16.7 C
Amaliáda
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΒιβλίοΈναρξη των δράσεων για το Σωματείο Φίλων Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας

Έναρξη των δράσεων για το Σωματείο Φίλων Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας

Σχετικές ιστορίες

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του...

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 θα ξεκινήσει η διανομή...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λύκειο Ανδραβίδας

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας μεταφέρεται στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Γενικού Λυκείου Ανδραβίδας. Την Παρασκευή...

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Πηνειού

Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου του έτους 2024 ημέρα Δευτέρα...

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Φίλων Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, με συντροφιά όμορφες αναμνήσεις από το καλοκαίρι, ξεκινά ξανά τη δράση του οργανώνοντας επικοινωνιακές και εποικοδομητικές δραστηριότητες.
Αρχή την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, με τη Λέσχη Βιβλίων Αμαλιάδας και τον σχολιασμό του βιβλίου «Ένα μακρύ Σάββατο» του Τζώρτζ Στάϊνερ.
Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. – και κάθε Δευτέρα απόγευμα – ο συνδημότης Μάριος Δαρβίρας θα προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται τη θεματική ενότητα «Παρουσιάσεις Θεμάτων Φιλοσοφίας».
Την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. θα παρουσιαστεί η θεματική ενότητα «Ποιητικές Συναντήσεις», που επιμελείται η φιλόλογος, Άννα Μοσχόβου, και θα παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα, Τετάρτη απόγευμα.
Το πρόγραμμα της Βιβλιοθήκης θα πλαισιωθεί από κινηματογραφικές συναντήσεις και δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους σε συνεργασία με τα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια) όπως:

  1. Φιλοξενία Νηπιαγωγείων για την παρακολούθηση και επεξεργασία παραμυθιού.
  2. Προώθηση της φιλαναγνωσίας σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τα προγράμματα «Λέσχη Ανάγνωσης Παιδιών» και «Λέσχη Ανάγνωσης Εφήβων».
    Το Σωματείο Φίλων της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης βρίσκεται στη διάθεση των συνδημοτών μας, για την παρουσίαση αντικειμένων στα οποία έχουν διατρίψει.
    Επίσης, ευχαριστεί τα μέλη – χορηγούς που κάλυψαν μερικές από τις βασικές ανάγκες της Βιβλιοθήκης, ώστε να ανταποκρίνεται στους βασικούς κανόνες φιλοξενίας. το πρόβλημα των αδυναμιών της στέγης, όμως, εξακολουθεί να υφίσταται μαζί με τις συνέπειες.
spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!