23.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕκπαίδευσηΑιτήσεις για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας

Αιτήσεις για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας

Σχετικές ιστορίες

Ηλειακό Ημερολόγιο 6-10-2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιώτισσας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα Προσκυνηματική εκδρομή στο Λουτράκι με επίσκεψη - προσκύνημα...

Σαν Σήμερα 6 Οκτωβρίου

5 Οκτωβρίου | 6 Οκτωβρίου | 7 Οκτωβρίου Η 6η Οκτωβρίου είναι η 279η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό...

Δράσεις των Συλλόγων της Ηλείας

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στο γραφικό και ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στη Μπάστα...

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μαθητευόμενων για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας της περιόδου 2024 – 2025»
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας έως και τη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 3:00μ.μ.
Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας https://e-mathiteia.minedu.gov.gr όπου έχει αναρτηθεί «Οδηγός Υποψηφίων Μαθητευόμενων» για τη συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησης.
Η ταυτοποίηση των υποψηφίων γίνεται αυτόματα μέσω του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ τους.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι τα ακόλουθα:
Απολυτήριο ΕΠΑΛ ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ή ΓΕ.Λ.
Πτυχίο ΕΠΑ.Λ. ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
Γνωμοδότηση ΚΕΔΑΣΥ (ΚΕΔΔΥ), για τους αποφοίτους του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. που να έχει εκδοθεί εντός 1 έτους από την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων
Απολυτήριο και πτυχίο του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών παλαιότερων ισότιμων τίτλων με έγγραφο ισοτιμίας ή/και αντιστοίχισης.
Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά (εικόνα ή αρχείο pdf) μαζί με την αίτηση συμμετοχής και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας.
Επισημαίνεται ότι, η όποια επικοινωνία αποφοίτων με ΕΠΑ.Λ. καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας, δεν αντικαθιστά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!