23.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητισμόςΧάλκινο μετάλλιο για το Λευτέρη Πετρούνια!!!

Χάλκινο μετάλλιο για το Λευτέρη Πετρούνια!!!

Σχετικές ιστορίες

Πρωτοβουλία ίδρυσης σύγχρονου Συνεδριακού Κέντρου...

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΗΛΙΔΑΣ«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ»«ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2025» Πολίτες της Ηλείας,Η...

Νίκη των Αστεριών Αμαλιάδας επί...

Πρεμιέρα για τη Β΄Κατηγορία του Παιδικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ της ΕΣΚΑ-Η και τα Αστέρια Αμαλιάδας επικράτησαν της Γ.Ε. Σκιλλούντος Κρεστένων,...

Ανακήρυξη επίτιμου Δημότη Ήλιδας του...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας αποφάσισε, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σαβαλίων και με τη σύμφωνη γνώμη των...

Και το παλικάρι της ενόργανης γυμναστικής είναι πάλι και πάντα εδώ!!!
Και μας κάνει και πάλι, όπως τόσες και τόσες φορές περήφανους!!!
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Άρχοντας τον κρίκων, ανέβηκε και πάλι στο βάθρο των Ολυμπιονικών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, μετά από μια συγκλονιστική και βαθιά συναισθηματικά φορτισμένη προσπάθεια, που βαθμολογήθηκε με 15.100. Έτσι, έγινε ο μόνος αθλητής στην ιστορία των κρίκων που κατακτά τρία Ολυμπιακά μετάλλια.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1990.
Με τις ικανότητές του να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς από τα πρώτα του χρόνια, καθώς, όπως λέει και ο ίδιος είχε τόση ενέργεια και ικανότητες που ακόμα και σε δέντρα σκαρφάλωνε, σε ηλικία μόλις 10 ετών είχε ήδη κατακτήσει μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων.
Είναι ο «Μίδας των Κρίκων». Σε παγκόσμιο επίπεδο έχει κερδίσει με το σπαθί του να θεωρείται και να είναι μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες του αθλήματος. Η αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έδωσε το όνομά του σε μια άσκηση στους κρίκους, μιας άσκησης που ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας και που αξιολογήθηκε με βαθμό δυσκολίας E (0,50 βαθμοί).
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Λευτέρης κατέκτησε με 16.000 το πρώτο του χρυσό μετάλλιο ενώ στην δεύτερη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο.
Πέρα από τα τρία Ολυμπιακά μετάλλια, όμως, ο «Μίδας» των κρίκων μετράει δεκάδες μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αφού έχει στην κυριολεξία «σαρώσει» τους τίτλους και μετάλλια.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!