7.7 C
Amaliáda
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΜε μεγάλη επιτυχία η 1η Ποδηλατάδα Αμαλιάδας, με την οποία εορτάστηκε η...

Με μεγάλη επιτυχία η 1η Ποδηλατάδα Αμαλιάδας, με την οποία εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Σχετικές ιστορίες

Αρχιερατικό Μνημόσυνο Ευεργετών και Δωρητών...

Σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 9:00 το πρωί θα τελεσθεί, εις τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Αμαλιάδας,...

Ηλειακό Ημερολόγιο 23-2-2025

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Ηλείας κυρού Γερμανού Β΄ και των ευεργετών της...

Σαν Σήμερα 23 Φεβρουαρίου

22 Φεβρουαρίου | 23 Φεβρουαρίου | 24 Φεβρουαρίου Η 23η Φεβρουαρίου είναι η 54η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό...

Ο Δήμος Ήλιδας στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου-, την 1η Ποδηλατάδα Αμαλιάδας».

Η ποδηλατάδα που διεξήχθη με τεράστια επιτυχία, μετατράπηκε σε ένα μοναδικό περιβαλλοντικό μάθημα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του ποδηλάτου, ενώ εξελίχθηκε και σε γιορτή εντός της πόλης.

Τα ποδήλατα για περισσότερες από τρεις ώρες κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους και της πλατείες, ενώ στην εκδήλωση που ακολούθησε αναδείχθηκαν τα χαμόγελα και τα χρώματα της Άνοιξης.

Η εκκίνηση δόθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας και δια μέσου των κεντρικών οδών της πόλης, οι ποδηλάτες ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στην πλατεία Καζαντζάκη.

Μετά τον τερματισμό, τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρι ζωγραφικής που είχε ετοιμάσει το «Καλλιτεχνείο», ενώ η σχολή χορού «Αθλοκίνηση X – Danceteria» παρουσίασε ένα μοναδικό χορευτικό σόου δρόμου για όλους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δυο ποδηλάτων για παιδιά, τα οποία οι τυχεροί θα παραλάβουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

spot_img

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!