17.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητισμόςΑποτελέσματα Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Αποτελέσματα Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Σχετικές ιστορίες

Πρωτοβουλία ίδρυσης σύγχρονου Συνεδριακού Κέντρου...

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΗΛΙΔΑΣ«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ»«ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2025» Πολίτες της Ηλείας,Η...

Νίκη των Αστεριών Αμαλιάδας επί...

Πρεμιέρα για τη Β΄Κατηγορία του Παιδικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ της ΕΣΚΑ-Η και τα Αστέρια Αμαλιάδας επικράτησαν της Γ.Ε. Σκιλλούντος Κρεστένων,...

Ανακήρυξη επίτιμου Δημότη Ήλιδας του...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας αποφάσισε, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σαβαλίων και με τη σύμφωνη γνώμη των...

Η σημερινή ημέρα, η Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, έχει ένα όνομα!

Εμμανουήλ Καραλής!!!

Ο “Μανόλο” είναι ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού. Και μετά από αιώνες, από τον Αντίμαχο τον Δυσπόντιο, τον Ολυμπιονίκη του σταδίου στους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας η Ηλεία έχει ξανά Ολυμπιονίκη!

– Στον πρωινό προκριματικό του άλματος επί κοντώ γυναικών η Ελλάδα μετρούσε τρεις συμμετοχές. Η Ελένη Πόλακ έμεινε χαμηλά και με επίδοση 4.20 μ. αποκλείστηκε. Η Αριάδνη Αδαμοπούλου, όμως με 4.40 μ. και η Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κόσμου Κατερίνα Στεφανίδη με 4.55 μ. πήραν την πρόκριση στον τελικό.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αφού πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό των 200 μ. με χρόνο 22.99 στο πρωινό επαναληπτικό ρεπεσάζ, το βράδυ στον ημιτελικό τερμάτισε 8η στη σειρά της με χρόνο 23.18 και αποκλείστηκε.

– Μια ακόμα κυριαρχική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο επικρατώντας της Ιταλίας του γνωστού μας μετά την θητεία του στην Ελλάδα, Σάντρο Καμπάνια, με 9 – 8. Και τώρα, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, με ορίζοντα τον ημιτελικό και ένα μετάλλιο.

– Στη σκοποβολή , ο Ευθύμιος Μίτας και η Εμμανουέλα Κατζουράκη μετά τον πρωινό προκριματικό κατετάγησαν 13οι στο σκιτ ομάδων και αποκλείστηκαν από την απογευματινό τελικό.

– Οι κούρσες στα σκάφη 470 αναβλήθηκαν για σήμερα κι έτσι τα αδέλφια Οδυσσέας και Αριάδνη Σπανάκη παραμένουν στην ίδια θέση της κατάταξης, τη 15η.

Στο kite, το αγώνισμα της αετοσανίδας, ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης μετά την 5η κούρσα, που ήταν η μόνη που διεξήχθη σήμερα και στην οποία τερμάτισε 8ος ανέβηκε στην 11η θέση της γενικής κατάταξης.

– Η Ιόλη Μυτιληναίου στην ιππασία και στο αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων με 12 βαθμούς ποινής κατετάγη 57η και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγωνίσματος.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!