26.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΟι εκδηλώσεις του Αυγούστου 2024 στην Ανδρίτσαινα

Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου 2024 στην Ανδρίτσαινα

Σχετικές ιστορίες

Νίκη των Αστεριών Αμαλιάδας επί...

Πρεμιέρα για τη Β΄Κατηγορία του Παιδικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ της ΕΣΚΑ-Η και τα Αστέρια Αμαλιάδας επικράτησαν της Γ.Ε. Σκιλλούντος Κρεστένων,...

Ανακήρυξη επίτιμου Δημότη Ήλιδας του...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας αποφάσισε, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σαβαλίων και με τη σύμφωνη γνώμη των...

Σε λειτουργία οι υπόγειοι κάδοι...

Στην προηγούμενη θητεία του ο Χριστοδουλόπουλος τοποθέτησε βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων σε σημεία της πόλης, όπως στην πλατεία Μπελογιάννη, στην...

ΠΕΜΠΤΗ 8 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
2:30 μ.μ. – 5:30 μ.μ.: Το τουρνουά FIFA επιστρέφει για 5ο συνεχόμενο Καλοκαίρι στην Ανδρίτσαινα. Για δύο μεσημέρια παίζουμε μπάλα, στον Κόκκινο Μύλο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
9:30 μ.μ.: Η Ανδρίτσαινα υποδέχεται στην πλατεία Αγίου Νικολάου τον Θοδωρή Κοτονιά και την Αναστασία Φεργαδιώτη για μια μουσική βραδιά, υπό τη διοργάνωση του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
9:30 μ.μ.: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με την υποστήριξη του Συλλόγου Νέων Ανδρίτσαινας «Παράσσιοι» θα φιλοξενήσουν στην πέτρινη αρχόντισσα το μουσικό σχήμα «Banda Morena».

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
9:30 μ.μ.: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας «Παράσσιοι» διοργανώνουν παράσταση θεάτρου σκιών στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 – ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
Εικαστική έκθεση με τίτλο: «Η τέχνη έξω από τις γραμμές» στην αίθουσα του Δημαρχείου Ανδρίτσαινας με έργα των καλλιτεχνών Βασίλη Κορκολή και Γιώργου Μπινιώρη υπό τη διοργάνωση του Συλλόγου Νέων Ανδρίτσαινας «Παράσσιοι» και του Συλλόγου Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας «Παναγία η Βόγαλη».

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 300 χρόνων από την κατασκευή της Τρανής Βρύσης ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανδρίτσαινας θα παρουσιάσει ένα οδοιπορικό στις βρύσες και στις δοξασίες που αναφέρονται στο νερό στη λαϊκή μας παράδοση. Επιμέλεια: Φίλια Δενδρινού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 – ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
Το Φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, το αγαπημένο Andritsaina Short Film Festival με την υποστήριξη του OIFF έρχεται για δεύτερη χρονιά ανανεωμένο και ακόμα πιο διαδραστικό.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!