20.8 C
Amaliáda
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητισμόςΑποτελέσματα Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Αποτελέσματα Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Σχετικές ιστορίες

Προβολή ντοκιμαντέρ από την ΚΝΕ...

Στα πλαίσια του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή η Τομεακή Επιτροπή Ηλείας της ΚΝΕ διοργανώνει προβολές του ντοκιμαντέρ «Η...

3ο Τουρνουά μπάσκετ “Δημήτριος και...

Η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού διοργανώνει για τρίτη χρονιά το τουρνουά αγώνων μπάσκετ «Δημήτριος και Παναγιώτα Χονδρογιάννη», το οποίο θα...

Τακτική συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου την...

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4:00 μ.μ....

Πικρή η σημερινή ημέρα με τα νέα που φέρνει από τα στάδια του Παρισιού και των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, σε γενικές γραμμές με εξαίρεση ένα μόνο χαμόγελο και μια ελπιδοφόρα παρουσία που ίσως υπόσχεται για τον τελικό του αγωνίσματος του ακοντισμού στο στίβο.

  • Η σπουδαία Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016, πέρασε τα 4.40 με τη δεύτερη προσπάθεια, τα 4.60 και 4.70 με την πρώτη προσπάθεια και με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.80 πήρε την 9η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών.
  • Στον προκριματικό του ακοντισμού γυναικών η Ελίνα Τζένγκο με επίδοση 63.22 μ. στην τρίτη της προσπάθεια προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος. Ας ελπίσουμε για μια ακόμα διάκριση για τον Ελληνικό στίβο.
  • Αποκλεισμό – σοκ γνώρισε η Εθνική ανδρών στο πόλο. Σε έναν αγώνα στην κόψη του ξυραφιού με τη Σερβία, μια από τις παραδοσιακές παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος, η Εθνική μας είχε ισοφαρίσει το ματς στα τελευταία έξι δευτερόλεπτα 11 – 11, κι όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα οδηγείτο στα πέναλτι. Κι όμως… Με ένα μακρινό σουτ η Σερβία σκόραρε στα τέσσερα δευτερόλεπτα και πήρε τη νίκη με 11 – 12.
  • Στην κατηγορία των 53 κιλών της ελευθέρας πάλης η πολύπειρη και με πάρα πολλά μετάλλια και διακρίσεις, η μεγάλη κυρία της πάλης, η Μαρία Περβολαράκη δυστυχώς γνώρισε την ήττα με 3 – 2 στα σημεία από τη Γερμανίδα Ανίκα Βέντλε και αποκλείστηκε. Η Βέντλε δεν κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, στερώντας από την Περβολαράκη τη δυνατότητα να διεκδικήσει στα ρεπεσάζ μια θέση στους τελικούς των χάλκινων μεταλλίων. 
  • Εκτός ημιτελικών βρέθηκε o Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης στο αγώνισμα του kite, η αλλιώς της αετοσανίδας καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ιστιοδρομία. Ως αποτέλεσμα, μόνο οι πρώτοι δέκα σέρφερ της γενικής κατάταξης στα δύο αγωνίσματα θα μετάσχουν την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις κούρσες των δύο ημιτελικών και του τελικού, προκειμένου να διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια. Ο 22χρονος Μαραμενίδης ήταν ενδέκατος στη γενική κατάταξη με 39 βαθμούς ποινής μετά την ολοκλήρωση της έβδομης κούρσας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των ιστιοδρομιών που οδηγούν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.
spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!