Το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι αθλητές Γιάννης Ευσταθιάδης, Άρης Σωτηρίου και Πίτερ Λεμπέσης μαζί με τον προπονητή της ομάδας Μιχ. Μιχελάκο.
Τους υποδέχθηκαν ο διευθυντής κος Κων. Κωνσταντούλας καθώς και οι μαθητές του Λυκείου.
Ο coach Μιχελάκος μιλώντας στους μαθητές/τριες του σχολείου τόνισε την μεγάλη σημασία του αθλητισμού στην ζωή, και πόσο σημαντικό για την υγεία είναι η ένταξη του στην καθημερινότητά μας.
Στην συνέχεια αναφερόμενος στον ΚΟΡΟΙΒΟ προέτρεψε όλους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα της πόλης τους, και ενωμένοι να συνεχίσουν να κάνουν γνωστή την Ηλεία στο πανελλήνιο.
Οι παίκτες, απευθυνόμενοι και αυτοί με την σειρά τους στους μαθητές/τριές, μίλησαν για την πετυχημένη προσπάθεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Elite League και τους προσκάλεσαν να στηρίξουν την προσπάθεια τους.
Η αντιπροσωπία του ΚΟΡΟΙΒΟΥ έδωσε πολλές προσκλήσεις για τους γονείς των μαθητών για να παρακολουθήσουν τον αυριανό σημαντικό αγώνα της ομάδας με τον Πανερυθραικό στις 5 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.