20.4 C
Amaliáda
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΔράσεις και εκδηλώσεις σήμερα 5-4-2024 στην Ηλεία

Δράσεις και εκδηλώσεις σήμερα 5-4-2024 στην Ηλεία

Σχετικές ιστορίες

Νίκη του Κοροίβου στα Τρίκαλα...

Η ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας επικράτησε εκτός έδρας των Τρικάλων με 61-73, για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ...

Διενέργεια ψεκασμού ULV στον Άγιο...

Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία του πληθυσμού αλλά και καταπολέμησης του ιού του Δυτικού Νείλου, η...

Επιμορφωτική συνάντηση στο 3ο Γυμνάσιο...

Επείγουσα ενημερωτική συνάντηση γονέων και κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών του σχολείου θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας την...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

  • Στην Κοινότητα Φρίξας η Ιατρός Αντωνίας Αλεβίζου για εξετάσεις και συνταγογραφήσεις φαρμάκων στο χώρο του Κοινοτικού Γραφείου (8:00 μ.μ.)
  • Tεστ ταχείας ανίχνευσης (ράπιντ τεστ) κρουσμάτων κορωνοϊού (covid-19) στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου της Αμαλιάδας στη Σοχιά, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.)
  • Tεστ ταχείας ανίχνευσης (ράπιντ τεστ) κρουσμάτων κορωνοϊού (covid-19) στο Γενική Νοσοκομείο Πύργου, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.)
  • Tεστ ταχείας ανίχνευσης (ράπιντ τεστ) κρουσμάτων κορωνοϊού (covid-19) στο ΚΑΠΗ Κρεστένων, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.)
  • Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικισμούς Χάνια Πανόπουλου και Αντρώνιου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. (9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.)
  • Εκπαιδευτική διαδικτυακή ημερίδα από Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας με τίτλο «Εκτέλεση – Επίβλεψη Δημοσίων Συμβάσεων Έργων με τον Ν. 4782-2021» (12:00 μ. – 3:00 μ.μ.)
  • Η Θεατρική ομάδα «Παράξενοι Ταξιδιώτες» παρουσιάζει το έργο «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης (9:00 μ.μ.)
  • Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλοπροόδων Ζαχάρως ανεβάζει το έργο του Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω», σε σκηνοθεσία Τζένης Μπίθα στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως (9:00 μ.μ.)
  • Παράσταση «Θεϊκά Λόγια» από την Ομάδα Τέχνης Πύργου «Δούρειος Ίππος» στο θέατρο «Απόλλων» (9:15 μ.μ.)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Αναχώρηση της ομάδας Παλαιμάχων της Δάφνης Ανδραβίδας για Θεσσαλονίκη για τον αυριανό φιλικό αγώνα με ομάδα επιλέκτων (3:00 μ.μ.)
spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!