24 C
Amaliáda
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΤις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει ο Δήμος Ήλιδας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει ο Δήμος Ήλιδας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σχετικές ιστορίες

Οι εκλογές στο Επιμελητήριο Ηλείας

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηλείας που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 56872/23-06-2023 και Επικαιροποιηθηκε με την υπ’ αριθμ....

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση ...

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας καλεί τους συναδέλφους...

6ο Συνέδριο Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών...

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία διοργανώνει το 6ο Συνέδριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών από 24 έως 28 Σεπτεμβρίου 2024 με...

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε ο Δήμος Ήλιδας και η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής που μαγείρεψαν σεφ της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην ειδική εκδήλωση για τη Δυτική Ελλάδας και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, που διοργανώθηκε στους χώρους της ΔΕΘ από την Περιφέρεια και τους Δήμους που συμμετέχουν στο περίπτερο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου, ο αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης μίλησαν για την Ήλιδα και την ιστορία της, αλλά και τις ομορφιές του τόπου μας, όπως η Κουρούτα, η Αμαλιάδα και η Πηνεία, διαφημίζοντας τον τόπο μας και τα τοπικά μας προϊόντα.

Ο Δήμος Ήλιδας συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και άλλους δήμους της περιοχής, με στόχο την προβολή της περιοχής μας, στο πλαίσιο σειράς δράσεων εξωστρέφειας.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που ήδη έχουν επισκεφθεί το «Pavilion 6» της ΔΕΘ έχουν μείνει ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου μας που προβάλλονται σε οπτικοακουστικό υλικό, λαμβάνοντας και το φυλλάδιο που προετοίμασε ειδικά για το σκοπό της έκθεσης ο Δήμος Ήλιδας.

Η συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή της περιοχής μας, αλλά και την ανάπτυξη δεσμών με ένα ευρύτερο κοινό και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!