σύλλογο μπορούν να εγγραφούν δωρεάν καταστήματα εστίασης, όσοι εργάζονται σε αυτά (djs, μπάρμαν, σερβιτόροι, μάγειρες κλπ), καταναλωτές που θέλουν να είναι ενεργοί, όπως και συνεργάτες των καταστημάτων εστίασης όπως επιχειρήσεις με ηχητικά και φωτισμό!
Τις επόμενες ημέρες το διοικητικό συμβούλιο θα προχωρήσει σε απευθείας επαφές με τους δημάρχους, τους αντιδημάρχους πολιτισμού, τον περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες Ηλείας για να συζητήσουμε τα πλέον σημαντικά θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν και θέματα που αφορούν τον κλάδο και τους θαμώνες!
Η ενεργή συμβολή των τοπικών συλλόγων, θα ήταν ένα θετικό βήμα στο να δείξουμε ότι είναι όλος ο Νόμος ενωμένος για το καλό του τόπου. Η διάθεση για συνεργασία δεδομένη, ενεργά και με βήμα μέσα από το συμβούλιο του Πανηλειακού Συλλόγου».

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!