16.7 C
Amaliáda
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΣυνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Σχετικές ιστορίες

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του...

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 θα ξεκινήσει η διανομή...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λύκειο Ανδραβίδας

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας μεταφέρεται στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Γενικού Λυκείου Ανδραβίδας. Την Παρασκευή...

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Πηνειού

Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου του έτους 2024 ημέρα Δευτέρα...

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 και ώρα 2:00 μ.μ. για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Έγκριση εισήγησης τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης για τα καταργούμενα Νομικά Πρόσωπα και ενιαιοποίηση προηγούμενων τροποποιήσεων.
Θέμα 2ο: Έγκριση εισήγησης που αφορά ορισμό τοποθέτησης σημείων φόρτισης σε Κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και επιβολή των αντίστοιχων τελών.
Θέμα 3ο: Έγκριση εισήγησης τμήματος εσόδων και περιουσίας για μείωση μισθώματος Δημοτικού Αναψυκτηρίου Κάστρου.
Θέμα 4ο: Έγκριση γνωμοδότησης της νομικής συμβούλου του Δήμου και έγκριση πραγματοποίησης συμψηφισμού εισφορών που αφορά την επέκταση σχεδίου Πόλης Λεχαινών.
Θέμα 5ο: Έγκριση μετακίνησης υπηρεσιακού οχήματος εντός ορίων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (ΚΑΠΗ Ανδραβίδας).
Θέμα 6ο: Έγκριση μετακίνησης υπηρεσιακού οχήματος εντός ορίων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βάρδας).

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!