24 C
Amaliáda
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΣταμάτησε ένα ακόμα απλήρωτο έργο στο Δήμο Ήλιδας!!!

Σταμάτησε ένα ακόμα απλήρωτο έργο στο Δήμο Ήλιδας!!!

Σχετικές ιστορίες

Οι εκλογές στο Επιμελητήριο Ηλείας

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηλείας που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 56872/23-06-2023 και Επικαιροποιηθηκε με την υπ’ αριθμ....

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση ...

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας καλεί τους συναδέλφους...

6ο Συνέδριο Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών...

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία διοργανώνει το 6ο Συνέδριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών από 24 έως 28 Σεπτεμβρίου 2024 με...

Για ακόμα ένα έργο στο Δήμο Ήλιδας διακόπηκαν οι εργασίες διότι δεν έχει πληρωθεί ο εργολάβος.
Πρόκειται για το έργο της αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ήλιδας, του οποίου ο τρίτος λογαριασμός συνολικής δαπάνης με Φ.Π.Α. 200.757,49 ευρώ, που υποβλήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2024 και εγκρίθηκε – θεωρήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2024, δεν πληρώθηκε από το Δήμο Ήλιδας.
Την ειδική δήλωση διακοπή των εργασιών την υπέβαλε, όπως εκ του νόμου, εδικαιούτο, ο απλήρωτος εργολάβος και ο Δήμος Ήλιδας την έκανε αποδεκτή, όπως υποχρεούτο.
Αξιοσημείωτο πως είναι το δεύτερο έργο που σταματάει μέσα σε ένα μήνα περίπου, λόγω μη πληρωμής του από το Δήμο Ήλιδας.
Στις αρχές του Αυγούστου, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ήλιδας είχε γίνει αποδεκτή η Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών που είχε αποβάλει η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία «Μεσόγειος» Α.Ε. του έργου: «Αντιρύπανση και παράκτια προστασία από τα απόβλητα των αποστραγγιστικών τάφρων και των χειμάρρων του οικισμού της Κουρούτας του Δήμου Ήλιδας και διαμόρφωση επί οδών ήπιας κυκλοφορίας».
Η Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών έγινε αποδεκτή γιατί ο Δήμος Ήλιδας δεν έχει προχωρήσει στην πληρωμή του 11ου λογαριασμού του έργου.
Ο 11ος Λογαριασμός συνολικής δαπάνης με Φ.Π.Α. 329.134,77 ευρώ υποβλήθηκε στις 27 Μαρτίου 2024 (υπ’ αρ. πρωτ. 5897/4/884/27-03-2024 εισερχόμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών) και εγκρίθηκε – θεωρήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, αλλά ποτέ δεν πληρώθηκε.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!