23.5 C
Amaliáda
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚυβέρνησηΠροκήρυξη θέσεων ιατρών στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου

Προκήρυξη θέσεων ιατρών στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου

Σχετικές ιστορίες

Κλειστή για το κοινό η...

18 Οκτ Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας ενημερώνει ότι, δεδομένης της έναρξης υλοποίησης στο πεδίο του ενταγμένου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας...

Βιωματικά Εργαστήρια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη...

Το Κέντρο Πρόληψης σας προσκαλεί σε ένα κύκλο 4 βιωματικών εργαστηρίων για φέτος που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της...

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο...

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών περιοχής Τραγανού « Η Ελπίδα» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 και ώρα...

Σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και την στελέχωση με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, αποτελεί η έκδοση δύο υπουργικών αποφάσεων για αντίστοιχες προκηρύξεις, προκειμένου να καλυφθούν νευραλγικές θέσεις και να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.
Είναι οι πρώτες προκηρύξεις για γιατρούς, μετά τον πρόσφατο χαρακτηρισμό του Νοσοκομείου ως «Άγονου Α», κάτι που θα δώσει επιπλέον κίνητρα και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων.
Επί της ουσίας πρόκειται για επανάληψη προηγούμενων προκηρύξεων που είχαν γίνει πριν από την ένταξη της Νοσηλευτικής Μονάδας στη ζώνη «Άγονου Α» και δεν είχαν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η πρώτη προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. στο βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή ως εξής:

  • Παθολογικό Τμήμα
    1 θέση Συντονιστή Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας
  • Τμήμα ΜΕΘ
    1 θέση Συντονιστή Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας ή Φυματιολογίας ή Αναισθησιολογίας ή
    Χειρουργικής ή Νεφρολογίας ή Νευρολογίας ή Νευροχειρουργικής ή Χειρουργικής θώρακα.
    Η αίτηση δήλωσης υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esycoordinatingdirectors.moh.gov.gr συνοδευόμενη με τα κάτωθι δικαιολογητικά Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00 μ. Η άλλη προκήρυξη αφορά την κάλυψη θέσεων ειδικευμένων γιατρών ως εξής :
  • Καρδιολόγου (θέση Διευθυντή) Καρδιολόγου (επιμελητή Β΄), Παθολόγου (επιμελητή Α΄), Παθολόγου (θέση επιμελητή Β΄)
  • Παθολόγου ή Καρδιολόγου ή Πνευμονολόγου – Φυματιολόγου ή Αναισθησιολόγου, ή Χειρουργού, ή Νεφρολόγου, ή Χειρουργού Θώρακος, ή Νευρολόγου ή Νευροχειρουργού (θέση επιμελητή Β΄) για τις ανάγκες της ΜΕΘ.
    Η διαδικασία των αιτήσεων για αυτή την προκήρυξη αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2024.
spot_img
spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε

spot_img

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!