19.3 C
Amaliáda
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕπιχειρήσειςΓεωργίαΤακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού - Αλφειού την Τετάρτη 16...

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Σχετικές ιστορίες

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας...

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας στην Αμαλιάδα θα πραγματοποιηθείστην αίθουσα συνεδριάσεων τού Πολυλειτουργικού χώρου (1ος όροφος), στις...

Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς...

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024  έλαβε χώρα η  πρώτη Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας για...

Εκλογή αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά...

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας προκηρύσσει τη διενέργεια εκλογών με άμεση καθολική και μυστική ψηφοφορία, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη...

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού θα διεξαχθεί στα γραφεία του Οργανισμού την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση επισκευής της υποβρύχιας αντλίας του Β1-Λεχαινών και συμπληρωματικών εργασιών, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση επισκευής της αντλίας του Ε2- Επιταλίου, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών των αντλιοστασίων του Οργανισμού μας, λόγω του κατεπείγοντος.
Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Νο 04/2024 για τον καθαρισμό αποστραγγιστικών τάφρων αρμοδιότητας του Οργανισμού.
Λήψη απόφασης ανάθεσης σε δικηγόρο όπως παρασταθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας – παράλληλη έδρα Αμαλιάδας, κατά την εκδίκαση της αγωγής (αριθμός 708/ΤΜ/133/24), που έχει ασκήσει ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος του Θεοδώρου, σε βάρος του Οργανισμού και σε κάθε άλλη μετ’ αναβολή ή άλλως οριζόμενη δικάσιμο, να καταθέτει προτάσεις ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη σχετική με την επίτευξη της ως άνω εντολής.
Λήψη απόφασης ανάθεσης σε δικηγόρο όπως παρασταθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για την εκπροσώπηση του πρώην Προέδρου του Οργανισμού, κ. Αναστάσιου Αλτάνη του Χριστοφόρου, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα (ΑΒΜ Α2020/1055/65).
Λήψη απόφασης ανάθεσης σε δικηγόρο όπως παρασταθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για την εκπροσώπηση του Προέδρου του Οργανισμού, κ. Παναγιώτη Παρασκευόπουλου του Αθανασίου, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα (ΑΒΜ Β22/3).
Έγκριση πληρωμής δαπανών.
Άλλα θέματα.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!