26.7 C
Amaliáda
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μείνετε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει, χωρίς διαφημίσεις, με την συνδρομής μας!

Μηχανοκίνητες “καλλονές” άλλης εποχής στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας

Την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ιστορικά αυτοκίνητα MG θα έχουν σήμερα, μέχρι τις 12:30 μ.μ., όσοι κάτοικοι και επισκέπτες της Αρχαίας Ολυμπίας περάσουν από το Δημαρχείο της πόλης. Στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, η Ιταλική Λέσχη Ιδιοκτητών MG εκθέτει αυτοκίνητα - αντίκες, στο πλαίσιο της εκδήλωσής της με τίτλο «Discovering Greece in MG», με τη συμμετοχή πληρωμάτων από Ιταλία, Αυστραλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, κ.α.


Ακολουθήστε μας!

810ΥποστηρικτέςΚάντε Μου αρέσει

Συνεδρίαση του Γ.Ο.Ε.Β Πηνειού – Αλφειού την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού - Αλφειού θα διεξαχθεί στα γραφεία του Οργανισμού στον Πύργο στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για ανανέωση συμβάσεων προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες εύρυθμης λειτουργίας του εγγειοβελτιωτικού έργου. (Εισηγητής: Πρόεδρος Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Παρασκευόπουλος Παναγιώτης)Θέμα 2ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση διάνοιξης οδού παραπλεύρως της στραγγιστικής τάφρου 4Τ στην Μαραθιά, λόγω του κατ’ επείγοντος. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)Θέμα 3ο: Έγκριση πληρωμής δαπανών....
spot_img

 

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Με αφορμή τη Θρησκευτική Εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου και Ευαγγελιστού, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί της Βάρδας, την Πέμπτη στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Λέντζα Ιωάννη.

ΡΟΗ:

spot_img

“Η Λυγερή” του Ανδρέα Καρκαβίτσα από το Εθνικό Θέατρο

Το μυθιστόρημα «Η λυγερή» του Ηλείου λογοτέχνη Ανδρέα Καρκαβίτσα, σε σκηνοθεσία Ειρήνη Λαμπρινοπούλου θα ανεβάσει το Εθνικό Θέατρο με την πρεμιέρα να έχει οριστεί...

Παράταση εγγραφών για το 6ο Δίβρις Hard Trail Race

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί στη Λαμπεία Ηλείας το 6ο Δίβρις Hard Trail Race, από τον Ορειβατικό Αθλητικό Σύλλογος «Διβρις» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.Επίσης δόθηκε παράταση εγγραφών έως και Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024Ο αγώνας Δίβρις Hard Trail Race διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι μια σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος που λαμβάνει πλέον χώρα κάθε 3η ή 4η Κυριακή του Σεπτεμβρίου στη Λαμπεία (Δίβρη) Ηλείας.Συγκεκριμένα η κύρια διαδρομή των 31,1 χιλιομέτρων καλύπτει τον μεγαλύτερο όγκο των Λαμπείων όρεων και η intro των 9,3 χιλιομέτρων διέρχεται από το πυκνό ελατόδασος της περιοχής.Από τη φετινή διοργάνωση και στο εξής ο αγώνας θα είναι διήμερος με την προσθήκη διαδρομής 16 χιλιομέτρων και παιδικού αγώνα.

Ελάτε μαζί μας σήμερα! Χωρίς διαφημίσεις!

Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο; Ξεκλειδώστε έναν κόσμο αποκλειστικών πλεονεκτημάτων γίνοντας μέλος της κοινότητας περιεχομένου premium. Ως μέλος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πληθώρα πολύτιμων πόρων, ειδικά προσαρμοσμένων για εσάς.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!