22.7 C
Amaliáda
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Σχετικές ιστορίες

Η υποβολή υποψηφιοτήτων αντιπροσώπων για...

Η υποβολή υποψηφιοτήτων αντιπροσώπων (Συνέδρων) για το έκτακτο συνέδριο λήγει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024.Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα...

Δράσεις 6ης ΥΠΕ – Κέντρου...

Ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως μήνας πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Η 6η...

Λογοδοσία Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας –...

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 5ο δίμηνο 2024»...

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών , στην πόλη της Αμαλιάδας, σε συνεργασία του Δήμου Ήλιδας, του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας και του Αιμοδοτικού Συλλόγου «Δίνω Ζωή».
Η εκδήλωση, όπου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, έγινε υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (ΕΟΘΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).
Η υποδοχή της φλόγας έγινε στην πλατεία Λαζαράκη όπου και ταξίδεψε σε όλη την Αμαλιάδα, ταξιδεύοντας μαζί την ελπίδα, την αλληλεγγύη, τον ανθρωπισμό και το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Οι λαμπαδηδρόμοι ήταν μαθητές, παιδιά, γονείς, Εθελοντές Αιμοδότες, δημότες του Δήμου Ήλιδας, φορείς, σύλλογοι, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία Εθελοντών και μελών του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας πάντα στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, διοργανώνει Εθελοντικές Αιμοδοσίες και με παρόμοιες δράσεις συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Όπως πάντα, η συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας έγινε υπό την καθοδήγηση και την έγκριση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!