16.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΣυντήρηση εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου

Συντήρηση εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου

Σχετικές ιστορίες

Ηλειακό Ημερολόγιο 6-10-2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιώτισσας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα Προσκυνηματική εκδρομή στο Λουτράκι με επίσκεψη - προσκύνημα...

Σαν Σήμερα 6 Οκτωβρίου

5 Οκτωβρίου | 6 Οκτωβρίου | 7 Οκτωβρίου Η 6η Οκτωβρίου είναι η 279η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό...

Δράσεις των Συλλόγων της Ηλείας

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στο γραφικό και ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στη Μπάστα...

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου.

Συγκεκριμένα οι εργασίες σε κάθε σχολείο περιλαμβάνουν: καθαρισμό λέβητα, καυστήρα, καπναγωγού, έλεγχο κυκλοφορητή και οργάνων αυτοματισμού, μικροεπισκευές που πιθανόν να απαιτηθούν, ενώ θα χορηγηθούν και σχετικά  φύλλα ελέγχου καύσης.

«Βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή είναι η παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους μαθητές. Η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να λαμβάνει χώρα σε συνθήκες που να διασφαλίζουν  την απρόσκοπτη συμμετοχή των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θεόδωρος Κόρδας.

Η συνολική εργασία θα έχει ολοκληρωθεί περίπου σε διάστημα ενός μηνός, ώστε οι εγκαταστάσεις θέρμανσης να μπορεί να τεθούν σε λειτουργία με ασφάλεια, όταν αυτό απαιτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!