17.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΣυνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού - Αλφειού

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού

Σχετικές ιστορίες

Φωτιά σε αγροτική αποθήκη στη...

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου σε αγροτική αποθήκη στην περιοχή Καραχαλαίικα του οικισμού Συρμπάνι της Βάρδας.Καταστράφηκαν ολοσχερώς...

“Η Λυγερή” του Ανδρέα Καρκαβίτσα...

Το μυθιστόρημα «Η λυγερή» του Ηλείου λογοτέχνη Ανδρέα Καρκαβίτσα, σε σκηνοθεσία Ειρήνη Λαμπρινοπούλου θα ανεβάσει το Εθνικό Θέατρο με...

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Σ....

Η ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Ήλιδας Αμαλιάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Θεόδωρο Μάρκου για την...

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού θα διεξαχθεί στα γραφεία του Οργανισμού την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση απόφασης Προέδρου ανάθεσης σε δικηγόρο όπως παρασταθεί κατά τη συζήτηση της από 21-02-2024 και με αριθμό κατάθεσης δικογράφου 3/2024 αγωγής, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Μυρτουντίων Ηλείας, που έχει ασκήσει η Στυλιανή Αρβανίτη του Διονυσίου, σε βάρος του Οργανισμού και σε κάθε άλλη μετ’ αναβολή ή άλλως οριζόμενη δικάσιμο, να καταθέτει προτάσεις ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη σχετική με την επίτευξη της ως άνω εντολής.
Έγκριση απόφασης Προέδρου ανάθεσης σε δικηγόρο όπως παρασταθεί κατά τη συζήτηση της από 21-02-2024 και με αριθμό κατάθεσης δικογράφου 4/2024 αγωγής, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Μυρτουντίων Ηλείας, που έχει ασκήσει ο Χαράλαμπος Βεσκούκης του Ανδρέα κλπ, σε βάρος του Οργανισμού και σε κάθε άλλη μετ’ αναβολή ή άλλως οριζόμενη δικάσιμο, να καταθέτει προτάσεις ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη σχετική με την επίτευξη της ως άνω εντολής.
Λήψη απόφασης για τον καθαρισμό συνδετήριας αποστραγγιστικής τάφρου, αρμοδιότητας Τ.Ο.Ε.Β. Μυρτουντίων, με το μηχάνημα έργου του Οργανισμού, για την καλύτερη λειτουργία των αποστραγγιστικών τάφρων Τ16, Τ17 και Τ18 του Οργανισμού.
Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου των αντλιοστασίων για την αντιπυρική προστασία, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης επισκευής των υπηρεσιακών οχημάτων εν όψει της αρδευτικής περιόδου 2024, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Λήψη απόφασης μισθολογικής ωρίμανσης υπαλλήλων του Οργανισμού.
Λήψη απόφασης εκμίσθωσης εσωλίμνιων εκτάσεων της τεχνητής λίμνης Πηνειού.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!