16.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητισμόςΑγιασμός για την ομάδα του Κοροίβου

Αγιασμός για την ομάδα του Κοροίβου

Σχετικές ιστορίες

Ηλειακό Ημερολόγιο 6-10-2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιώτισσας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα Προσκυνηματική εκδρομή στο Λουτράκι με επίσκεψη - προσκύνημα...

Σαν Σήμερα 6 Οκτωβρίου

5 Οκτωβρίου | 6 Οκτωβρίου | 7 Οκτωβρίου Η 6η Οκτωβρίου είναι η 279η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό...

Δράσεις των Συλλόγων της Ηλείας

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στο γραφικό και ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στη Μπάστα...

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου, ο Κόροιβος πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ήλιδας τον Αγιασμό όλων των τμημάτων του ενόψει της έναρξης της νέας αθλητικής σεζόν.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Μ. Παπαγιαννόπουλος, μέλη της διοίκησης καθώς και αρκετοί φίλοι του Συλλόγου.
Παραβρέθηκαν, η ανδρική ομάδα μπάσκετ και βόλεϊ, γονείς και παιδιά όλων των ακαδημιών, και προπονητές από τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ, στίβου και γυμναστικής.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας μετά το πέρας της τελετής ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά με υγεία σε όλους του παρευρισκόμενους και επιτυχίες στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Κοροίβου.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κοροίβου Σάκης Κάτζος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας για την παρουσία του και τόνισε πως η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας είναι πάντα δίπλα στον Κόροιβο.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Κοροίβου ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου τη νέα αθλητική σεζόν επισημαίνοντας ότι ο Κόροιβος είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος, με πολλά αγωνιστικά τμήματα που επί χρόνια σημειώνουν επιτυχίες και διακρίσεις ευρωπαϊκά και πανελλαδικά, σε αθλήματα στα οποία δραστηριοποιούνται.
Μετά τον Αγιασμό οι μικροί αθλητές του Κοροίβου απόλαυσαν αναψυκτικά και γλυκίσματα.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!