23.7 C
Amaliáda
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητισμόςΤην παραίτηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού ζητά ο Παπαδάκος

Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού ζητά ο Παπαδάκος

Σχετικές ιστορίες

Nέα αυτοκινούμενη σκούπα πεζού χειριστή...

Σε ανανέωση του στόλου της καθαριότητας  προχωράει συστηματικά ο Δήμος Πύργου, ο οποίος εμπλουτίζει την υπηρεσία Περιβάλλοντος, Καθαριότητας –...

Δράση για την πρόληψη κατά...

Από την σημερινή δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού στην κεντρική πλατεία Κρεστένων...

Επανέναρξη της λειτουργίας των Λεσχών...

Με την προσδοκία να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση των ανθρώπινων δεσμών καθώς και στη συμπερίληψη των ατόμων της τρίτης...

Ζητώ την παραίτηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου ο οποίος εξαπάτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και την εκ νέου συζήτηση του θέματος.

Διαφωνώ ριζικά με την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας και την πολιτική τιμολόγησης που σκοπεύει να εφαρμόσει στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας και ζητώ την ακύρωση της απόφασης που έλαβε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου την οποία η παράταξή μου “Ήλιδα 36”, όπως και η παράταξή της Λαϊκής Συσπείρωσης καταψηφίσαμε.

Ζητώ την παραίτηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου που την εισηγήθηκε και ζητώ από τον κύριο Δήμαρχο να λάβει θέση και να συζητηθεί εκ νέου το θέμα σοβαρά και με στοιχεία όπως εφαρμόζονται σε όλη την χώρα.

Διαφορετικά θα οδηγηθούν σε λουκέτο τα ιστορικά αθλητικά σωματεία της Ήλιδας που δίνουν διέξοδο στους νέους μας και παράλληλα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια του Δήμου Ήλιδας.

Φυσικά να πληρώνουμε, όμως να πληρώσουμε το ποσό που ισχύει σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και ακαδημίες της χώρας και όχι να καταβάλλουμε στο Δήμο το ποσό των 5€ την ώρα για κάθε τμήμα των Ακαδημιών, του Αστέρα Β’ και της Ανδρικής Ομάδας του Αστέρα, δηλαδή περισσότερα από 2.000 ευρώ το μήνα. Πόσο που αντιστοιχεί μόνο για τα τμήματα του Α.Ο Αστέρα..

Σε αυτά αναφερθήκαμε στη σημερινή κοινή συνέντευξη τύπου που δώσαμε με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Α.Ο. Αστέρα κ. Σάκη Κότσιφα, τον κ. Διονύση Κάντζο Πρόεδρο του Κοροίβου τα τμήματα του οποίου καλούνται να πληρώνουν σχεδόν 2.700€ το μήνα, (μπάσκετ, βόλεϋ, γυμναστική κτλ) και εγώ ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ήλιδα 36 και ως επικεφαλής του Α.Ο Αστέρα και των Ακαδημιών !

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παπαδάκος

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!