21.7 C
Amaliáda
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητισμόςΤοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο του Σωστίου

Τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο του Σωστίου

Σχετικές ιστορίες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λύκειο Ανδραβίδας

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας μεταφέρεται στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Γενικού Λυκείου Ανδραβίδας. Την Παρασκευή...

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Πηνειού

Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου του έτους 2024 ημέρα Δευτέρα...

Εξιχνιάστηκε κλοπή μετάλλων αξίας 20.000...

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ που διαπράχθηκε, από...

Από το Δήμο Ήλιδας εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ύψους 140.000 ευρώ για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κοινότητας Σωστίου.
Το γήπεδο αυτό έχει ως έδρα της η ομάδα του Σωστίου «Κένταυρος», η οποία πέρυσι συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ηλείας και αποχώρησε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.
Το 2018, επί Δημαρχίας και πάλι Χρήστου Χριστοδουλόπουλου είχε εγκριθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με Περιφερειάρχη τον Απόστολο Κατσιφάρα, η τοποθέτηση χλοοτάπητα στα γήπεδα της Κεραμιδιάς, που χρησιμοποιούσε ως έδρα του ο «Πηνειακός» Αμαλιάδας που σήμερα δε υπάρχει, καθώς και σε αυτό του Κέντρου, έδρα της τοπικής ομάδας «Αετός».
Το συνολικό κόστος τοποθέτησης χλοοτάπητα στα δύο αυτά γήπεδα ανήλθε στο ποσό των 240.000 ευρώ (120.000 ευρώ το κάθε ένα).
Ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Κεραμιδιάς έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια, αφού σε αυτό δεν αγωνίζεται καμιά ομάδα, ενώ ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Κέντρου βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση.
Στα άλλα γήπεδα ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα στο Δήμο Ήλιδας η κατάσταση έχει:
Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας: Η κατάσταση του χλοοτάπητα μέτρια και το χρησιμοποιεί ως έδρα του ο «Αστέρας» Αμαλιάδας (Α΄ Κατηγορία Ηλείας). Επίσης έχει παραχωρηθεί ως έδρα και στους «Λέοντες» Αμαλιάδας (Γ΄ Κατηγορία), οι οποίοι πέρυσι χρησιμοποιούσαν το γήπεδο των Καλυβίων.
Γήπεδο Σαβαλίων: Ο χλοοτάπητας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε αυτό αγωνίζεται ο τοπικός «Ολυμπιακός» (Α΄ Κατηγορία Ηλείας).
Γήπεδο Καρδαμά: Έδρα της τοπικής ομάδας «Θύελλα» (Β΄ Κατηγορία Ηλείας) με το χλοοτάπητα να βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση.
Γήπεδο Καλυβίων: Το γήπεδο αυτό χρησιμοποιεί ως έδρα του ο τοπικός «Ίφιτος» (Γ΄ Κατηγορία) και ο χλοοτάπητας βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Γήπεδο Χαβαρίου: Η ομάδα του Α.Ο. Χαβαρίου που το χρησιμοποιούσε ως έδρα της έχει αποχωρήσει από τα τοπικά Πρωταθλήματα και το γήπεδο έχει εγκαταλειφθεί. Τον Σεπτέμβριο του 2023, ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκος είχε δεσμευθεί ότι θα επανασυστήσει την ομάδα του Χαβαρίου.
Γήπεδο Αμπελοκάμπου: Η τοπική ομάδα του «Εθνικού» που το χρησιμοποιούσε ως έδρα της έχει αποχωρήσει από τα τοπικά Πρωταθλήματα και το γήπεδο έχει εγκαταλειφθεί.
Φέτος, στην Αμαλιάδα ιδρύθηκε μια νέα ομάδα ο «Ήφαιστος Ήλιδας», η οποία θα χρησιμοποιήσει ένα από τα διαθέσιμα με χλοοτάπητα γήπεδα. Επίσης γίνεται προσπάθεια για την επαναδραστηριοποίηση του Απόλλωνα Δουναιίκων χωρίς να υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο στην Κοινότητα.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!