24.5 C
Amaliáda
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΔράσεις και εκδηλώσεις σήμερα 15-6-2024 στην Ηλεία

Δράσεις και εκδηλώσεις σήμερα 15-6-2024 στην Ηλεία

Σχετικές ιστορίες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λύκειο Ανδραβίδας

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας μεταφέρεται στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Γενικού Λυκείου Ανδραβίδας. Την Παρασκευή...

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Πηνειού

Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου του έτους 2024 ημέρα Δευτέρα...

Εξιχνιάστηκε κλοπή μετάλλων αξίας 20.000...

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ που διαπράχθηκε, από...

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Γαστούνης και Περιχώρων «Οι Ίωνες» διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην Οχρίδα (7:00 π.μ.)

  • Τετραήμερη εκδρομή στη Μακεδονία και στη Θράκη από την Ενορία του Ιερού Ναού Αγίας Άννας Αμαλιάδας (7:00 π.μ.)
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαλμώνης «Σαλμωναίων Παράδοσις» διοργανώνει διήμερη εκδρομή σε Τρίκαλα και Μετέωρα (7:30 π.μ.)
  • Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πεύκων «Ο Άγιος Γεώργιος» (Βύλιζα) διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην πόλη των Ιωαννίνων (7:30 π.μ.)
  • Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κατσαρού «Η Ειρήνη» διοργανώνει ημερήσια εκδρομή με προορισμό τα Σύβοτα και την Πάργα (ματαίωση)
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας «Ερμής» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας (9:30 π.μ.)
  • Σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και τον κ. Βαρδαμίδη Μιχαήλ Παθολόγο Ιατρό και τέως Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μοναδας Πύργου θα πραγματοποιηθεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων διαβητολογική εξέταση (10:00 π.μ. – 2;00 μ.μ.)
  • Παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Χ. Μπασέτα με τίτλο «Χωριά της Ηλείας στα ύστερα βυζαντινά και μεταβυζαντινά – οθωμανικά χρόνια. Δημογραφική, οικονομική και εθνολογική κατάσταση αυτών» θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου στον Πύργο (8:00 μ.μ.)
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου «Επί της Αλός» διοργανώνει για τρίτη φορά διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, ο οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Κοινότητας (8:00 μ.μ.)
  • Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης και σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου διοργανώνουν εκδήλωση – ομιλία με θέμα: «Ο Άγιος Νεκτάριος» (8:00 μ.μ.)
  • Το τμήμα «Ζωγραφικής Τέχνης» της ΣΑΕΚ Πύργου διοργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής με έργα των σπουδαστών του στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (8:00 μ.μ. – 10:30 μ.μ.)
  • Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, θα βραβεύσει τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι συνταξιοδοτούνται μετά από 40 χρόνια προσφοράς στην ελληνική εκπαίδευση (8:30 μ.μ.)
  • Η Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου ανεβάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία του Γ. Ηλιόπουλου «Το Κελεπούρι» σε σκηνοθεσία Θανάση Λυκογιάννη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλικώμου «Αριστοτέλης» (9:00 μ.μ.)
  • Γιορτή στο πάρκο ΣΠΚ από την 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Πύργου (9:00 μ.μ.)
  • Χορευτική εκδήλωση υπό τη διοργάνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Βουνάργου (9:00 μ.μ.)
  • Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου διοργανώνει λαϊκοδημοτική βραδιά στον Αμπελώνα (9:00 μ.μ.)
    Ο Πολιτιστικός, Λαογραφικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ήλιδας «Η Έλισσα» και το εργαστήρι δημοτικού τραγουδιού του Συλλόγου διοργανώνουν ένα αφιέρωμα στο ελληνικό δημοτικό τραγούδι με τίτλο «Θα τραγουδήσω αγαληνά…» στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα (9:15 μ.μ.)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:

  • Εκδρομή στο Δρέπανο Αχαΐας από την Ακαδημία των Λεόντων Αμαλιάδας όπου οι μικροί αθλητές θα διασκεδάσουν στις νεροτσουλήθρες (10:00 π.μ.)
  • Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή σύσσωμης της Ολυμπιακής οικογένειας διοργανώνουν Αγώνες Δρόμου 4 και 1,5 χιλιομέτρων (7:00 μ.μ.)
  • Γιορτή για τη λήξη της αθλητικής χρονιάς 2023 – 2024 διοργανώνει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Αμαλιάδας (7:30 μ.μ.)
spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!