19.3 C
Amaliáda
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΑρωγός το Νοσοκομείο Αμαλιάδας στους μαχόμενους πυροσβέστες

Αρωγός το Νοσοκομείο Αμαλιάδας στους μαχόμενους πυροσβέστες

Σχετικές ιστορίες

“Καλλιέργεια ανθρωπιάς”, η πρώτη ποιητική...

Είναι κάποιες φορές που η ψυχή του ανθρώπου βρίσκει το δρόμο και τη γλώσσα της ποίησης για να μιλήσει,...

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας...

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας στην Αμαλιάδα θα πραγματοποιηθείστην αίθουσα συνεδριάσεων τού Πολυλειτουργικού χώρου (1ος όροφος), στις...

Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς...

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024  έλαβε χώρα η  πρώτη Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας για...

Η Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, σε αίτημα του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας να παρέχει φιλοξενία σε κλιμάκια δασοπυροσβεστών που ήρθαν από Ήπειρο, Μακεδονία και άλλες περιοχές της Ελλάδας να συνδράμουν στην κατάσβεση της δύσκολης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε από Παρασκευή 21 ως Δευτέρα 24 Ιουνίου, ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία και αποτελεσματικότητα.
Συγκεκριμένα, παρείχε κλιματιζόμενα δωμάτια για διαμονή και ανάπαυση των πυροσβεστών καθώς και πλήρη γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο) στο εστιατόριο της κουζίνας.
Παράλληλα, στα Επείγοντα και την Ημερήσια Νοσηλεία παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε πολίτες από τις πληγείσες περιοχές. Για το σκοπό αυτό κινητοποιήθηκαν άμεσα οι υπηρεσίες και το προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, ακόμα και άτομα που βρίσκονταν εκτός βάρδιας.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!