19.3 C
Amaliáda
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΈνταξη των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ζαχάρως στα «Σχολικά Γεύματα»

Ένταξη των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ζαχάρως στα «Σχολικά Γεύματα»

Σχετικές ιστορίες

Συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Αμαλιάδας...

Το 2ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας θα συμμετέχει στο 9ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο στο Μόναχο, που θα διεξαχθεί από τις 26...

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Πηνειού...

Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα...

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας...

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔημοτικούΚαταστήματος Λεχαινών στις 23...

Υπεγράφη  η 3335/3-10-2024 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργείων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας που αφορά την “Υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2024-2025″.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, στο πρόγραμμα εντάσσονται τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ζαχάρως, δηλαδή της Ζαχάρως, της Φιγαλείας, του Γιαννιτσοχωρίου και του Κακοβάτου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτέλεσε προτεραιότητα του Δημάρχου Ζαχάρως, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, κατά τις συναντήσεις του με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, ώστε οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου να ενταχθούν άμεσα στο πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων.

Το πρόγραμμα διανομής ζεστών γευμάτων σε μαθητές απευθύνεται στα δημοτικά σχολεία της Ζαχάρως, της Φιγαλείας, του Κακοβάτου και του Γιαννιτσοχωρίου, για τις σχολικές περιόδους 2024-2025, 2025-2026 και  2026-2027. Περιλαμβάνει 55.000 μερίδες γευμάτων το χρόνο και, σε βάθος τριετίας, θα φτάσει τις 165.000 μερίδες, σύμφωνα με τη Διακήρυξη του Διαγωνισμού από τον ΟΠΕΚΑ.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!